Вопрос Яковлеву по сезонкам.

ura83

Слідопит
З затефонувати це сам вірне рішення. Де б я не полював намагаюсь ставити принаймні голів районів до відому. Писав це раніше. Це зручно і мені і їм. Принаймні відношення до Вас буде гідне...

Тоді і ще до мене не забудьте зателефонувати. Тоді відношення буде точно гідне. Але знову питання навіщо тоді закон????
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Вы очень странный человек
А это уже не Ваши проблемы!
П.С. За собой приглядывайте лучше, чтобы глупых советов не давать (не писать) форумчанам. Нас ведь читают и молодые охотники. Которые, в т.ч. , еще и учатся Охоте.
 

Genry

Снайпер
Але знову питання навіщо тоді закон????
Гарне запитання. Якщо Ви і справді не знаете навіщо Закон, то нема про що говорити.
Допомогати своїми діями дотримання законності чи ні це Ваше право)
Тоді і ще до мене не забудьте зателефонувати. Тоді відношення буде точно гідне.
У Вас є повна чи часткова інформація хто де полює по району?) Якщо так, то це корисно.
 
... территорию ПОК ... Если ее члены сами, припустим, остреляют лимит зайца ( утки, фазана и т.д.) на раз/два? Кто это будет контролировать? ... :cool::confused::p
Ліміти на добування доводяться тільки мисливському господарству і аж ніяк не ПМО. Тому голови ПМО зобов'язані інформувати керівництво МГ про дичину добуту членами ПМО систематично, читай щоденно!
Голова первинної організації (клубу) УТМР на підставі наданих йому повноважень:
б) веде облік членів первинної організації (клубу) УТМР, мисливських собак, ловчих звірів і птахів, а також сприяє веденню обліку мисливських тварин в мисливських угіддях;
 

ura83

Слідопит
Гарне запитання. Якщо Ви і справді не знаете навіщо Закон, то нема про що говорити.
Допомогати своїми діями дотримання законності чи ні це Ваше право)

У Вас є повна чи часткова інформація хто де полює по району?) Якщо так, то це корисно.


Ви або на "приколі" (якщо так то вибачайте :p), або не можете зрозуміти запитання. СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ШАНОВНИЙ ЗНАТОК ЗАКОНІВ ДЕ НАПИСАНО (дайте посилання на закон, або постанову) ЩО ПОТРІБНО ТЕЛЕФОНУВАТИ ДО ГОЛІВ ПМО І СТАВИТИ ЇХ ДО ВІДОМА ДЕ Я СЬОГОДНІ БУДУ ПОЛЮВАТИ, І ЧИМ (ЯКИМИ ДІЯМИ) ВИ ЦИМ ДОПОМАГАЄТЕ ЗАКОННОСТІ.

PS З ПОВАГОЮ!!!!o_O
 
Останнє редагування:

ura83

Слідопит
Ви або на "приколі" (якщо так то вибачайте :p), або не можете зрозуміти запитання. СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ШАНОВНИЙ ЗНАТОК ЗАКОНІВ ДЕ НАПИСАНО (дайте посилання на закон, або прстанову) ЩО ПОТРІБНО ТЕЛЕФОНУВАТИ ДО ГОЛІВ ПМО І СТАВИТИ ЇХ ДО ВІДОМА ДЕ Я СЬОГОДНІ БУДУ ПОЛЮВАТИ, І ЧИМ (ЯКИМИ ДІЯМИ) ВИ ЦИМ ДОПОМАГАЄТЕ ЗАКОННОСТІ.

PS З ПОВАГОЮ!!!!o_O

Я не проти ПМО, а навіть за, але потрібно робити все з розумом і що дуже важливо з розумними людьми щоб не було потім "ти сюди не ходи бо я ТУ виріс ТУ годую ТУ полюю ", а що годую і полю то і ніхто не знає!!

Це моя власна суб'єктивна думка . Вибачте якщо щось не так, а краще навіть підправте підкажіть, розкажіть.o_O
 

Genry

Снайпер
ДЕ НАПИСАНО (дайте посилання на закон, або постанову) ЩО ПОТРІБНО ТЕЛЕФОНУВАТИ ДО ГОЛІВ ПМО І СТАВИТИ ЇХ ДО ВІДОМА ДЕ Я СЬОГОДНІ БУДУ ПОЛЮВАТИ, І ЧИМ (ЯКИМИ ДІЯМИ) ВИ ЦИМ ДОПОМАГАЄТЕ ЗАКОННОСТІ
Давайте спробуємо разом розібратися в тому що писав і Ваших запитаннях, якщо Вам це цікаво:
1. Не пишу я про голів первинних організацій, а про голів районних УТМР.
2. Вас ніхто не зобов'язує телефонувати. Навіщо це роблю: так повідомивши де буду проводити полювання єгеря вже знають, що на цій ділянкі, можливо, зустрінуть мене. Т.ч., як правило, полювання не затримується на перевірку документів, а привіталися на відстані і всі продовжують займатися своїми справами. Також при телефонній розмові мені можуть сказати, що Петро, Микола чи будь хто там ще також мав намір полювати на цій ділянці, а отже я маю більше інформації і можу корегувати свої плани по полюванню. Це називається комунікабельність і мені це зручно.
3. Щодо допомоги законності: в разі довіри до мене зі сторони єгерського складу, вони можуть не наділяти пильної уваги тому місцю де полюю, а сконцентрувати свої зусилля на запобігання браконьєрству в інших місцях по району(те що єгерів не так багато ні для кого не таємниця).
 
Зверху