Як зберегти биту птицю

Vadim1721vadim

Снайпер
Серйозна підготовка......
В такую жару как сейчас это наверно мало эффективно день ещё может и поможет а дальше может и сдохнуть.мясо в Ашане купил утром через три часа поездки в багажнике собаке достался шикарный стейк с душком. Так что наверно все это работает при температуре намного пониже чем сейчас.
 

hantersvirid

Мисливець
Мій досвід з відкриття такий: добуваємо з колегою по 4 лиски на кожного, зупиняємось випиваємо закусуємо і тільки після цього патрошимо добуту дичину, промиваємо чистою водою ( вимиваємо кров) а далі так.
Дома наморожуємо декілька пляшок з водою, закладаємо їх у термосумку туди ж складаємо пиво і горілочку. На полюванні пиво потихеньку знищуємо і закладаємо в сумку чищену дичину. Для впевненості дуже щедро підсолюємо нейодованою сіллю. Пробували такуж систему і з відром. По центру ставимо льодяну пляшку і по мірі добування обкладаємо дичиною. Кожен наступний добутий шар посипаємо сіллю. І звичайно це все накриваємо кришкою. Зберігається відмінно. Вдома вимочуємо у воді. Все готово до приготування.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Мій досвід з відкриття такий: добуваємо з колегою по 4 лиски на кожного, зупиняємось випиваємо закусуємо і тільки після цього патрошимо добуту дичину, промиваємо чистою водою ( вимиваємо кров) а далі так.
Дома наморожуємо декілька пляшок з водою, закладаємо їх у термосумку туди ж складаємо пиво і горілочку. На полюванні пиво потихеньку знищуємо і закладаємо в сумку чищену дичину. Для впевненості дуже щедро підсолюємо нейодованою сіллю. Пробували такуж систему і з відром. По центру ставимо льодяну пляшку і по мірі добування обкладаємо дичиною. Кожен наступний добутий шар посипаємо сіллю. І звичайно це все накриваємо кришкою. Зберігається відмінно. Вдома вимочуємо у воді. Все готово до приготування.
Хороший способ.Поддерживаю. Особенно про холодное пиво понравилось...с аналогичной водочкой. Всенепременно надо будет воспользоваться Вашим советом сохранения дичи!:rolleyes:;)
 
Зверху