турецька бюджетка core

Demidl

Мисливець
добрий день шановні форумчани. Забігши в магазин з дробью побачив цілий модельний ряд гладкостволів Core. Турецького виробництва. В наявності були різні на виконання (пластик, дерево), та з додатковими стволами півавтомати. Потримав в руках, покрутив....хз... Хто що може сказати про даний бренд?Чи є щасливі (нещасливі)власники даних девайсів?Чи відстрілював хтось з такоі? Запитав у продавця чи часто купляють - відповів що минулого тиждня одну продали.. І все, більш ніяких відгуків я не знайшов. Цінова категорія від 6.7 до 13 в гривнях. Буду радий за відгуки та інфо.
 

Centuria

Мисливець
Core він же Lazer Arms - турецькі рушниці дешевого сегменту виходячи з турецьких сайтів. З'явилися у продажі влітку цього року. Тримав у руках і "облизував" їх півавтомат. Пластик, як і у всіх недорогоих турків, доброї якості. Прицільні пристрої зручні. Реально лягла в руки. Механізм затвора працює набагато приємніше ніж МР153 - для порівняння. Поршень з одним кільцем. Як поведе себе з магнумом - невідомо. З коробки працювало нормально - дробові тахо, самокрут кулею - в тирі показав задовільний результат ("затиків" не було). Сверловка стволів, патронників, які я дивився, гарна, без відхилень. Деталі коробки, затвора виготовлені акуратно.

Що не сподобалося:
Місця пайки газовідводного кільця та прицільної планки, мушки проглядаються в середині ствола. Ззовні деталі, що припаяні мають шпари у приляганні до поверхні стволів, що, підозрюю, в експлуатації дасть додаткової мороки з чисткою. Стволи, схоже, фарбовані.

Моя думка - як варіант дешевої палки-стрілялки, яку не шкода і "шоб було", гарний, якщо є з чого вибрати в магазині. Схоже, що Cobalt, що Core - одного поля ягоди. Правда, в Cobaltа дивився лише їх помпу.
 

Demidl

Мисливець
По даному девайсу знайшов сайт виробника. Виробник doruk silah. Сайт виробника www.doruksilah.com.tr . Кому цікаво - єанглійська версія сайту. З іх інформаціі - вони відносно молоді, розпочали виготовляти з 1996року. В які краіни поставляють і чи є попит я не знайшов як і роликів про дані рушниці...
 

Centuria

Мисливець
Core він же Lazer Arms, він же Francolin - http://www.lazerarms.com/otomatik.html#g01, http://www.francolinarms.com/semi-automatic-shotguns.html. Доречі, ті Core, які я дивився, були від Francolin.
Схоже на те, що виробники турецької зброї знайшли варіант як продавати деталі які не пройшли по якості на рушниці вищої цінової категорії.
Цікаво б було глянути (знати) якої якості рушниці ці фірми продають своїм громадянам, в Канаду чи Штати. Їх одностволки попадаються на канадійських та гамериканських сайтах. В ютубі можна знайти турецькі презентаційні ролики.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Мисливські рушниці...
LZR-G01

LZR-G03

LZR-G04

LZR-G05

LZR-G06

LZR-G09

LZR-G10


Тактичні рушниці...
LZR-G02

LZR-G07

LZR-G08
 

Centuria

Мисливець
Core він же Lazer Arms, він же Francolin - турецькі рушниці дешевого сегменту виходячи з турецьких сайтів.
Яку зброю і де купувати кожен вибирає індивідуально.
 

Centuria

Мисливець
С виду Таргет,прям один-в-один.Все одинаковые,таргет,узкон и этот Коре такой же.
Різниця є і то суттєва - на Core в "Смачних сезонах" смачніша ціна - що звичайний, що комбо варіанти. Комбо варіант є і у пластику.
В комплекті з довгим стволом є п'ять чоків.
Додаткова гайка кріплення ствола на магазині відсутня.
В комплектації відсутній обмежувач магазину.
Реальна вага в пластику з довгим стволом - 3240 г, з коротким - 2990 г.
 

stomatolog

Новачок
А що скажете про вертикалки Core?. З вигляду один в один Hatsan Optima, але вага меньша, ціна однакова, а на відео огляді в Ютуб пристрілка вражає. Летить куля в кулю.
 

Сергийко

Слідопит
Заходил сегодня в Сезоны,смотрел их-красота,одно лучше другого,вариант комбо 8600грн.Спрашивал за п/а в 20кал.,пока в планах его нет.А так цены от 3000 до 17500.Вообще по 20кал. только Алтай,но зато только у него одного короткий ствол дробовой,бо все остальные пулевые и в пластике он потоньше,прям хоть детю давай.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Судячи з відео, то воно з Кобальтом не на одному рівні. Кобальт програє однозначно в якості. Симпотна рушничка.
Кора та Імпала роблять для американьського ринку...,в інеті є декілька відео з виробництва.
 

Centuria

Мисливець
І, головне, в "Сезонах" є достатньо одиниць - є з чого вибрати і є тир, де зразу ж можна відстріляти і пристріляти.
Також достатньо варіантів для любителів помп, тактики.
 

L&M

Мисливець
Ничего не скажу про "Core" даже не видел его.... Но я купил себе недавно ружье Кобальт М2 и скажу что сделав с него 20 выстрелов патронами и завод и самокрут (заряжал вперемешку) сбоев в работе не заметил! Почему купил Кобальт??? Цена понравилась и это мой первый опыт с полуавтоматом! Учился охотиться и охотился с переломкой и вот решил попробывать. Как для первого опыта я считаю норм. Знаю просто пару человек у кторых не прижились п/а! Вот и я решил для себя понять нужен ли мне полуавтомат! Если припадет к душе п/а, то будем копить на что-то качаственнее! С уважением:)
 
Зверху