ІЖ-18 в 16му калібрі

Статус
Закрита.

T Dmytro

Новачок
Рік випуску - 1969. Довжина ствола зброї 733 мм., Вага 2,8кг. Ствол оснащено мушкою, канал ствола та патронник хромовано. Довжина патронника стандартна на 70 мм. Ствол і цівка зброї з*ємні. Рушниця дуже легко розбирається на три частини, а для повної чистки необхідно викрутити один гвинт з прикладу. Приклад ІЖ-18 виготовлено з берези.
Облаштування блокування не дозволяє здійснити постріл при неповністю закритій зброї. Дуже надійна зброя в плані здійснення випадкових пострілів при ударі або падінні, в таких ситуаціях курок, зірвавшись з бойового взводу, автоматично стає на запобіжний взвод. Добре для початківців, хоча дуже популярне серед промисловиків.
Стан на фото. Дерево - рідне. Продаж через органи МВС. Зареєстровано: Запорізька область м.Бердянськ .Деталі за номером телефону 067 981 71 09, 099 950 48 22 Дмитро. Ціна 3 000 грн,торг.
 

Вкладення

Останнє редагування:

T Dmytro

Новачок
Ствол имеет небольшие следы эксплуатации. Раковин или других повреждений вроде нет. Может вычистить хорошо надо - только получил его от отца. Лежало у него в сейфе. Отец уже около 30 лет как не охотник.
 
Статус
Закрита.
Зверху