Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Ну, що ти, мій народе, ниєш,
немов ображений плаксій,
то за «кондітєрку» в Росії,
то за офшор панамський мій?!

Тобі яке свиняче діло
до бізнесу чужого, блядь?!
Чи у партнери закортіло,
щоб на халяву існувать?!

Ніззя! Така вже в тебе доля!..
І закарбуй, бля, на чолі -
кому давитись пудом солі,
кому - омари на столі!

Я не за тим ліз до корита,
та вчивсь майстерності повій,
щоб бути наймитом невмитим,
таким, як ти, народе мій!

От ти ганьбиш мене за «статус».
Мовляв, я дбаю не про вас…
А я усе віддам Донбасу,
якщо Європа дасть наказ!

За милість західних партнерів,
та транші від інвесторів,
я б ще з десяток «денеерів»
«особим статусом» пригрів!

Тому, закрив би свого рота.
Не віре Банкова сльозам.
Ти ж сам обрав мене, сволота!
Отож тепер і мучся сам.
 

Admin

Administrator
Команда форуму
В конце прошлого года специально очень детально отслеживал этот раздел, НО НИ ВО ЧТО НЕ ВМЕШИВАЛСЯ, интересовало совершенно другое.
Мне всё равно сколько форумчанин набил постов за время пребывания на форуме или вообще сколько они находятся на форуме.
Я всегда писал - всех сепаров нах с форума ! (удивился выдержке модератора AndriyJaremko ).
От души посмелся на словами троля и сепара КСФ про то как собственными глазами видел, как солдаты выкручивали взрыватели и писали на снарядах что это они наименьшее что могут сделать для жителей Луганска и обстреливали потом Луганск ) :) Рашка ТВ от счастья бьётся в экстазе, это же материал то что надо!! А АННЫ НЬЮС там рядом не было? Ей-богу, читая сказки тролей от смеха настроение подымается.
После Волновахи , когда типа местные там крутились и потом наших военных постреляли, на арт позиции НИКОГО из посторонних не допускали вообще, да и позиции наших военных были в полях, а не из-под домов стреляли ( как практикуют сепары, прикрываясь мирными жителями ). Наш троль дошёл полями, спокойно покрутился на артпозициях ВСУ , рассмотрел и потом ушёл? :)
Видел в куски разорванных от таких обстрелов мирных жителей - теперь просчитаем дальше: ЗНАЧИТ КСФ точно не был в рядах ВСУ, т.к. будучи военнослужащим ВСУ он не мог смотаться ( чтобы увидеть "разорванных в куски мирных") за десяток километров через сепарские позиции и вернуться обратно. Значит он к ВСУ никакого отношения не имеет, разобрались
Он спокойно мог покрутиться только на СЕПАРСКИХ АРТПОЗИЦИЯХ или даже оказать некую помощь, тогда многих местных привлекали к работе. Вот тогда увиденные им надписи и выкрученные взрыватели при провокационных ( типа это обстрелы артой ВСУ ) обстрелах Луганска со стороны российско-сепарских формирований имеют место быть, не все местные жители ( хоть и ватаны ) могли спокойно стрелять по мирным в Луганске....
Троля и сепара КСФ - в бан.
 
Останнє редагування:

Admin

Administrator
Команда форуму
На учебу в Польшу, на роботу в Европу, а своя родина, своя страна, кто будет строить новую Украину?
Патриотизм потихоньку заканчивается? Страна воюет, а некоторые полякам жопу лижут.
А разве учиться и работать в дружественной нам ( несмотря на попытки рашки раскачать там ситуацию против нас ) Польше называется "лизать жопу" ? Вы что-то путаете!

Что означает " лизать жопу " ( а именно - рашке ) очень наглядно продемонстрировал наш форумчанин "Грищенко " ( поклонник отличного фильма "Белое солнце пустыни" ), по совместительству:
- модератор jim hokins ( упорно от этого открещивается, но я это знаю наверняка!!!! ) одного раздела на рашкиной ганзе,
- а также известный как Остап Бендер Бей на юахантере http://www.uahunter.com.ua/forum/poroh-nobelsport-t33028-2250.html
- а также известный как Румато Эсторский на райберте https://reibert.info/threads/pereattestacija-i-nabor-novyx-moderatorov.846166/page-19#post-9207206

Гражданин Украины ( если конечно он не сепар ) отлично знает, что Автономная республика Крым является временно оккупированной рашкой территорией и входит в состав Украины.
Что же пишет "Грищенко" в статусе модератора jim hokins раздела на ганзе ? Читаем: http://forum.guns.ru/forummessage/151/1958904.html
На пост одного пользователя "...от Республики Крым" этот jim hokins ("Грищенко" - гражданин Украины ) подобострастно поправляет : "
Нет такой.Есть обычная область в составе ЮФО. "

Как думаете - лизнул, сделал приятное рашистам?

Гюльчатай! Открой личико! ( из кф " Белое солнце пустыни")
 

F021

Новачок
Ой, читаю я це все і важко стриматися... Багатьом людям в Україні, всі ці події як штик у серці, я не виключення. Але не зважаючи на мою підтримку Республіки України, у даному плані, я все ж таки виражу деяку критику:

по-перше, обережніше давайте назви речам, не потрібно (тим більше на офіційному рівні! – форум УТМР, це не те щоб офіційне, але...) називати інтервенцію на Донбасі, "українсько-російською війною", це не є добре, це не є безпечно! Так як майбутнє завуальоване, а такі речі можна використати... І правду говорячи, точніше визначення буде "конфлікт малої інтенсивності між урядовими військами, радикально-нац. військ. формуваннями із однієї сторони та радикальними групами і повстанцями із іншої сторони, які отримують всебічну військову допомогу від сусідньої держави, спричинений прихованою агресією та дестабілізуючими діями цієї сусідньої держави у даному регіоні", якось так, "тліючий конфлікт".

Про вигвинчені детонатори, це я ще чув-чув, але такого не чув... Смішно, але люди звідти легко вірять у те що ЗСУ дивізіонами, залпами, гатять по житл. кварталах ніж у те що кожний придурок, із їхньої сторони, який має артилерію може безконтрольно, ціленаправлено бити по житл. квартал, із приводом чи без нього. Який привід – просто щоб роздраконити населення, убити/скалічити чоловік 10-20, і волати що то "укри нашіх деток мордуют", а там дивись і у лави ДНР підтягнеться охочих відомстити :(.

Із приводу Автономна Республіка Крим, є "тимчасово окупованою територією", це просто смішно... Деюре так, дефакто, я не бачу ніякої можливості повернути Крим Україні доки існує РФ. Після заяви Міністра Закордонних Справ РФ, про можливість розміщення ядерних арсеналів на тер. півострову Крим, http://www.reuters.com/article/us-ukraine-crisis-crimea-idUSKBN0JU23420141216, будь-які ігри у повстання, повернення Криму України відпадають навіть деюре. Це кінець. Будь-яка нестабільність такого роду, у регіонах де знаходяться ядерні арсенали, навіть "можливо будуть розміщені", є недопустима, світова спільнота цього просто не допустить. Коли керівництво РФ робило цю заяву, воно прекрасно це усвідомлювало...
Чесно, я так-само не бачу що можна зробити із ситуацією на Донбасі, це як капкан, Україна у нього потрапила, хоч і не по власній волі, але вилізти із нього, буде ой як важко. Без належної допомоги ззовні, я думаю це просто неможливо...
Чисто моя думка, можливо я несу фігню на емоціях, хто-зна. Але одне я знаю точно: не все так просто, і ніколи не суди людину по тому хто вона, чи звідки вона, чи як вона виглядає, це все немає ніякого значення, головне вчинки людини, вибір який вона робить. Якось так.
 

kef

Зброяр
Уривок твору "РОЗРИТА МОГИЛА".
.........................Степи мої запродані,
жидові,німоті.
Сини мої на чужині,
на чужій роботі.
Дніпро ,брат мій ,висихає,
мене покидає,
І могили мої милі
москаль розриває....,
Нехай риє,розкопує,
не своє шукає.
А тим часом перевертні
нехай підростають
Та помагають москалеві
господарювати,
Та з матері полатану
сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
матір катувати.
Начетверо розкопана,
розрита могила.
Чого вони там шукали?
Що там схоронили
старі батьки? Ех,якби-то,
Якби-то найшли те,що там схоронили,
Не плакали б діти,матір не журилась.


9 жовтня 1843 Т.Шевченко.

Цей уривок твору,був записаний у шкільному зошиті юнака з Тернопільщини.І в якості "нквс " трофею у кінці сорокових років потрапив до архіву (кдб) м.Київ під грифом (сов.секр.).Чого так боялася "совітська влада"?Українців,Шевченка і його творів,чи можливо всього разом.Так було раніше ,і 20-х,30-х,40-х.....роках.Якщо глянути на російські методи боротьби з інакомислючими народами (людьми),то вони неяк не змінилися.Де не змогли силою війська,то примінюється перевірений Москвою метод-підкуп,шантаж,вбивства політичних діячів. (Чечня,Україна .....,список досить таки довгий).Здебільшості все це робиться руками самих мешканців країн.,і з допомогою "старшого" брата.Але якими б не були сильними імперії-рано чи пізно і для них приходить кінець.,і РФ не є виключенням.
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
"конфлікт малої інтенсивності між урядовими військами, радикально-нац. військ. формуваннями із однієї сторони
Доброго дня. Хочу вас попросити розяснити мені дане речення без скорочень та з розділовими знакамии.
 

Hovarf

Слідопит
Чесно, я так-само не бачу що можна зробити із ситуацією на Донбасі, це як капкан, Україна у нього потрапила,
Не з усім, сказаним Вами, можу погодитись. Донбас і Крим - це капкан, але не тільки для України, але і для Росії. Це зашморг на шиї Росії , який хоч і дуже повільно , але затягується. В Криму проблеми з електроенергією продовжуються(хоч Росія і збудувала свій розрекламований енергоміст). Міст через Керченську переправу будують, будують і ніяк не збудують. Проблеми з питною водою будуть постійно. А якщо буде посушливе літо - осінь, я впевнений, що жителі "города боєвой слави" - Севастополя будуть в своїх унітазах зливати гі..но морською водою (її там багато).
 

kef

Зброяр
Колись в одній документальо-історичній книзі,прочитав:чим відрізняється Польща від України ?Відповідь проста,тим що в поляків є свої "гроби" а в українців немає.І дійсно де всі відомі князі Київської Русі,Українські гетьмани, отамани ,політично-історичні діячі ......Знайшли свій спокій по всьому світі-тільки не в Україні.Поляки мають можливість виховувати свою молодь приходячи до могил (склепів),а куди нашу молодь привести щоб знала історію, не ту радянсько- книжкову в якій правди в 1% .,а дійсну нашу Українську,якою б вона гіркою не була.
 

Fatih

Новачок
Що нас чекає у майбутньому? Я думаю, що багато чого залежить від самих українців. Чи здатні ми пам'ятати власну історію і не коїти тих самих помилок? Чи здатні ми збудувати державу, яка не тільки живе власними минулими стражданнями, а є лідером науково технічного прогрессу? Чи здатні ми на Компіляцію, як британці, або китайці? Чи можемо ми захистити власну країну, зайняти активну позицію у світовому суспільстві? Чи здатні ми самі собі відповісти на запитання, що для нас Україна? І якою вона має бути? Відповіді на ці питання кожний знайде сам. Якщо відповісте на них, отримаєте відповідь на питання, що чекає Україну у майбутньому. Якась так думка.
 

Hovarf

Слідопит
Колись в одній документальо-історичній книзі,прочитав:чим відрізняється Польща від України ?Відповідь проста,тим що в поляків є свої "гроби" а в українців немає.І дійсно де всі відомі князі Київської Русі,Українські гетьмани, отамани ,політично-історичні діячі ......Знайшли свій спокій по всьому світі-тільки не в Україні.Поляки мають можливість виховувати свою молодь приходячи до могил (склепів),а куди нашу молодь привести щоб знала історію, не ту радянсько- книжкову в якій правди в 1% .,а дійсну нашу Українську,якою б вона гіркою не була.
Ну, не тільки цим. Я б назвав ще дві вагомі відмінності - в Польщі одна мова і одна віра. А в нас в одному селі може бути три церкви.
 

sergo 771

Снайпер
Колись в одній документальо-історичній книзі,прочитав:чим відрізняється Польща від України ?Відповідь проста,тим що в поляків є свої "гроби" а в українців немає.І дійсно де всі відомі князі Київської Русі,Українські гетьмани, отамани ,політично-історичні діячі ......Знайшли свій спокій по всьому світі-тільки не в Україні.Поляки мають можливість виховувати свою молодь приходячи до могил (склепів),а куди нашу молодь привести щоб знала історію, не ту радянсько- книжкову в якій правди в 1% .,а дійсну нашу Українську,якою б вона гіркою не була.
Приїзди ...разом сходимо до могили Кошового Атамана Івана Сірка ....вклонимося ....за декілька кілометрів від моєї домівки ....
 

kef

Зброяр
Приїзди ...разом сходимо до могили Кошового Атамана Івана Сірка ....вклонимося ....за декілька кілометрів від моєї домівки ....
А чи багато ми маємо таких могил.Половина рідні моєї лежить не відомо де.дякуючи приходу визвалітєлям.......Але ця тема для тих хто розуміє що.коли.чому і кому це було вигідно.
Про запрошення дякую.Все може статися.Якщо буду мати час.і все інше.
 

sergo 771

Снайпер
А чи багато ми маємо таких могил.Половина рідні моєї лежить не відомо де.дякуючи приходу визвалітєлям.......Але ця тема для тих хто розуміє що.коли.чому і кому це було вигідно.
Не зрозумів останнє речення ...
 

tyrist 1945

Тигр
Що нас чекає у майбутньому? Я думаю, що багато чого залежить від самих українців. Чи здатні ми пам'ятати власну історію і не коїти тих самих помилок? Чи здатні ми збудувати державу, яка не тільки живе власними минулими стражданнями, а є лідером науково технічного прогрессу? Чи здатні ми на Компіляцію, як британці, або китайці? Чи можемо ми захистити власну країну, зайняти активну позицію у світовому суспільстві? Чи здатні ми самі собі відповісти на запитання, що для нас Україна? І якою вона має бути? Відповіді на ці питання кожний знайде сам. Якщо відповісте на них, отримаєте відповідь на питання, що чекає Україну у майбутньому. Якась так думка.
Мудро!
 

kef

Зброяр
Передостаннє ,перепрошую....
А я навпаки,впевнений,що Ви зрозуміли.....
Уривок твору "РОЗРИТА МОГИЛА".
.........................Степи мої запродані,
жидові,німоті.
Сини мої на чужині,
на чужій роботі.
Дніпро ,брат мій ,висихає,
мене покидає,
І могили мої милі
москаль розриває....,
Нехай риє,розкопує,
не своє шукає.
А тим часом перевертні
нехай підростають
Та помагають москалеві
господарювати,
Та з матері полатану
сорочку знімати.
Помагайте, недолюдки,
матір катувати.
Начетверо розкопана,
розрита могила.
Чого вони там шукали?
Що там схоронили
старі батьки? Ех,якби-то,
Якби-то найшли те,що там схоронили,
Не плакали б діти,матір не журилась.


9 жовтня 1843 Т.Шевченко.

Цей уривок твору,був записаний у шкільному зошиті юнака з Тернопільщини.І в якості "нквс " трофею у кінці сорокових років потрапив до архіву (кдб) м.Київ під грифом (сов.секр.).Чого так боялася "совітська влада"?Українців,Шевченка і його творів,чи можливо всього разом.Так було раніше ,і 20-х,30-х,40-х.....роках.Якщо глянути на російські методи боротьби з інакомислючими народами (людьми),то вони неяк не змінилися.Де не змогли силою війська,то примінюється перевірений Москвою метод-підкуп,шантаж,вбивства політичних діячів. (Чечня,Україна .....,список досить таки довгий).Здебільшості все це робиться руками самих мешканців країн.,і з допомогою "старшого" брата.Але якими б не були сильними імперії-рано чи пізно і для них приходить кінець.,і РФ не є виключенням.
 
Статус
Закрита.
Зверху