мотоцикл

Статус
Закрита.

kef

Зброяр
Скільки може коштувати мотицкл німецького виробництва (ГДР) ,1959 р.в.,марки MZ .,в неробочому стані ,тех.-пасорт ,договір куплі-продажу.,завірений сільською радою.,.Коляска була продана власнику БМВ,чи _ЦУНДАПА,ще у 70-ті роки.Фото постараюся зробити і виставити на огляд після свята.
 

kef

Зброяр
Дякую,але на всякий випадок можливо учасники форуму (власники старих мотоциклів) щось попередньо підскажуть.,а тоді вже на РЕЙБЕРТ.
 

kef

Зброяр
В мотор залито масло,бензобак не гнилий ,заливався інколи бензин,щоб не було ржавчини.,двигун двохтактний.три передачі,привід на заднє колесо здійснюється через кардан.,більш детальна інформація по даній марці мотоцикла є в інтернеті під назвами IFA-BK-350 та-MZ-BK-350.Коробка передач двигуна потребує ремонту ., решту з недоліків видно на фото.В мототехниці я не знаток ,якщо когось цікавить мотоцикл -буду взнавати та надавати відповіді.
20161002_134553.jpg
 

Вкладення

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
за такими речами приїздили до нас польські реставратори, за те, що в нас не давали 100 у.о., вони давали 500 з льоту, але документів нема та некомплект - нема коляски.реставрувати його стане тисячі зо 2 у.о., тому продавати краще так як є фахівцю з реставрації, а не ліпити колгосп. тому як дадуть доларів 300. то можна віддати, або продати по запчастинах та вузлах, вийде під 500
 

север

ветеран форуму
надійна команда
На Рейберте есть раздел оценки-бросьте туда. А может сразу и предложения о продаже поступят.
 
Статус
Закрита.
Зверху