Любимые блюда которые готовим сами!!!

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Гусь тушенный по особому!!!
Для приготовления нам понадобится гусь домашний,или половина гуся.
IMG_20190207_130412.jpg

Яблоки,морковь,лук,петрушка и растительное масло.Соль,перец и кориандр по вкусу.
IMG_20190207_130250.jpg

Нарезаем гуся вот такими средними кусками.
IMG_20190207_131602.jpg

Обжариваем мясо в казанке на растительном масле до румяной корочки.
IMG_20190207_134142.jpg

Затем крупно режим наши яблоки,морковку и лук.
IMG_20190207_132832.jpg

Все это высыпаем сверху на мясо,солим,перчим,добавляем кориандр и тушим до полной готовности.
IMG_20190207_134346.jpg

Вот так выглядит блюдо в процессе приготовления.
IMG_20190207_144718.jpg

В самом конце режим петрушку,ложем ее в казан и тушим еще в течении десяти минут.
IMG_20190207_151255.jpg

Наше блюдо готово.Приятного Вам аппетита!!!
IMG_20190207_151508.jpg

Подавать это блюдо можно с любым гарниром который вам по вкусу.
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Да совсем забыл,тушилось блюдо в собственном соку,без добавления воды.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Да Олег,именно так!На приготовления этого блюда вдохновил меня именно Ваш рецепт.В моем блюде отсутствует только один компонент Вашего рецепта и это помидоры.
Все получилось очень и очень вкусно,спасибо Вам огромное за рецепт!!!
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Сегодня выходной,может кто то приготовит чего нибудь???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Честно говоря,я на мангале что то пожарил бы...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Погода это да, а работа не очень позволяет.
 

Вік71

Снайпер
В суботу мав гостей, готував шурпу з козулі , голуба-припутня та свинячих ребер. Поділюсь рецептом.
На 10 літровий казанок:
- мясо козулі на кості-0.5 кг
-голуби-2шт
-ребра свинні-400г
-картопля-5 шт
-цибуля -3шт
-болгарський перець червоний- 1 великий
перець гострий-1шт
-морква-2 шт
часник-3 зубчики
-томатна паста-250-300г
Мясо (коза та голуби)промиваємо та відварюємо 1.5-2 год. Кидаємо в бульйон 2 цілі цибулі та порізану моркву.
Свинячі ребра підсмажуємо ,додаємо до них порізану картоплю , 1 порізану цибулину,болгарський перець,порізаний часник , солимо та перчимо! Заливаємо це все томатною пастою або соком- підтушуємо ще 15-20 хв. Витягуємо з бульйону 2 відварені цибулини та викидаємо . Виливаємо в казанок піджарку з ребер ,додаємо 1 гострий перець та ставимо на вогонь на 20-30 хв. Я ще кидаю кусочок розпеченого вугілля,даю настоятись 10 хв. і на стіл!
Смачного !
 

Вкладення

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Ох я бы попробовал!!!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Ти маеш на увазi,що довго готувати ?
я маю на увазі, шо якшо скоро пішли - то шурпа не дуже вийшла!!! а тебе якщо спитаю чи добра - ти ж не скажеш, що помийки:D:D:D, тому довідуюсь непрямими шляхами:D:D:D
 

Вік71

Снайпер
я маю на увазі, шо якшо скоро пішли - то шурпа не дуже вийшла!!! а тебе якщо спитаю чи добра - ти ж не скажеш, що помийки:D:D:D, тому довідуюсь непрямими шляхами:D:D:D
Та видно,що таки добра- бо однi заночували :D
 
Зверху