Суботник на РСБ "СМАРАГДОВА"

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Київська міська організація Українського товариства мисливців і рибалок
запрошує членів УТМР, мешканців Оболонського району та всіх охочих, які люблять свій район, місто Київ, могутній Дніпро та просто природу рідної України,
прийняти участь в СУБОТНИКУ на Риболовно-спортивній базі "СМАРАГДОВА" та її окрузі.
Захід запланований на 17 березня 2017 року з 10:00.
Організовує суботник громада Оболонського району, Оболонська районна адміністрація м. Києва та Київська міська організація УТМР.
Прохання до тих, хто прийме участь у суботнику, прийти у робочому одязі (бажано - із рукавичками), мати із собою певний набір для роботи (реманент, інвентар), у тому числі мішки для складання сміття.
Шановні члени УТМР! Щиро сподіваємося, що ми теж свідома Громадська організація, члени якої обожнюють та зберігають своє місто та нашу природу!
Телефони для довідок: (050) 98-62-444, (097) 98-62-444, (063) 98-62-444

Голова президії ради
Київської міської організації УТМР В.М. ЛАСКАРЖЕВСЬКИЙ
 

Смарагдова

Новачок
Ми це зробили!
В суботнику прийняли участь одинадцять УТМРовців: голова КМО з племінником Максимом, 5 єгерів, С. Іванченко, О. Дербеко, Т. Фещенко та директор бази з дружиною та сином, а також вісім активістів, яких привели Іванченко, Камалетдінов та Янковий В.
Робота проводилася протягом 2 - 2,5 годин. Вичистили від неорганічного бруду теріторію навколо СМАРАГДОВОЇ (ИЗУМРУДКИ) в радіусі 300 - 400 м.
Окрема подяка комунальникам за трактор для вивізення сміття, бульдозер, мішки для бруду та інвентар.
Кількість вивезеного сміття та учасників Ви можете побачити на фото.
 

Вкладення

venator_

Мисливець
Может не в ту тему - то пускай модераторы снесут... но, возвращаясь сегодня вечером с рыбалки недалеко от базы "Изумрудная" на "ста квадратах" встретили с товарищем трех "косых".
Один пасся недалеко от Днепра, (встречаю постоянно, так как живу рядом), двоих же встретили на дороге, проехав буквально метров 50... Тут уж не удержался, достал телефон и на "быструю" сделал пару снимков ( за фото извините, вечер уже. Второй просматривается силуэтом чуть впереди).
Всегда с трепетом в душе переживаю подобные встречи который год, а тут вот так и сразу несколько...
Сразу в памяти вспомнилось прошлое начало зимы, первая пороша... Выгуливая собаку, заметил колесящий по просторам возле "Африки" джип VW Amarok, с заднего окна которого торчал ствол и "гулял" по сторонам прожектор.. Поднявшись на "конечную" поймал патруль полиции, изложил ситуацию и указал направление. Остановили они их перед подьемом к конечной тролейбуса...
Может и это повлияло, что теперь не одного "косого" встречаем, как прошлые года...
20170906_201916.jpg

20170906_201945.jpg

20170906_201937.jpg
 
Зверху