Керування лодкою з мотором.

Статус
Закрита.

skiff

Мисливець
Вибачте за банальне питання. Підскажіть будь ласка, хто має право перевіряти документи на човен (він з мотором на 5 л.с.) на воді
a) водна поліція
b) рибнадзор
с) чи ще хтось.
Дуже дякую за надані відповіді.
Р.S. профан в цьому питанні
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Фактично, і перші, і другі: одні через перевірку водно-човно-моторних правил (вони змінюються, називати точно не хочу, але є визначена відповідальність:
"КУпАП
Стаття 114. Порушення правил по охороні порядку і безпеки руху на морському транспорті

Порушення правил входу суден у порт і виходу їх з порту, руху і стоянки суден у портових водах, а також правил, що забезпечують безпеку пасажирів під час посадки на судна, в путі слідування і під час висадки їх з суден, -

тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Проведення без належного дозволу водолазних робіт у портових водах, а також недодержання правил подачі сигналів під час цих робіт -

тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Пошкодження споруд і пристроїв сигналізації та зв'язку -

тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

А другі - за правила любительського та спортивного лову, де сказано, що риболовні човни із моторами повинні мати номери (читай - реєстрацію).
Тут відповідальність буде визначатися за ст. 85 КУпАП.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Вчера был последний день на работе перед отпуском, очень спешил, посему забыл к ст. 85 КУоАП добавить, как проверяющих, своих бывших коллег из Госэкоинспекции.
Правда их там сейчас хотят реформировать, что выйдет на выходе - ХЕЗ?..
 
Статус
Закрита.
Зверху