Хитрости обработки трофеев!!!

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Аромат паленой соломы чувствуется в готовом блюде?
зовсім ні. плівки здираються. та й смалиться воно не до побіління, а просто стає міцна плівка, яку потім легко здерти. до напівготовності не треба пекти
 
Останнє редагування:

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Ми свиней і домашніх соломою або льоном смалимо,
на форумі є Vitaliy_92? то розпитайте його як смалити свиню і робити правильне сало. коли їсиш те сало - життя ділиться на ДО і ПІСЛЯ!!!
 

Гобой

Снайпер
Солома, дело тонкое либо щитина либо шкура облезит и подгорит.
Я лично смалю газовой горелкой выходит отлично. И ппхнет смачно.
Сам не когла соломой не пользовался, но сало шмаленое соломой ел много раз.
 

Гобой

Снайпер
Вечер осенью, забегает мать моего друга в дом и говорит: там на огороде дикий кабан, те не поверили вышли посмотреть, да действительно кабан. В ста метрах от него вольера с 3 рабочими и мирно спящими лайками.
Те за ружжа и давай палить по кабану с 2-х ружей, ранили потом с собаками в селе возле школы добрали:)
Говорят был под 200 кг,
Так они его соломой шмалили и сапачками чистили. Говорят сало было пальца в три.:)
 

kef

Зброяр
Все дуже просто...Коли соломою смалиться свинина то шкіра має золотистий колір а сало смакує суперово...Завжди так смалю ,навіть водою солому кроплю ,щоб диму побільше було .потім лише газом чи лампою до "двох ініїв"досмалив і відмочив водою...Таким чином сало вже готується під час смаління. ..
Інакше то вже не сало сільське...і годувати потрібно без різної хімії преміксової...бо то вже не свинина а пінопласт :D
 

kef

Зброяр
Якщо дикого кабана. підсвинка..то раніше так і робили ..Лише внутрощі вирізали підвісивши за задні ноги .А потім смалили як домашнього хряка. Але це було давно...Зараз я полюю лише качву та зайців...
 

Vov-1

Зброяр
просто до крику - тушка ріжеться на 2 частини поперек. розпалюється купка соломи зазвичай 0,5 тюка невеликого. півтушки кладеться на звичайні вила і на вогонь спочатку з одного боку, потім з іншого, щоб плівка утворилась на м"ясі. так саме з передньою частиною тушки. потім ріжемо на порційні шматки і замочуємо у холодній воді на ніч, можна трошки оцту, але воду треба змінити декілька разів. потім вісля вимочування присмалені плівки ніби відстають - їх треба підрізати та здерти (ми додаємо їх потім коли собаці варимо їсти)
А вила ті брати,що біля свиней вправлявся?o_O:D
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Вечер осенью, забегает мать моего друга в дом и говорит: там на огороде дикий кабан, те не поверили вышли посмотреть, да действительно кабан. В ста метрах от него вольера с 3 рабочими и мирно спящими лайками.
Те за ружжа и давай палить по кабану с 2-х ружей, ранили потом с собаками в селе возле школы добрали:)
Говорят был под 200 кг,
Так они его соломой шмалили и сапачками чистили. Говорят сало было пальца в три.:)
Да, вот это была "охота". Село, наверное, 3 дня крестилось, после нее, а деток по шептухам водили?:confused::cool:
 

Гобой

Снайпер
Да, вот это была "охота". Село, наверное, 3 дня крестилось, после нее, а деток по шептухам водили?:confused::cool:
3 дня бухали, отец у них любитель этого дела. Пол деревни на свижину ходило к ним.:)
 

kef

Зброяр
От такий трофей -селезень ...ошпараний кипятком ...після чого легко скубеться...і розрізаю завжди по грудині...так як більшість копчу і готую гриби з дичиною .Виходить така собі качина тарілка ...Все є описане у темах із фото...
20180827_101359.jpg
20180827_101259.jpg
 
Зверху