Піддивився даний девайс у Валери, отримував консультацію у Сергія. Марганецькому осередку, моє гранд мерсі!
Був придбаний медичний бікс!
Ще до нього докупив піднос діаметром 31 см та болти з гайками і шайбами з нержавіючої сталі.
З підносу робимо піддон на ніжках з болтів.
Решітку круглу придбати не встиг! Тому зробив для проведення експерименту!
А далі сам експеримент!
Для цього була придбана скумбрія у кількості 2 шт!
Рибу вичистив, помив!
Посолив, поперчив додав лаврушки і на 3 години промаринуватись!
Взяв свою бікс-коптилку і на дно насипав яблуневу щепу!
Вийшло десь так!
Зверху піддон на ніжках, щоб сік, який буде капати з риби не горів!
Потім решітку і на неї нашу рибку!
Піч, яку я робив для казана стала в пригоді, вже розігріта!
Піч з даної теми
http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/На-чому-готуємо.37535/#post-283148
Після того як з'явиться дим з нашої коптилки засікаємо 25 хвилин!
Після довгого очікування, знімаємо наш апарат, чекаємо доки він остине!
Все, можна відкривати і дістати нашу рибку!
Шкіра тріснула, або перетримали, або була занадто висока температура! На смаковий стан продукту не вплинуло!
ЗАПАХ, СМАК!!! Це треба тільки скуштувати!
Смачного!
Експерименти будуть продовжені!