Изменение стоимости членских взносов по областям в 2017

[FYJQ

Новачок
"Статут УТМР
8.3. Розміри щорічних членських внесків для членів Товариства, а також для членів юнацьких секцій встановлюються президіями рад Кримської республіканської, обласних, Київської міської, Севастопольської регіональної організацій УТМР.
Члени Товариства сплачують членські внески повністю до 1 липня за поточний календарний рік. За рішенням президії ради Кримської республіканської, обласної, Київської міської, Севастопольської регіональної організації УТМР членські внески можуть сплачуватись поетапно впродовж року в залежності від фінансового стану організації та її членів. Особи, які вступили в члени Товариства у поточному році, сплачують членські внески за весь рік незалежно від часу вступу.
Основними документами про сплату внесків є картка - вкладинка до членського квитка та відомість про сплату членських внесків. Членський квиток без вкладинки не є дійсним.
Члени Товариства, які своєчасно не сплатили членських внесків, вважаються такими, що вибули, і можуть бути знову прийняті в члени Товариства на загальних підставах без збереження наявного у них до цього стажу членства у Товаристві.
Членам Товариства, які вибули чи виключені з нього, вступні та членські внески не повертаються".
Это все понятно, скажите что делать тем членам УООРа на территории Луганской области которым в ультимативной форме предлагают заплатить взносы (или обещают исключить из организации) учитывая тот факт что охота закрыта и когда откроется не известно, мероприятия в охот угодьях не проводятся (понятно что физически это не возможно), но никто и не ведет диалога с членами УООРа. Ну и наконец право пользование охот угодьями не оформлено в установленном порядке. Ситуация касается Станично-Луганской районной организации.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Привет из отпуска!
Я понимаю, что в Вашем понимании, взносы стоит платить лишь когда получаете услуги (в данном случае - охоту).
Однако, можно понять, что за услуги платишь отдельно - покупка отстрелочных и т.п.
А организации (Обществу) надо жить не только в сезон охоты. Фискалы требуют оплаты налогов (в том числе и за аренду земли под домиками охотника и другими сооружениями). И откуда на это брать налоги?
Когда началась катавасия в восточной части Украины, некоторые повернули на северо-восток, некоторые остались или переместились вглубь Украины.
Пришедший, например, к руководству военно-гражданской администрацией области бывший крупный милицейский начальник, из побуждений, которые трудно понять и объяснить, особенно обращая внимание на законодательство, которое требовало временно не примимать суровый мер к неисполнителям требований украинского законодательства до окончания режима АТО, сразу сказал, что "УООР не занимается своими угодьями, надо у них все отобрать и передать другим!" (кому он хотел передать - другой разговор...).
Так как прежний председатель областной организации УООР оказался на территории временно оккупирпованной, то был на подконтрольной украинской части области назначен временно исполняющий обязанности. То ли человек не понял свою роль, то ли не справился с упавшей на него ответственностью, но он работу практически так и не начал.
Сейчас назначен другой временно исполняющий обязанности. Этот человек начал действовать и делать что-то возможное в сложившихся обстоятельствах.
Но в любом случае, даром никто работать не захочет с полной ответственностью, да и на многие хозяйственные, налоговые и другие мероприятия нужны средства. А где их взять, кроме как от членов Общества?
Наконец, если работа не будет сдвинута с мертвой точки и новый начальник подконтрольной Украине части области сделает выводы, как и предыдущий, то охотугодья могут просто изъять, отдать кому-то, а потом уже и брать будет нечего...
Не знаю, дошло ли до Вас, что я сказал, но очень надеюсь.
ПыСы. Некоторые коллеги говорят, что и у частников можно охотиться, причем не дорого.
Мальчики, бесплатный сыр бывает только в мышеловке! Охотничий бизнес очень дорогой для охотпользователя, даром никто работать не то что не захочет, но просто не сможет! Посему уже немало случаев, когда частники сначала "заманили" местных жителей мелкими платами за свои услуги, но теперь (особенно, когда подняли налоги да и гривня в три раза "похудела") резко подняли цены. И, думаю, это еще не предел...
Ну, а решать вам самим
 

Vitaly 77

Новачок
Питання до модератора.
А як зрозуміти видачу відстрільних карток на пух у сезоні 2017-2018 р. лише на дільницю до якої приписаний.
Я плачу 600 грн. (як мені озвучили ціну в УТМР) за обмежену дільницю користування при тому що я проживаю в рай центрі, а до дільниці 20 км ходу в оду сторону) можливо у мене не вийде поїхати туди і я міг би пройтись по угіддям поблизу міста. То зі слів ваших колег, я маю найти бригадира тієї ділянки та домовитись ще із ним (ПОБЛАГАТИ ЩЕ ЙОГО).
ЦЕ ВЖЕ ПО ЯКОМУ.
Виходить хлопці ви платіть, а ми для ВАС всі зручності)))))))))))))
За такі кошти вигодніше полювать в угіддях ДЛМГ, наприклад в минулому році разова відстрілка на пух у ДЛМГ - 15 грн. а тепер пригадаєм про вартість разової в угіддях УТМР у той самий період.
З повагою!
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
По-перше, погоджувальники наказів в областях (держчиновники) постійно нагадують про пропускну спроможність в мисливських угіддях і не хочуть погоджувати сезонні відстрільні картки та картки на великі площі, посилаючись на цю пропускну спроможність. Це - одна з причин.
По-друге, у лісників основний заробіток - ліс і лісова продукція. Для них полювання як галузь - баловство!..
 

Vitaly 77

Новачок
А раніше як ці чинуші погоджували сезонні картки, щось я не памятаю їх підписів на своїй картці. Чи можливо щось змінили у формі самого бланку.
І по-друге УТМР хіба створено з метою отримання заробітків.
 

Vitaly 77

Новачок
І поясніть як бути в тій ситуації, коли вступав та приписаний в одній р/о 1 УТМР на даний момент переїхав та членскі внески за поточний рік заплатив в іншу р/о 2 УТМР (як пояснили на місці "Немає різниці куди заплатив") і сезонну відстрілку планував брати за місцем прожимання у р/о 2 і також разові по приїзду за місцем приписки у р/о 1.
У обох випадках проживаю у райцентрі.
З повагою.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
І поясніть як бути в тій ситуації, коли вступав та приписаний в одній р/о 1 УТМР на даний момент переїхав та членскі внески за поточний рік заплатив в іншу р/о 2 УТМР (як пояснили на місці "Немає різниці куди заплатив") і сезонну відстрілку планував брати за місцем прожимання у р/о 2 і також разові по приїзду за місцем приписки у р/о 1.
У обох випадках проживаю у райцентрі.
З повагою.
Взагалі, якщо був у одній організації, а потім вирішив (змушений) перевестися до іншої, то повинен у першій знятися з обліку і стати на облік до другої (фактично - за своїм бажанням - п. 4.2 Статуту УТМР).
Згідно із приписами п. 8.3 Статуту УТМР розміри щорічних членських внесків для членів Товариства, а також для членів юнацьких секцій встановлюються президіями рад Кримської республіканської, обласних, Київської міської, Севастопольської регіональної організацій УТМР (тобто, іх розмір у різних обасних організаціях можуть відрізнятися, на то є пояснення).
Але у іншому всі члени Товариства мають однакові права та обов'язки.
Ну й, якщо правильно зрозумів питання, можете брати відстрільні картки й у одному, й у іншому районі (бо за Законом такі картки видає користувач мисливських угідь, в вони у різних районах можуть бути різні).
 
Зверху