Что я сделал для увеличения численности и поголовья дичи в угодьях?

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
А, Я казав що то все в крові у Нас:D. І "обмашиненных" инспекторов, связи, техники, вооружения, законодательных норм" - це нам не поможе,
хоч на танках в рейд виїжайте - поки "мозги" не поміняємо нічого не дасть.
Не зовсім згідний! Мозок, думаю, "підлатати" треба (хоча скоріше - менталітет!). Але більше 25 років їздив на бракош. І сам ловив кого завгодно, і колеги допомагали, і суди із міліцією підтримували. Але!.. Не завжди. І з кожним роком все частіше ці органи йшли "своїм шляхом", Це дійсно роздратовує!..
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Надеюсь столбы закапывали???;) Авто экология может глаз на джё.....пу натянуть!!! :D:D:D
И не только экологи! И правильно с делают!
ПыСы. Ну кто будет необрезанные столбы закапывать, чтобы они выше крыши торчали на полкилометра? Как по-мне, так я вопрос озвучил!
 

LORDI

Новачок
Якраз ці чотири цвяшки спасуть ці два дерева від пильного ока еколога, чи добродушного працівника лісгоспу, чи іншого доброго чоловіка, який шукає на зиму "субсидію" у лісі.
 

WildWest

Мисливець
И чего там "нормального"?.. Что вас до сих пор не взули вместе с охотпользователем? Так еще не все потеряно, все впереди!
Вот честное слово, будто вагон дуба сп..ил и продал за границу...
Ну скворешник там над крышей, потому и торчит.
А взуть и так взуют если захотят.. проходили уже.. у нас же план.. раз пришел на проверку то без акта ну никак нельзя... или не правда?
Ей богу, грешника нашли...
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Еге ж, ще скажи, що Щелоков чи Кравченко крали більше!
Справа не у цьому, а у тому, що ти одного бука, я одну осику, ще три лісники по дубині, десять місцевих мешканців по два -три куби на дрова, дивишся - вже й лісу в Державі не залишилося за кордон продавати!..
Справа ще й у тому, що ви не тільки пошкодили дерева та, можливо, могли викликати хвороби, а у тому, що із часом ці цвяхи можуть залишитися у стовбурах, дерева, можливо, виростуть, але станки деревообробні об ці цвяхи обладнання пошкодять!
Тому є Правила та Закони! І їх треба виконувати! А коли ви хочете показати себе такими... хорошими, то не робіть дурниць чи порушень, хоча б не виставляйте свою дурість чи порушення на показ всій державі!
Помічники, Єдрена вош!
ПіСі. У Америці, прочитавши такі "повідомлення", вже б приїхали та так взули в американських "гривнях", що сам перестав би дуркувати!
Успіхів!!!:cool::p
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Хлопці, коли я працював у Держекоінспекції, а перед тим - у інспекції охорони лісу у Київлісі, то під час перевірок користувачів мисливських угідь відразу перевіряли, як створені годівниці. Якщо прибиті до живих дерев (та навіть мертвих - вони все одно власність лісників!), то у "повний зріст та по самі помідори!" Правила та такси були і є!
І чого таке порушення виставляти як "допомогу" мисливському господарству"?
 

Genry

Снайпер

WildWest

Мисливець
Хорошо что смертную казнь у нас отменили...
П.С. Ну.. удалите пост и все... вспомнился анекдот про пожарный щит ...
 

Tungus

Мисливець

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Пытаться надо! Не жить же все время в этом дерьме?!. Надо исправлять! И самим, в первую очередь, исправляться!!!
Удалить пост не проблема! Так еще кто-то неразумный таким же похвастается (это же не первый подобный факт!). Лучше пусть запомнят и поймут и так не делают в дальнейшем!
Скворечники до сих пор развешивают умные люди, которые хотят бороться с вредителями-насекомыми доступными, достаточно дешевыми и эффективными методами! Но и в моем детстве их не прибивали, а привязывали, причем не очень туго, чтобы дерево не травмировать (оно же продолжает расти!).
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
-11..
 
Зверху