Всеукраїнський мисливський форум

ForestDGB

Мисливець
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати перший мисливський форум який відбудеться 29 липня 2017 року в Рівненській області на базі мисливського господарства "Сокіл"

Мета форуму: Заявити про себе як повноцінну галузь народного господарства на рівні України, обмін досвідом , демонстрація здобутків сучасних підходів до ведення мисливського господарства, популяризація мисливського туризму, в тому числі і іноземного. Презентація пропозицій та послуг мисливських господарств України. Виставка товарів та техніки мисливсько-рибальського спрямування.

Запрошуємо як мисливські господарства , організації так і простих мисливці, вхід та участь безкоштона.

 

ForestDGB

Мисливець
Доброго дня!

Мисливсько-спортивний клуб «Сокіл» запрошує всіх бажаючих відвідати Перший Український Мисливський форум який відбудеться 29 липня 2017 .

В програмі форуму:

Презентація пропозицій та послуг мисливських господарств України, виставка товарів та техніки мисливсько-рибальського спрямування, змагання з компак-спортінгу, єгерські багатоборства та інше.


Якщо Ви бажаєте представити послуги свого мисливського господарства чи організації на форумі, залиште заявку на офіційному сайті МСК Сокіл http://sokil-susk.com.ua/ua/mislivskij-forum



Як доїхати :
http://sokil-susk.com.ua/ua/contacts
 

ForestDGB

Мисливець
Шановна мисливська громадо,

останнім часом в Україні склалася тривожна ситуація із розвитком (а точніше занепадом) мисливської галузі. Що в повній мірі негативним чином відбилося на мисливських колективах та простих мисливцях.

Нині наше улюблене заняття, частинка нашої душі опинилися під пресом нахабної масованої дискридетації зі сторони псевдоекологічних організацій. Інформація про мисливців та про сам процес полювання цілеспрямовано спотворюється, перекручується, тенденційно подається в чорних тонах, створюючи хибне враження про мисливців виключно як запеклих ворогів природи.

Завдяки регулярним надуманим, безпідставним заборонам та обмеженням мисливське співтовариство сьогодні опинилося на межі занепаду. Нині осередки мисливських колективів, які ще борються з несправедливістю, все ж продовжують вкладати колосальні інвестиції в наше довкілля, розводять дичину, розвивають іноземний мисливський туризм, підвищують культуру полювання, протистоять браконьєрам, незважаючи на усі створені перепони.

Виходячи з вищевикладеного, ми, мисливська громада Рівненщини та ТОВ МСК “Сокіл” спільно із Всеукраїнською мисливською спілкою 21-22 липня 2018 р. проводимо Всеукраїнський Мисливський Форум (Рівненська обл., с. Суськ, база МСК “Сокіл”).
Метою заходу є об`єднання всієї мисливської спільноти, популяризація полювання як виду відпочинку, визнання мисливського господарства повноцінної галуззю, обмін досвідом із кращими господарствами України, впровадження нових методів біотехнічних заходів та розвиток культури полювання, розробка спільного плану дій по захисту інтересів мисливської галузі, розвитку мисливського туризму та реформування відповідних законодавчих актів.
Одночасно запрошуємо організації та підприємців прийняти активну участь у Форумі для презентації своїх товарів та послуг мисливського та рибальського спрямування.

В програмі Всеукраїнського Мисливського Форуму передбачено:

Круглий стіл з представниками влади та провідними науковцями мисливської галузі.
Виставка та торгівля мисливськими та рибальськими товарами.
Виставки, шоу та майстер-класи: автозабіг позашляховиків, мотоциклів, квадроциклів, баггі; єгерські багатоборства; виставка мисливських трофеїв, мисливських собак та випробування по вольєрному кабану; соколине полювання; змагання “Мисливські стрільби” на Кубок Сокола; виступи кінно-спортивної школи та кінно-спортивні змагання; огляд досягнень біотехнії; святковий салют; художники, анімалісти, фотографи; ремісничі напрямки; смачний шашлик із дичини; розіграш призів ; виступи колективів художньої самодіяльності; приготування страв з дичини; уроки стрільби з гладкоствольної рушниці, пристрілка нарізної зброї, всіх видів оптики; знерухомлення мисливських тварин для переселення.

Наша небайдужість та згуртованість є основною зброєю в боротьбі за захист прав та інтересів мисливської громади, котра не лише використовує природні багатства, а і багатократно їх примножує на відміну від популістів сьогодення.

Довідки за тел. +38068 198 8418 або +38097 468 8051.

Додаткова інформація розміщена за інтернет-адресою http://sokil-susk.com.ua/forum2018

 

ForestDGB

Мисливець
Формат участі можете обирати самостійно, виходячи з власних бажань та можливостей:

- гість

- участь у круглому столі з представниками центральної влади (обговорення проблематики мисливської галузі)

- участь в експозиціях мисливських товарів та послуг

- участь у експозиції мисливських трофеїв (власних або від колективу)

- презентація товарів/послуг

- проведення майстер-класів з мисливської та “навколомисливської” тематики

- участь представників (своєї команди) в єгерських багатоборствах

- участь представників (своєї команди) в мисливських стрільбах

- участь власників мисливських собак у виставці та випробувань по вольєрному кабану

Вкрай бажаною (з організаційних міркувань) є попередня реєстрація учасників Всеукраїнського Мисливського Форуму або через веб-сторінку на сайті, або за тел. +38068 198 8418 або +38097 468 8051.


Додаткова інформація розміщена за адресою http://sokil-susk.com.ua/forum2018

З повагою,

Оргкомітет Всеукраїнського Мисливського Форуму
 

ATIS

Снайпер
Відвідав дану подію в тому році, вражень МОРЕ. Свято дійсно вийшло сімейне, діти досі питають коли поїдемо знову. На мою думку хто відвідає форум в цьому році залишиться задоволеним.
 
Зверху