Нещодавний вміст від TRUST ME

  1. TRUST ME

    ДТК .30 калібру??

    Ні.
  2. TRUST ME

    ДТК .30 калібру??

    Новий в межах $80.
  3. TRUST ME

    Ваги Хорнаді G2 1500

    В такому ціновому діапазоні нічого. Любі ваги від 50 грн. показують однаково в т.ч. і цей Хорнаді.
  4. TRUST ME

    прицел Bushnell LRHS 3-12x44mm Elite Tactical Scope G2H

    В наличии?
  5. TRUST ME

    Ваги Хорнаді G2 1500

    Єрунда. Недоліки: 1. Широка шкала - до 97 грам і для пороху мало пригодне. 2. Точність - 0,01 грам. 3. Живлення тільки від пальчикових батареєк.
  6. TRUST ME

    Черевики Haix (нові)

    Из чего видно, что это HAIX??? Да еще и за 100 Euro? Вот оригинал. Сравнивайте.
  7. TRUST ME

    Полювання з дроном

    Дивує інше, чому всі готові ловити рибу з ехолотом,де при цьому реально вибиваються крупні екземпляри, а гарантована здобич дичини має супротив. Будьте послідовними. Давайте забороняти використання ехолотів.
  8. TRUST ME

    Полювання з дроном

    Позитивні емоції - це влучний постріл і тільки він дарує приємні спогади.
  9. TRUST ME

    Полювання з дроном

    Стосовно диких тварин є таке поняття, як ареал. Це означає, що чисельність тварин не може бути більшою ніж ніж ареал може прокормити. Чисельність регулюється природнім і штучним способом до яких відноситься відстріл. Кількість відстріляних тварин регулюється відповідними ліцензіями на відстріл...
  10. TRUST ME

    Полювання з дроном

    Перш ніх писати, ознайомтеся з кількістю мисливських угідь і здобутої дичини за кордоном. І почитайте історію скільки добувалося дичини в період СРСР і за часів Царизму.
  11. TRUST ME

    Полювання з дроном

    Мета і результат полювання є здобич. Якщо ні, то здайте рушницю, патрони і відпочивайте у парку, грайте в шахи і доміно, і насолоджуйтесь природою і сонечком.
  12. TRUST ME

    Ствол Браунинг Авто 5

    Какая разница какой ствол? Ружье есть таким, каким его изготовил производитель. Вы покупаете Авто 5 или что? Главное, что бы в стволе не было сыпи и раковин.
  13. TRUST ME

    Отстрел бродячих собак

    Какое разрешение????????? Охота разрешена при наличии лицензий. А что есть лицензия на отстрел собак? Если стреляете в угодьях, то купите любую лицензию (на зайца и др.) и стреляйте собак в свое удовольствие.
  14. TRUST ME

    Пуля МОНОЛИТ

    Это проблема в ружье. Монолит - пуля для стрельбы с дульных сужений. Поставьте 1,2 чока. Если будет улучшение то ставьте чок.
  15. TRUST ME

    Станок з США

    Будь ласка: http://www.exportrules.com/itar/dsp-73-export-license.html/comment-page-1 https://export-compliance.ku.edu/penalties-export-violations https://www.bbc.com/russian/international/2013/09/130909_usa_night_vision_device https://www.rbc.ru/politics/02/11/2018/5bcf27119a794700a27a98f1...
Зверху