Шахрай: Рибалка Сергій Валерійович м.Гадяч

kresch

Новачок
Кошти повернуті,але це відбулося завдяки не байдужим людям.Щира подяка!Найкращі побажання!Дякую!
 

witia

Новачок
Увага! З'явилася ще одна мерзота і шахрай, Вовк Сергій Іванович, тел. 095 656-66-24 м. Гадяч, Полтавська .область. Просить зарахувати гроші на картку, а продає (надсилає) - одним словом - СМІТТЯ! Будьте Уважні!
Номер картки 5168 7553 3606 7919
 

Грищенко

Снайпер
Просить зарахувати гроші на картку, а продає (надсилає) - одним словом - СМІТТЯ!
Ну если с первым фигурантом в теме все понятно,можно прочесть по ссылке все перепетии и подробности дела,то вот на счет второго все как-то загадочно и неопределенно.Можно раскрыть подробности?
 

witia

Новачок
Купив в нього телефон на запчастини, переписувався з ним, перепитував кілька разів, а він прислав з неробочим дисплеєм, заради якого, власне, купувався апарат. Це вже я не перша жертва в нього. Я розмістив в інтернеті його номер картки і номер телефону і до мене написав з Дніпропетровська хлопака, що той йолоп і його надурив. В приватбанку його картка заблокована і він в чорному списку і п еревипустити картку вже не зможе так як помічений як шахрай.
Бажаю гарних вихідних.
 

pmv1971pmv

Мисливець
УВАГА ШАХРАЙ. Обманув мене на 400грн. На всіх мисливських форумах створює шахрайські дії.
5168757249403926 приват
Рибалка Сергій Валерійовмч
 

pmv1971pmv

Мисливець
Телефон цього покидька 0953439484 Рибалка Сергій Валерійовмч
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

pmv1971pmv

Мисливець
Виставляє товар (в моєму випадку котушку DAIWA laguna 2500) на сайті http://fishing.kiev.ua по ціні 70-65% від реальної вартості. Я подивився фото котушки реальне (сподобалася), запропонував ціну на 100грн. дешевше. Він пише: "Ні, не можу дуже якісна котушка і ....(про її якість)". Це була середа. В неділю пише: "Якщо придбаєте сьогодні віддам за 400грн." Я знехтував попередженнями наших колег про шахрайство (дивлюся реєстрація на сайті 2010 рік), думаю старожил вмить перевів кошти. Пише: "Гроші отримав, завтра відправлю". Через два дні пише: "вибачте запарка на роботі, завтра відправлю". Дзвоню через день не бере. Ще через день беру у колеги телефон з іншим номером дзвоню, піднімає трубку. Іде розмова "З моєї сторони на підвищених тонах". Починаю писати на всі сайти де зареєстрований. Шукаю його в ГУГЛІ, і він майже на всіх сайтах мисливців та рибалок зареєстрований. Ось сповістив і у нас на УОРІ щоб люди не повторювали моїх помилок, і знали героїв країни в обличчя.
 

SAB

Мисливець
Ох йому б шось поламать. А якби узнать де служе ця г....да.
 

Вік71

Снайпер
Ось фото цього дрища

Цей "дрищ" відомий своіми кидалами ще з 2013 р. на двох найпопулярніших ножових форумах під ніками "rsv11"та " РСВ",потім засвітився на Райберті,а в 2015 добрався і до "УАХАНТЕРА" та" УТМР".
Достатньо загуглити його П.І.Б. в інтернеті,і все стане ясно-будьте уважні!
 

Алекс49

Мисливець
Ох йому б шось поламать. А якби узнать де служе ця г....да.
Він не служить!
Цю шмарклю притисли були хлопці, то він як вуж закрутився і прохав допомоги, притих наче, а це знов узявся.
Нічого "скільки ниточці не витись, а кінчику - буть!"
 

Admin

Administrator
Команда форуму
УВАГА ШАХРАЙ. Обманув мене на 400грн. На всіх мисливських форумах створює шахрайські дії.
5168757249403926 приват
Рибалка Сергій Валерійовмч
Телефон цього покидька 0953439484 Рибалка Сергій Валерійовмч
Вот этот персонаж зарегистрировался у нас, но вот в профиле в разделе ИНФОРМАЦИЯ по неосторожности указал свой засвеченный телефон, а интернет штука хитрая - сразу всё это выдаёт. http://uoor.com.ua/forum/index.php?members/sergeir.23677/

Вопрос к форумчанам - кто-то ещё с ним имел какие-то покупки??
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Я посилку отримав.частину оплатив.частина осталось товаром
Т.е. Вы за полученный товар от этого Рыбалка Сергей ещё до конца не рассчитались? Если так, то запрещаю рассчитываться с этим кидалой - остаток ваших оплат ( или товара ) мы тут в теме сообща решим кому из кинутых им парней передать .
Какую сумма ( или что из товара ) нужно Вам этому Рыбалке проплатить ( отослать )?
 
Зверху