Знайдено КУРЦХААР-сука

Статус
Закрита.

Natalya

Новачок
Знайдено суку курцхаара, вік приблизно 4-5 років, знає що таке "човник", поводок, вміє стояти в стойці, має тавро і сособливі прикмети !! можливо була викрадена рік тому (або більше) із центральних-східних-південних областей! Можливо брала участь у виставках ! т.067 702 86 89 Наталя. Допоможіть знайти власника або заводчика!!
 

Вкладення

Natalya

Новачок
на рахунок тавра - немає єдиної бази реєстру тавра!.. вона не фмсу-шна, можк бути клубна, може питомнік, може уоор, може ксу(кку-провіряла - не їх).. не думайте, що я просто сиджу і чекаю!.. два дня на дроті.. по цій собаці більше запитань ніж інформації!! тому звертаюсь до форумчан - може хтось її бачив, знає власника чи знає заводчиків - не бажають розголосу - пишіть в приват!..
 

Sdsw2109

Мисливець
По экстерьеру очень хорошая сука! И явно собака в хорошей форме, бродит недавно! А нашли в поле или по улице бегала?
 

Natalya

Новачок
По экстерьеру очень хорошая сука! И явно собака в хорошей форме, бродит недавно! А нашли в поле или по улице бегала?
в формі, кажете? - то вже після піврічного утримання , а таке ви зустрічали
 

Natalya

Новачок
собака не в формі - боїться стрілу, знайшли на болоті - бігала поміж мисливців була дуже голодна і худа - ребра, клуби, хребет.., затримали, щоб якщо появиться власник - віддати, власник не появився!..
 

Natalya

Новачок
Кошмар!!!! Сейчас красавица! Полгода собственник не появился - может отдать кому нибудь в хорошие руки? Включая здесь на форуме? Это если себе нет возможности оставить.
вона не придатна для полювання, нажаль.. собаку зіпсували.. використали в своїх цілях і викинули.. якщо буде у когось велике бажання і вистарчить терпіння її виходити і підготувати до легенького полювання - я не проти, бо вже були бажаючі забрати у вольєр.. на розмноження.. вона, звичайно чарівна, але розплодити виводок бомжиків - не діло..
 

Sdsw2109

Мисливець
Обидно будет, если она хозяину не нужна. Или хозяин там такой, что не дай Бог! Потом еще и жалеть будете, что отыскали!
 

Natalya

Новачок
Обидно будет, если она хозяину не нужна. Или хозяин там такой, что не дай Бог! Потом еще и жалеть будете, что отыскали!
вона реагує на маленьку дитину - коли та заплакала поруч, то слідкувала за нею весь той час.. ну, якщо власник знайдеться - хотіла б я з ним поспілкуватись..
 

Natalya

Новачок
Якщо собака боіться пострілу,то це вже на завжди,до полювання не придатна.Зате вона має гарний екстерєр то іі можно використати для розмноження.Порадьтесь з фахівцями.
так сука екстер"єрна, тоді потрібно поновити документи , чи розводити бомжиків і продавати їх фіг зна кому ?.. якщо вона полювала в полі то стрілу не боялась до того , питання чому зараз боїться? можливо по ній стріляли?..
 

Natalya

Новачок
хто може перевірити тавро? а також його варіанти - UA1303? VA1303? VAI303 ? UAI303?
 

Вкладення

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Сегодня попросил нашего собаковеда (Вашу Тезку Наталию). Она сказала, что точно не УООР регистрация, позвонила куда-то и сказала, что и не КСУ.
А еще один коллега сказал, что и не ФМСУ (правда, не перезванивал, а просто посмотрел ФМСУшные доки своей собаки).
Так что не знаю, что сказать...
ПыСы. По поводу причин оказания без хозяина, тоже предположили, что скорее всего - дали пинка под зад (с учетом боязни стрельбы).
 

Natalya

Новачок
За цей місяць пошуків було піднято кучу документів, турбовано безліч поважних осіб, дехто - одразу намагався допомогти, інші - шукайте самі - інформація є в неті(хоча ця інформація для внутрішнього користування)напростіше було попитатись в ФМСУ та ККУ, КСУ- це під грифом "секретно" важко достукатись і важко допроситись..було залучено власників розплідників, племенних заводів, породників.. все намарно..
Сьогодні зауважила вона не тільки стрілу боїться, а й гучних вибухів, біля нас "газнув" трактор, то вона чуть не вирвлась... роблю припущення, що собака з-відти.. власники або загинули або виїхали.. тому її ніхто не шукає.. будемо стерелізувати (бо неівдомо як по генетиці передадасться) і прилаштовувати до хороших людей, щоб діти бавила..вона їх дуже любить.
Щиро дякую усім хто відгукнувася за допомогу! нехай ваші собачки ніколи не губляться..
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху