Причины браконьерства?

crp

Мисливець
Та мені глибоко пофіг якою ви розмовляєте. Не видавайте бажане за дійсне.
 

crp

Мисливець
Прочитайте тему Богуна про ведення мисливського господарствп в Польщі. Тоді зрозумієте про що йдеться. За совка було таке афігєнне відчуття власності що всі крали бо кожен вважав що то його тому що общЄє. І не смішіть про відповідальність в ті часи. Відповісти можна було хіба за образу лєніна чи партії )) або коли вже реально крав вагонами. А так на щодень з заводущось чи колгоспу щось потянути додому то було ледь не святе і саме до цього совок людей і привчив. І тепер багато хто за ним сумує.
 

veriovo4ka89@

Мисливець
Шановний, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ треба відчувати ЗАРАЗ. А не колись тоді чи завтра або вчора...
 

VladMOTO

Новачок
все було народне і згідно цього всі громадяни були рівноправними власниками, які ігосподарювали кожен по своєму. От і відчували власність всього!!
А відчувати потрібно ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!!! і ніщо інше ...

ЗГОДЕН на 100% - только ответственность за сохранение природы - воспитывается с детского садика и в семье!

Ничего НЕ изменится - ни в браконьерстве, ни в коррупции, ни в сохранении ок.среды - пока мы сами/люди/ не поменяемся: почему одни приезжают на природу с пакетами - и убирают сначала за других? потом за себя и оставляют чистое место? а другие бросают мусор - так и нужно?

Посмотрите любое село! водоем! за редким исключением все в грязи и мусор((( - это инопланетяне сделали? или мы с ВАМИ? НЕТ в общей массе - культуры внутренней и внешний - ведь нужно каждый день воспитывать самого себя) - бороться с плохим и делать хорошее!

Тогда может и перестанет народ - делить всех на Хохлов, Кацапов и т.д. - и настанет мир во всем мире)))? и бракоши вымрут и коррупционеры))) - будут жить только на з/п - НО это все иллюзия, жизнь она другая -как мовил Леонид Макарович - маємо шо маємо)))
 

VladMOTO

Новачок
Почали саме ви і пора вам закінчити. Чи ви отримуєте від цього задоволення? - заканчивать оскорблять народ на форуме, вешать ярлыки и дискуссию превращать в кубло!

Если у кого-то плохо с чувством юмора - я НЕ виноват, на обиженных - воду возят, да и можно я за себя сам буду отвечать??? И можно я сам буду решать??? за себя - ведь я Украинец - что мне писать? говорить? делать? и что и где мне заканчивать? или начинать))? МОЖНО??? заранее вам благодарен!

ТАк что не дождетесь - провокации типа (Чи ви отримуєте від цього задоволення?) - НЕ пройдут!
И вы, уважаемый, уже определитесь - то вы мне тыкаете, то на вы)) - двуличие прямо какое-то натуральное из вашей натуры прэ наружу)
 

VladMOTO

Новачок
Чим далі йде тема тим більше хочеться щоб цю тему закрили!

НЕ - так не годно( - это позиция страуса и голову в песок))

тема серьезная и разобраться нужно всем вместе + разложить все по полочкам! Только я молчать и утираться + облизываться НЕ буду - когда народу) плюют в лицо, развешивают ярлыки и оскорбляют(((
- даже с совка пытался что-то изменить и сейчас "борюсь" в своем городе с монополиями -коммунальщиками, застройщиками, "медициной" и т.д., вернее не борюсь, так как один в поле НЕ воин, а защищаю свои права - шаг за шагом - победа за победой, хотя иногда думаешь что жизни не хватит) и борьба идет с ветряными мельницами((.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
так как один в поле НЕ воин, а защищаю свои права - шаг за шагом - победа за победой, хотя иногда думаешь что жизни не хватит) и борьба идет с ветряными мельницами((.
ось що цікавить - що конкретно Ви зробили у боротьбі з браконьєрством та для розвитку галузі Мисливства в Україні, а також що саме зроблено Вами у частині очистки водойм та їх прибережних захисних смуг від сміття?! дякую
 
  • Like
Reactions: crp

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
пытался что-то изменить и сейчас "борюсь" в своем городе с монополиями -коммунальщиками, застройщиками, "медициной"
так так, у нас також таких "писак" вистачає на гарячі лінії, то кого вже перемогли?! покажіть фото тієї незаконної будівлі, яку зруйнували за Вашої участі, зелену зону, яку зберегли за Вашого втручання, і головне - подолану Вами медицину. а так поки що видно порушення пункту 4.3 Правил даного форуму - 4.3 Флуд (т.е. использование пространных выражений, неопределенные высказывания без содержания, бессмысленные реплики и т.д.) бо по темі боротьби з браконьєрством поки що саме Флуд
Щоб не бути голослівним - моє фото крайньої про прогулянки на вихідних
Фото0465.jpg
 

VladMOTO

Новачок
ось що цікавить - що конкретно Ви зробили у боротьбі з браконьєрством та для розвитку галузі Мисливства в Україні, а також що саме зроблено Вами у частині очистки водойм та їх прибережних захисних смуг від сміття?! дякую
По перше (отвечаю на ваш вопрос):

1. Я НЕ браконьерю и НЕ поддерживаю этот повсеместный движ в Украине - как говорится: чтобы победить бедность - нужно самому делать все, чтобы не быть бедным, а быть богатым - душой и телом))! + Делом!

2. Среди своих знакомых - достаточно народа, кто раньше был охотником, а с развалом уоора и разбазариванием прочих охотугодий - стали бракошами - я открыто говорю брату и свату - в лицо, что НЕ поддерживаю эту "тему" и такие действия и сам лично буду охотиться только по правилам и с документами! И общаться с такими "охотниками"(( - особо больше не хочется

По друге (хотя не понятна цель вопроса - хочется на наше "очищенное" место доплыть и там вольготно отдохнуть))?)):

Регулярно, когда выезжаю - может фото еще в студию? - так это мая приватная жизнь и я ее на показ нигде не выставляю - беру с собой несколько больших пластиковых пакетов и по приезду очищаем место под лагерь, затем ставим палатки и организуем лагерь, а в день отъезда - забираем свой мусор и в городе выбрасываем в мусорный контейнер - это ведь не сложно? Или вы уважаемый привыкли в хлеву, грязи и пластиковых бутылках отдыхать? и считаете это нормой?
 
Останнє редагування:

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Я НЕ браконьерю и НЕ поддерживаю этот повсеместный движ в Украине
То що для цього робите! які конкретні дії? заходи які вживались? які наслідки мали зазначені заходи?
И общаться с такими "охотниками"(( - особо больше не хочется
тай це не вихід - екологічне виховання має торкнутись не лише дітей в школі, а старшого покоління.
Регулярно, когда выезжаю
Ви виїжджаєте, а я живу в селі, я як правило (не завжди!) після таких відпочинків та пікніків доводиться збирати сміття, і щовесни навіть в тракторні причепи і як раз разом з дітьми зі шкіл.
Или вы уважаемый привыкли в хлеву, грязи и пластиковых бутылках отдыхать? и считаете это нормой?
а тут Ви щойно порушили ще один з пунктів правил нашого Форуму.
 
  • Like
Reactions: crp

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
NORD_10 не тратьте час на таких як VladMOTO...
нічого страшного. просто цікаво довести на загал хто є хто. я з 2008 року працюю районним екологом (не плутати з Держекоїнспекцією), і у мене є багато прикладів і фото матеріалів боротьби не лише з браконьєрством, а й незаконним будівництвом на річці Південний Буг нової ГЕС, підгодівлі тварин у скрутний період, екологічного виховання молоді під час проведення акцій "Майбутнє лісу в твоїх руках", "До чистих джерел", "Місячник з озеленення та благоустрою".
а репліки на конкретні запитання "Що робив?" - відповідь
Я НЕ браконьерю и НЕ поддерживаю
на питання "Що зроблено?"
я открыто говорю брату и свату - в лицо, что НЕ поддерживаю эту "тему" и такие действия и сам лично буду охотиться только по правилам и с документами!
то чи не саме ця позиція страуса "Голову в пісок?", бо не буду спілкуватись з такими людьми.
мені щоденно доводиться готувати відповіді на звернення отаких писак і словоблудів, на це йде час і не малий, а його можна було використати на конкретні заходи по боротьбі з тим же браконьєрством. зняті мною петлі (на фото) - це похід у неробочий час, а час моєї відпустки, якої фактично немає уже роками, бо завжди є робота, отака непомітна.
 

veriovo4ka89@

Мисливець
Шановне товариство! Прошу вас припинити цю розмову і звинувачення один одного. Краще б ви взяли і пішли в угіддя і по поверненню додому викладіть в цю тему що конкретно Ви зробили для того щоб було менше браконьєрів чи їхніх знарядь добування дичини. Бо пустозвонити може кожен, а зробити одиниці!

Беріть приклад з NORD_10.
 
Зверху