Вінницька обл. Карти мисливських угідь

Статус
Закрита.

typict

Мисливець
Звертаюсь до всіх мисливців Вінницької області.
Точніше, до мисливців які хочуть нормально полювати знаючи межі угідь.
Як всі знають (а може хтось ще ні) всі члени УТМР мають право полювати в межах угідь свого товариства або інших товариств маючи відстрільну картку. Але тут виникає проблема. Звідки дізнатись про межі угідь, про відтворювальні ділянки і тд. і тп. ? Звичайно потрібно взяти карту і подивитись, але є одна і дуже велика проблема - в УТМР карти не видають, їх там для мисливців просто немає. Хоча у Вінницькому УТМР є на стіні карта і там фломастером намальовані межі, на мої неодноразові прохання, керівництво УТМР пропонує кожного разу приходити туди і дивитись чи можна мені полювати на цьому ставку чи не можна. Звичайно, якщо ви полюєте все життя в одному місці то вам всеодно, але багато мисливців (наприклад як я) які беруть обласну відстрільну картку і за день обїжджають або обходять кілька районів, а не маючи карти можна заїхати зовсім не туди куди потрібно. Звичайно було б дуже добре сісти ввечері вдома, відкрити карту мисливських угідь, спланувати маршрут і зранку вирушити спокійно, нормально на полювання, і це не якась там забаганка - це було б нормальне адекватне рішення.
У Вінницькому УТМР карта хоча б висить на стіні, а що робити мисливцям з районів які ніколи цієї карти не бачили та й керівництво районний товариств також це все не цікавить і мисливець іде собі наосліп попаде сьогодні чи ні... Мабуть мисливцям з районів також потрібно їздити у Вінницю щоб подивитись на карту що висить на стіні в коридорі. Доречі побачити її можна тільки в будні дні з 09-00 до 18-00 !
Мене це все не влаштовує, тому я звернувся до журналістів які зараз пишуть статю про УТМР, вони мені і підказали рішення. Отже рішення таке - УТМР - це громадська організація, в неї є статут, проте в статуті не вказано хто як і коли повинен займатись картами мислиських угідь, тому працівники УТМР (яким ми платим зарплату) це просто ігнорують не бажаючи виконувати зайву (на їх думку) роботу. Тому ми, мисливці як члени громадської організації повинні зробити звернення до голови обласної УТМР з проханням вирішити це питання. А саме призначити відповідальну особу яка повинна кожного року перед початком сезону підготувати актуальні карти угідь області, ці карти мають бути викладені у вільний доступ на офіційному сайті, також вони мають бути розповсюдженні по всім районним організаціям у вигляді хочаб кольорового друку на листі А4, також вони мають бути на компютерах у всіх УТМР (де є компютери) щоб мисливець міг прийти і скинути їх собі на електронний носій (21 століття на дворі!)
Я викладу текст цього звернення, під ним підписуються всі бажаючі (чим більше тим краще). Також можете брати дані своїх товаришів які не користуються інтернетом але підтримують це звернення і також дописувати їх у список

Підпис має вигляд:

ПІБ - № членського квитка УТМР

Сидорчук Сидор Сидорович №123456

Потім я друкую звернення з підписами у двох екземплярах, несу його в УТМР і голова УТМР має його підписати, один залишити в себе інший я заберу собі. Якщо це звернення не буде виконане в зазначений строк, можна буде винести рішення про бездіяльність керівництва громадської організації і далі або суд або перевибори або уже щось вирішувати будем, головне, що це все буде офіційно зафіксовано. У всіх тонкощах і правилах мені далі допоможуть журналісти.
Якщо ми до кінця жовтня зберем хочаб 100 підписів, то я віднесу цього листа в УТМР
і там буде вимога вирішити питання з картами до початку сезону полювання на пушного 2015.
Якщо ж до кінця жовтня не встигнем, то підписи будем збирати аж до весни і там буде тільки вимога
надавати карти щороку перед відкриттям сезону
Якщо прочитавши це звернення у вас зявляться ще якісь доповнення, зміни, питання і тд. прошу писати в цій темі
 

vitmah

ветеран форуму
надійна команда
Игорь, нет слов, снимаю шляпу. Но УООР, как и все общественные организации совка, давно себя изжил. В идеале: это только мое мнение и ОБСУЖДАТЬ ЕГО НЕ БУДУ, надо менять всю систему охотоведчества. Как вижу я:
В идеале: это местная организация со своим уставом, в котором должность председателя выборочная. Расценки определяют коллективно, но работа, ответственность за хозяйство - одинаковое для всех . Это так по быстрому.
P.S. У меня сезонная карточка УООР (ОБЛАСТНАЯ), но я еще ни разу не был на охоте в этом сезоне на УООРовских угодьях. Бо по правилам, надо найти егеря, а там и т.д. и т.п.
 

typict

Мисливець
Всеодно потрібно щось робити, я не можу просто так сидіти і дивитись на це... хочу нормально ходити на полювання
Отже почнемо
Катеринчак Ігор Андрійович - серія - ЯН №115743
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Шановний Ігорю!
Є Закон України "Про звернення громадян". А також ще один закон.
Але й за вказаним Законом Ви можете написати офіційне звернення та надіслати його до кого завгодно. І Вам у встановлений Законом термін повинні надати відповідь (не більше ніж за 30 діб, у деяких випадках - 45). І УТМР, до речі, відповідає на всі звернення, які до нього надходять. Інакше є відповідальність за порушення вимог Закону.
До речі, мова звернення - українська чи російська - не суттєва, приймаються всі.
 
Статус
Закрита.
Зверху