Влучний постріл

Mykola STARyy

Снайпер
Якось нетипово виглядає оголошення, ні місця проведення (шукай через як доїхати), ні організатора, ні рівня змагань, ні регламенту...
Вся інфа по телефону, це кожному інтересанту треба особисто все розтлумачити? Коли на одному листку можна все прописати.
Зброю і набої треба мати, а дозвіл ні?
На таких заходах продаж набоїв і тарілок - основний заробіток.
Ну і приз звичайно солідний - відстрілка на зайця, яку можна буде використати через 9 місяців. А якби я боронь Боже виграв, то в 2 боки 400км по 12л газу = 600 гривЕнь, ноормальні затрати, щоб скористатися карткою за 100грн.:p
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Такие мероприятия изначально затратны для участника. Но зато атмосфера, общение и впечатления - бесценны! :)
А в остальном согласен с дядей Колей.
 

HDC

Мисливець
Судячи по ссилці над оголошенням можна здогадатись що відбуватиметься все у Рівенській області, Костопільський район, с. Суськ, та знову ж таки, про це ніде не вказано, навіть на їхньому сайті. Відносно головного призу то можливо не все так просто. Наступного сезону думаю вже разових відстрільних на зайця по 100 грн не буде, буде від 120 грн до 150. І призом може бути сезонка на зайця а не разова відстрілка. І не факт що аж через 8 місяців можна буде її використовувати, можливо у них є заєць вирощений під постріл :))) Все це ми можемо тільки здогадуватись. А щоб організатори не закидували на сайт такі малоінформативні повідомлення можна навчити їх наступним чином: всім дружньо почати телефонувати за вказаним телефоном і детально розпитувати що-де-як-куди.
 

Mykola STARyy

Снайпер
Я мабуть був неправий. Може люди роблять перші кроки в цьому плані.
Щиро бажаю їм успіху.
 

Homa

Снайпер
Наш голова УТМР сказав би, що йому до лампочки, що ти там виграв, а відстрільну картку треба брати в нього. Хто ближче живе може й випробувати навики.
 

Hunting

Новачок
Живу в Рівному, думав поїду попробую постріляти по тарілках, так як ніколи ще на стенді не стріляв, зателефонував толком нічого не обяснили, сказали тільки внесок 300грн + 45 тарілок по 5грн +набої, можна свої можна їхні по 12грн итого вже мінімум=1000грн. За головний приз взагалі не зрозумів чи то відстрілка на сезон чи то разова.
 

homa0777

Мисливець
тут зрозуміло, хто неїде—пише, а хто їде—дзвонить та планує.
 
Зверху