Охота на пернатых: сезон 2018/2019

север

ветеран форуму
надійна команда
По Черниговщине.
Приказ по охоте подписан и вывешен в здании областного УООРа!
У кого будет возможность, опубликуйте его здесь.
Отстрелок пока нет и не предвидится.
Будет конкретная информация- дам знать!
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Всё же достаточно вылазок в угодья делаете и слушать умеете.
Откуда такая просвещенность?:rolleyes:
Умозаключения? Так это ж всего лишь форум и все мы здесь- виртуальные ( больше басен, чем фактов).
П.С. Плох тот грибник, который выдает грибные места!;):)
П.С.С. Перепел есть, это- если серьезно. Немного есть овса, что в наше время- редкость. Поднимается кукуруза. Разнотравье. Прошли хорошие дожди. Что еще сказать? Проса, увы, нет.
И вообще, как написано в "Полюванні і риболовлі", в статтье об открытии охоты, Черниговщина, испокон веков, традиционно славится утками!:rolleyes:
А если их зажарить, на свежачек, после утренней зорьки, да крупными, порционными кусками, да до золотистой корочки, чтобы жир по пальцам стекал! Да под чарку доброї домашньої гор... ( не реклама!) Эх!;)
 

mrjura

Мисливець
Вітаю.
А в нас навпаки, карточки вже продають, а наказу немає (Бориспільський р-н).
Може вже хтось бачив, наказ по Київській області, киньте сюди. Дякую.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю.
А в нас навпаки, карточки вже продають, а наказу немає (Бориспільський р-н).
Може вже хтось бачив, наказ по Київській області, киньте сюди. Дякую.
А как это можно делать- без приказа?
А если- его не будет??!!:confused:
Тьфу-тьфу-тьфу!;)
Какая стоимость отстрелок?
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Кстати! Информация для молодых охотников ( да и не только для молодых- вспомним молодость!;)).
Отстрелка на пернатых, по моим, личным, архивам, в 90-х годах, стоила 800.000!На сезон. А на следующий год (сезон) аж целых...10.00! Вот это была инфляция!!!!:D:D:D:p:p:p
П.С. В каких денежных единицах тогда выражалась стоимость отстрелки- уж и не упомню!
 

mrjura

Мисливець
А как это можно делать- без приказа?
А если- его не будет??!!:confused:
Тьфу-тьфу-тьфу!;)
Какая стоимость отстрелок?
Ще мабуть не догуляли :)
Для членів Утмр які сплатили внески - 600грн, вартість картки- 400грн. Виписують навідь дві, область +Бориспіль в якому дозволили полювати з минулого року.
В часників: мг"Київське", "Карань" теж тисячка :-(.
Питання, вальшнеп з єгерями тільки в нас чи в інших областях теж такий прикол.
 

Pavel1988

Снайпер
Хмельницька обл. відкриття 04.08 о 16.00
Сезонка 350, членскі в січні були 410 зараз вже 510
 

север

ветеран форуму
надійна команда
По Черниговщине отстрелки планируются после 18.07.2018.
 

Saash

Мисливець
Полтавська обласна організація УТМР планує відкрити у своїх угіддях полювання на пернатих у першу суботу серпня – 4 числа о 16 годині. До речі, саме в Полтавській області цього року одні з найгуманніших цін на полювання. Річні членські внески тут – 300 грн, плюс трудоучасть 100 грн. Ну, і ще відстрільна картка…

До речі, якщо говорити про найвищі членські внески, то вони в Івано-Франківській – 1350 грн та Чернівецькій областях – 1250 грн (також на Закарпатті вони традиційно високі).

У Дніпропетровській області планують відкриття на неділю 12 серпня. Членські внески тут обійдуться мисливцям у 550 грн, із яких 100 гривень називається «трудоучастю» (450+100).

Вінницькі мисливці абсолютно впевнено почуваються цього року. У них уже з усіма погоджено та підписано наказ про відкриття полювання, яке вони розпочнуть у суботу 4 серпня о 16 годині.

У Хмельницькій області планують відкриття на ту саму першу суботу серпня о 16 годині.

Житомирська область планує відкриватися у традиційну другу суботу серпня, але о нетрадиційній 16 годині.

На Рівненщині планують розпочати полювати на пернатих із 4 серпня із 16 години. Тут також уже всі документи погоджено й підписано.

Волиняки запланували своє відкриття на 4 серпня на 16 годину.

У Тернопільській області відкривають полювання з ранкової зорі 4 серпня. Що стосується членських внесків, то вони гуманно відрізняються від їхніх західних сусідів і становлять в середньому 400 грн.

Львівʼяни запланували своє відкриття геть уже консервативно – не просто у другу суботу серпня, а ще й о 18 годині. Може, через це в них і з документами вже все гаразд – підписано та «проштамповано».

Так само й у Сумській області – відкриття традиційно в другу суботу серпня о 18 годині, й накази вже всі завізовано.

Івано-Франківська обласна організація УТМР планує відкриття на пернатих у своїх угіддях 11 серпня о 16 годині. Як ми вже писали вище, членські внески тут трішечки «злі» та «кусаються». Слід зауважити, що не по всій області вони однакові, а варіюються від 980 до 1350 грн.

У Херсонській області планують рознести відкриття на різні види пернатих по різних датах. Так, на голуба та перепілку у них відкриття 11 серпня зі світанку, а на качку – з 18 серпня із 16 години. Членські внески встановлено в розмірі 500 грн.

Черкаська область пустить мисливців у свої угіддя на світанку 11 серпня. Річні членські внески тут встановили в діапазоні від 400 до 750 грн.

Традиційно багаті на качку угіддя Чернігівської області чекають у себе мисливців із 4 серпня з 16 години. Членські внески в області становлять 600 грн.

Київська обласна організація УТМР з огляду на велику кількість у своїх лавах мисливців-лягашатників запланувала два відкриття на пернатих. Із 1 серпня (це середа – також мисливський день) тут планують відкриття на перепілку, а із 4 серпня із 18 години – на традиційну качку. Членські внески тут встановлено в розмірі 600 грн.

Що стосується членських внесків, то потрібно зауважити, що у багатьох (не у всіх) обласних організаціях УТМР, щоб спонукати мисливців не затягувати з їх оплатою, встановили таке правило – розмір внесків мисливцям, які заплатять їх після 1 липня 2018 року, буде більший аж на 300 грн. Тож майте це на увазі.

Що стосується інших областей, то нам не вдалося роздобути інформацію щодо дат відкриття, проте про розміри річних членських внесків у нас є інформація щодо таких областей: Одеська – 1090 грн; Харківська – 700 грн; Кіровоградська – 420 грн.

Это из статьи.
 
Зверху