Любимые блюда которые готовим сами!!!

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Зачиться так...,,Рулька":):):)
Було купа рецептів,тепер в моїй інтерпретації...;).
Інгредієнти: Рулька свиняча-добута з допомогою любві ласки і шаблі -1шт
Мед,купований:oops: 2 ст. ложки.
Сіль 2 ч.ложки
Соус соєвий,класичний 100 мл.
Приправа до шашлику 2 ст.ложки
Пиво темне 1 стакан +-250мл.... Приготування: Рульку миєм,робимо декілька поперечних надрізів.Для кращого просочування всими інгредієнтами...
Мед,сіль,приправу,соєвий соус,змішуємо.До повного розчинення меду,та солі;)...Заливаєм цією сумішшю рульку...І йдемо займатися своїми справами...;)Не забуваючи час,від часу перевертати рульку,й обмазувати її маринадом... Переглянути вкладення 422859 Через деякий проміжок часу.Не менше 2х годин;)Поміщуємо рульку в ,,рукав" заливаєм залишившийся маринад,і стакан темного пива... Переглянути вкладення 422860 Забуваєм за рульку,і йдем допивати пиво...Бо ,,видихається" буде не смачне;):D:D:D.Прийшли,поставили рульку в духовку,на 250° ,на 2 години...
По закінченні цього часу ,дістаєм рульку з духовки...І пробуєм ,як ми зіпсували м'ясо;):D:D:D Переглянути вкладення 422861 Приємного аппетиту!!!.Вибачте за непрезентабельні фото...Це не мій ,,коньок":oops::oops::oops:;):)
Та ну нафик!!! :eek::rolleyes:

Дима вводи этап обязательной дегустации иначе это ж капец!..
Это ж ваще очень и очень! :eek:
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Всем привет!!!Сегодня решил приготовить это диетическое блюдо.(Карп запеченный в духовке).
Для приготовления нам понадобится.
1.Карп не большой 2шт.
2.Морковка 2шт.
3.Лук 2шт.
4.Растительное масло 100гр.
5.Соль,перец по вкусу.
Как мы готовим карпа...
...Берем рыбу и надрезаем ее с обеих сторон.
...Солим и перчим.
...Выкладываем в деко на пергаментную бумагу,обильно смазанную растительным маслом.
...Трем морковку,режим соломкой лук и выкладываем на рыбу,сначала морковку,а затем лук.
...Солим и перчим.
...Немного поливаем это все растительным маслом.
Запекаем в духовке в течении полутора часа.
20181118_103206.jpg
20181118_104412.jpg
20181118_105626.jpg
20181118_111710.jpg
20181118_142842.jpg
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Приятного Вам аппетита!!!
 

Mykola STARyy

Снайпер
Печена дичина за баварськими мотивами.Думав як приготувати заячі серце і печінку. Наїдку з них мізер.
Вишкріб всякі залишки з морозилку - лисуху, лисуші пупки, серця, назбиралося нормальна жменька. Я не їм - дієта, то тільки для жінки.
"Комплектуха"
IMG_20181119_191338.jpg
яблуко, цибулю, моркву ріжу крупно. Добре ще покласти селеру, але в мене нема. Кладу в казанок. М'ясо натираю сіллю і прованськими травами і складаю зверху в один шар. В духовку на 30 хвилин без кришки.
IMG_20181119_193624.jpg

Додаю корицю, розмарину, 100г бульону, курячого, телячого, який є. Найкраще крілячого. 100г вина, грам 30 коньяку і ложку меду. Накриваю фольгою, бо в кришці пластмасова ручка і в духовку ще на30хв.
IMG_20181119_202059.jpg

Потім знімаю кришку і даю 15 хв зарум'янитись. Тут печінка дала темний клоір.
IMG_20181119_212605.jpg

Вибираю м'ясо, а те що лишилися збиваю блендером в підлливу. Гарнір- картопляне пюре.
IMG_20181119_212855.jpg

Смачного!
п.с. Думаєте, жінка не попросила добавки?:p:p:p
 

Вкладення

Останнє редагування:

Шурави

Снайпер
О том, как я перепела готовил...

Перепел с чесночно - сметано - грибным соусом, в медово - имбирном маринаде



- Берем тушки подготовленных перепелов, солим, перчим, присыпаем молотым имбирем, натираем медом и оливковым маслом.


Мелко крошим луковицу. Берем посуду и выкладываем слоями: на низ слой лука, потом перепела, потом опять лук и т.д. и отправляем в холодильник на несколько часов, у меня простояли ночь.



Извлекаем из маринада перепелов, берем казанок, наливаем подсолнечное масло и на сильном огне обжариваем тушки до получения румяной корочки.
Как только подрумянились, добавляем лук. Лука надо много. Из расчета на две птички, одну среднюю луковицу.



Жарим на медленном огне, до полу готовности лука.



В отдельной сковородке поджарил немного польских и белых грибов.



Высыпаем грибы в казан с перепелами и заливаем сметаной:



Готовим на медленном огне минут 20-30 до готовности. Готовность определяю по тому, как легко отделяется нога от тушки. А тем временем берем головку чеснока, мелко нарезаем:



Когда блюдо уже готово, добавляю чеснок, накрываю крышкой и минут 5-10 оставляю томиться. Соль, перец - по вкусу. Все.
Перепела с чесночно - сметано - грибным соусом, в медово - имбирном маринаде готовы. СМАЧНОГО!!!




Всим правильним мисливцям: Ні пуху, ні пера і нехай смакує.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Уже рецептов немного есть,напомню Парни конкурс на лучший рецепт объявлен с 62 страницы этой темы.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Или скопируй рецепт со своей темы...
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Даааа, ставиш перед великим вибором!
Обмежень по кількості немає?
Тоді вся моя тема перекочує до тебе! )))
 
Зверху