шкури лиси

typict

Мисливець
Доброго дня, шановні колеги. Роскажіть мені будь ласка як мисливцю початківцю, що робити коли я на полюванні зустріну вовка або лиса ? Прочитавши цю тему ясно, що вони шкідники і їх потрібно відстрілювати, але що робити з ними далі, наприклад я ходив на зайця і добув лиса але не вмію і не хочу дерти з нього шкуру, чи є може якась служба куди цього лиса можна віднести, чи може його можна віднести в УТМР чи ще кудись. І лис наприклад не такий важкий, але якщо добути вовка 60кг, то я його носити з собою не зможу, чи можна викликати когось з районного УТМР, чи є вних якийсь обовязок виїхати і забрати такого вовка. Або якщо це нікому не потрібно, то чи можна добутого вовка чи лиса залишити там де застрілив або краще взагалі не стріляти якщо він мені не потрібен і я не знаю що з ним далі робити.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
а Вы интересный))))))) я сдаю шкуры уже несколько лет - и при этом они полностью перекрывают расходы на боеприпасы и обмундирование.
стрелять 100%. ношу в рюкзаке перчатки резиновые мыло и скальпель которым снимаю шкуру. дома сушим и не стесняемся сдавать. а если добудете волка - это вообще трофей - отдать таксидермисту и на стену как память и в назидание потомкам! с ув.
 

igarek

Мисливець
И сколько сейчас шкурка с лисы если не секрет в Кировограде?
 
Зверху