Рецепти від Петренка!

Leodr

Снайпер
Готовил на вечерю зайца по Вашему рецепту, ушол на ура, одни косточки. P. S рецепты у вас класс☝
 

Leodr

Снайпер
Если позволите есть и меня свой рецепт приготовления зайца. Все тоже самое, вымачиваем режим порциоонно, обжариваем до золотистой корочки, в казане обжариваем лук с морковкой, ложим туда зайчика, заливаем водой, когда закипит посолили, поперчили, добавили лавровый лист, затем добавляем 150-200 грамм копченого чернослива без косточки и еще один Ингредиент, это семена "зиры" есть такая приправа, пол чайной ложки. Тушим в духовке или на плите 2-3 часа. Рецепт придумал сам, мои в восторге, как семья так и друзья, да под бокал домашнего вина. может кому и згадится. Спасибо
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Готовил на вечерю зайца по Вашему рецепту, ушол на ура,
Для того и делюсь! Пусть радуют рецепты и вас и ваших близких!

Если позволите есть и меня свой рецепт приготовления зайца.
А почему нельзя!
 

Leodr

Снайпер
Всем доброго дня, по случаю дня рождения сынишки ( 2 года), приготовил зайца по рецепту описанному выше, с копченым черносливом и зирой, получилось вот такое блюдо.
P70318-160454.jpg
Конечно вкус и запах передать невозможно. Полюйте, готуйте, насолоджуйтесь життям!
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Піддивився даний девайс у Валери, отримував консультацію у Сергія. Марганецькому осередку, моє гранд мерсі!
Був придбаний медичний бікс!
Ще до нього докупив піднос діаметром 31 см та болти з гайками і шайбами з нержавіючої сталі.
З підносу робимо піддон на ніжках з болтів.
Решітку круглу придбати не встиг! Тому зробив для проведення експерименту!

А далі сам експеримент!
Для цього була придбана скумбрія у кількості 2 шт!
Рибу вичистив, помив!
Посолив, поперчив додав лаврушки і на 3 години промаринуватись!
Взяв свою бікс-коптилку і на дно насипав яблуневу щепу!

Вийшло десь так!

Зверху піддон на ніжках, щоб сік, який буде капати з риби не горів!

Потім решітку і на неї нашу рибку!

Піч, яку я робив для казана стала в пригоді, вже розігріта!
Піч з даної теми
http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/На-чому-готуємо.37535/#post-283148




Після того як з'явиться дим з нашої коптилки засікаємо 25 хвилин!
Після довгого очікування, знімаємо наш апарат, чекаємо доки він остине!
Все, можна відкривати і дістати нашу рибку!


Шкіра тріснула, або перетримали, або була занадто висока температура! На смаковий стан продукту не вплинуло!

ЗАПАХ, СМАК!!! Це треба тільки скуштувати!

Смачного!
Експерименти будуть продовжені!
 

Leodr

Снайпер
Тоже копчу рыбку на коптильне горячего копчения, эксперементировал с разными видами рыб, очень вкусная получается скумбрия, лещ, пробовал даже щуку, тоже не плохо на вкус.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Тоже копчу рыбку на коптильне горячего копчения, эксперементировал с разными видами рыб, очень вкусная получается скумбрия, лещ, пробовал даже щуку, тоже не плохо на вкус.
А наш озерно-речной окунь?.. Или уклея, которая жирнее (до 12 %) леща. Она и просто вяленая идет как семечки.
Хотя часто и много есть копченой рыбы по медицинским показателям вредно для здоровья... :(
 

Leodr

Снайпер
Есть много нельзя, но когда приедешь с рыбалки с уловом, да как пожариш или закоптиш свежей рыбки, да со свежим хлебушком да под сто граммов, аж душа радуется!!!
 

Leodr

Снайпер
А вот насчет окуня, года четыре назад друзья пригласили на рыбалку, на Днепр в село Кизомыс, так там поймал два окуня, один из них завесил 1 кил. 200 грамм плюс пару лящей, знатная уха получилась на костре!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Есть много нельзя, но когда приедешь с рыбалки с уловом, да как пожариш или закоптиш свежей рыбки, да со свежим хлебушком да под сто граммов, аж душа радуется!!!
Умеете Вы описать весь процесс...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

Leodr

Снайпер
А как по другому, наслаждаюсь той жизнью которая дана мне и моментами которые провожу на природе, то-ли на охоте то-ли на рыбалке, будни как-то угнетают!
 

taisonn

Мисливець
[QUOTE="Яковлев В.А., post: 515965, member: 1328". Или уклея, которая жирнее (до 12 %) леща. [/QUOTE]
Нам бы уклею увидеть хоть....
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Продовжую експерименти з гарячім коптінням риби!
Цього разу взяв морського окуня!

Три рибини близько кілограму!
1.5 літри - води
4 з горкою столових ложки - солі
0.5 столової ложки - цукру
10 горошин чорного перцю
2 горошини духм`яного перцю
10 можевелових ягідок
Спеції які вам до душі

Рибу помили


Воду на вогонь, додаємо солі, цукру та інші інгрідієнти.
Ставимо остужуватись.


Рибу в остужений росол

Маринувалась годин 8, висновок для себе, треба більше!
Витягли і вивішуємо просохнути!


Далі йде підготовка коптильні та плити!
Цього разу все в фользі!
Щепа - яблуня!


Рибу зверху :) :) :)


Дракон вже розігрітий!


Перший дим з`явився, починаємо відлік часу!
Для таких окунів 35-40 хв, але не на великій температурі!
Поки взяв телефон, залишилось 2 з трьох! :) :) :)


Смачного!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Молодец Толя!!!Красота...Я с утра не успел позавтракать,смотрю на твой отчет и чувствую что побегу в магазин за перекусом.Хотя что я там могу купить что бы хоть рядом стало с домашней кухней.
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Садіння картоплі - це тяжка робота!
А якщо садити оооон туди, до самого кінця...

Необхідна гарна мотивація!
В якості такої мотивації виступили два куски свинини з задньої ноги.
Часник, сіль, спеції та на добу маринуватись!


Город посажений швидко! Бо всі думки десь біля мотивації! :) :) :)

Вже можна нести до столу!

За столом фото робити, небуло сил!
 

Leodr

Снайпер
Здравствуйте , также как и Моня сижу на работе и слюна выделяется, уж очень аппетитно, даже представил как кусаю эти прелести. Но ничего на выходные в Пасху наверстаю, шашлычком копчеными ребрышками и скумбрийкой. Капец уже писать нету сил.
 
Зверху