Мораторій на відстріл лося?

Як Ви вважаєте чи потрібен мораторій?

  • Так! мораторій потрібен він збільшить популяцію

    Голосів: 107 51,2%
  • Ні це нічого не дасть.

    Голосів: 102 48,8%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    209

Ohotnik47

Слідопит
Така ситуація не лише з лосем. Думав, що випаде сніг, і ці "ехвективні власники" збавлять оберти - який там...
Як ганяли кавалькади джипів - так і ганяють, начебто в пошуках лиса.
 

Mechanik

Снайпер
Ранком 4 лютого єгер під час обходу мисливських угідь в Тупичівському лісництві виявив два сформованих ембріона і нутрощі самки лося.
На місце злочину прибула слідчо-оперативна група. Оперативники оглянули місце злочину, опитали присутніх, вилучили речові докази.
Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 248 КК України (незаконне полювання).
До слова, місцеві жителі знають, хто зробив це варварство. Підозрюють жителя одного з сіл на кордоні Городнянського та Ріпкинського районів, якого не раз ловили на подібних злочинах, але так і не змогли залучити до відповідальності.

http://fakty.ua/257637-na-chernigovcshine-brakonery-ubili-beremennuyu-losihu-foto


gorodna_los.jpg
 

kolesnyk_2007

ветеран форуму
надійна команда
Пару день назад в Житомирській обл Малинського р-н було виявлено рештки двох лосів (((( отак діє мораторій
 

Mechanik

Снайпер
А що це за така фірма, в столиці під носом Пана Семирак та інших державних природоохоронних установ та відомств, торгує дичиною, для здорового образу життя ???
Звідки м`ясо лося прибуло, з лісів Чернігівщини, Сумщини, чи Житомирщини?
Чи контракт з фінами підписаний на поставку м`ясця?

http://ohot-lavka.com.ua/los/

лось1-556x401.jpg


Состав: вырезка (внутренняя), без кости
Стоимость за 1 кг: 750 грн.
Упаковка: вакуумная
Условия хранения: глубокая заморозка (-18 °С и ниже)
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Останнє редагування:

Копатыч

Зброяр

Копатыч

Зброяр
И моратория нет никакого...
Дима, вот ты странный ........
ну какой мораторий, они "кресла" и "портфели" поделить не могут, бумажки носят из кабинета в кабинет, в одном здании, по пол года ...., а ты, за какой то мораторий, вспомнил ......, они уже забыли, о том, что хотели его ввести ......
К большому сожалению, как бы не распинались и рассказывали, что все идет "к лучшему" ....., впереди ......... полная жо .........па :(:(:(:confused::confused::confused::confused:
 

Vetalantonyuk toz34

Новачок
Даже не в браконьерах дело,2-6 тыс лосей,а посчитайте сколько в Украине судей,прокуроров,мусоров,тех же самых экологов с которыми они заодно.И этой всей шайке по большому счету этот мараторий до одного места.Лично сужу по ситуации в с
 

Ohotnik47

Слідопит
А у вашому уявленні брак - це мужик у вушанці, фуфайці і кирзачах з "біломором" в зубах?
Ті кого Ви перерахували , в більшості і є браки.
 

Vetalantonyuk toz34

Новачок
Даже не в браконьерах дело,2-6 тыс лосей,а посчитайте сколько в Украине судей,прокуроров,мусоров,тех же самых экологов с которыми они заодно.И этой всей шайке по большому счету этот мараторий до одного места.Лично сужу по ситуации в с
А у вашому уявленні брак - це мужик у вушанці, фуфайці і кирзачах з "біломором" в зубах?
Ті кого Ви перерахували , в більшості і є браки.
Вот в этом и вся беда
 

Vetalantonyuk toz34

Новачок
Вот в этом и вся беда[/QUOTОтец рассказывал,раньше лоси с леса выходили и возле домов сено жували стояли,и ни у кого в мыслях небыло их убивать,им с гончаком да по зайчику-вот ценная охота была!Но,приехали чуваки с области,да с нашими председателями,и понеслось
 

okneson

Новачок
Відразу видно почерк дурного тону ЗАБОРОНИТИ: тому що нічого кращого запропонувати не можуть. Якось в мережі дивився інтервью керівника заповідника "Асканія Нова" то він наводив приклад як вирішили питання збільшення популяції в розвиненій країні, шляхом навпаки дозволом на полювання поряд із жорстким контролем популяції. Як це працює на ділі: при всебічній забороні наживаються тільки бракон'єри, а при контрольованому відстрілі по ліцензії йдуть немалі надходження до ТМР, які на ці кошти і забезпечують умови для збільшення популяції та її охорони.
Як це виглядає у нас? Видали наказ-заборону (як на мене популістський) відштовхнули інвесторів від наповнення бюджету коштами вкрай необхідними для тіє ї ж охорони угідь. Зробивши рай для бракон'єрів, адже дуже часто навіть бензину немає у єгерів, щоб виїхати хоча б у плановий рейд)). І на ділі виходить вже наказом не вжили заходів щодо збереження популяції, а зробили все щоб залишити лосів сам на сам з бракон'єрами.
От пригадайте, яка заборона (сухий закон, заборона проституції, заборона на короткоствольну нарізну зброю) сприяла стабілізації ситуації. Відповідь - НІЯКА!!!
Сухий закон породив самогоноваріння та виробництво неліцензійного спиртного, заборона проституція - тільки на папері це заборона, а в добавок ще й неконтрольоване розповсюдження венеричних хвороб, заборона на придбання зброї( короткоствольної) - породила тіньовий ринок такої зброї.
Всі наведені вище заборони перенапрвляють кошти, які б могли напорвнити бюджет, до кишень можновладців, які і всьановили ці заборони, а тепер їх кришують.
 
Зверху