Рецепти від Петренка!

Monya

S-Moderator
Команда форуму

opviktor

Новачок
Прочитав і слиною чуть не подавився! Смакота....Дякую за хороші рецепти. Також любимо зустрітись з друзями і сімями , посидіти, погомоніти.. А під гарний шашлик чи печену рибку то і мови немає. Зберіг собі кільк рецептів, буду пробувати :).
 

Leodr

Снайпер
Вот обещал фазанов на мангале, но дело не дошло! :( Ушли все петушки, да на Холодец. :) Супруга захотела именно это блюдо. Нужно уступать.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Вот обещал фазанов на мангале, но дело не дошло! :( Ушли все петушки, да на Холодец. :) Супруга захотела именно это блюдо. Нужно уступать.
Ну тогда хоть холодец сфоткайте,для аппетита.:):):)
 

Leodr

Снайпер
Хорошо, завтра будет варить как только будет застыть, сфотографирую! :)
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Да, еще ждем когда потушится зайчик, а тогда к столу!
Прошу прощения, визуально пропустил информацию про день рождения Вашего сынишки...Пусть растет Вам на радость и будет здоровым и счастливым!!!
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Ми тільки на хвильку, ми тільки подивитись. Шепнуло щось в середині! Здоровий глузд замислився і відповів, що краще іншим разом!
Ноги попрямували до м‘ясних рядів! Здоровий глузд обурився, але якось в‘яло!
Вдома дивлячись на те, що хотіли подивитись, зрозумів, треба готувати!


І трішки поросячої печінки!
Пів години пішло на те, щоб обрати що готувати!
І м‘ясо перекочувало до схрону )))


Печінка, просто посмажити? Можна, але… зробимо щось інше!
Прошерстив холодильник, подумав.

Шаурма!? Буріто!?
Та хто його знає, щось вийде!

Отже так!
Взяв печінку, промив, порізав на смужки в перерізі 1х1 см.
Гарненько посолив і в сторону!

Взяв пательню, налив олію, робимо "витяжку"!
Це я так називаю! По науці… не знаю!
Отже, нагріваємо нашу олію, кидаємо перець горошком чорний (10 шт.) і духмяний (2 шт.), беремо 3 зубочки часнику, роздавили і теж на пательню!
Відразу пішов гарний аромат, далі додаю спецій на свій смак і звичайно паприку!

Притишуємо щоб не горіло!
І швиденько ріжемо цибулю півкільцями не тонко!
З пательні витягуємо перець і часник, вони вже не потрібні! Масло отримало свій смак!
Закидуємо нашу цибулю!

І жаримо до такого стану! І в сторону, нехай чекає!

Додаємо вогню, розігріваємо пательню і нашу печінку, попередньо обкатану мукою, жаримо! Жаримо гарно. Я не підтримую ідею вживання напівсирої печінки!
Тому прожарюю добре!

Скажете, буде тверда!
Почекайте.

Печінку досолюємо, спеції і вже коли вона готова, додаємо нашу обсмажену цибулю!
Дійсно коли печінку пережарюєш, вона стає жорстка, але просмажена цибуля соковита і печінка цей сік тягне на себе і стає м‘якішою!


Ще хвилин 10 і можна в сторону!
Їсти? Можна і їсти, але я пішов іншим шляхом!

Послав сина до пекарні купити тонкий лаваш!
Поки він бігав, я обсмажив ще й картоплі!

Прибіг посланець і приніс такі млинці! Ну такі той такі!

Далі кетчуп, майонез!

Картопля!

Капуста, синя цибуля сира!

І наша обсмажена печінка!

Додав маринованого гіркого перцю домашнього!
І ось!


Смачно! Прийде літо додам свіжих овочів!
Смачного!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Толя привет!!! Ты готовишь много ,а выставляешь в своей теме в последнее время очень редко.Не переставай радовать нас своими рецептами.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
У меня сегодня на обед тоже печенка,только просто жаренная с луком и с картофельным пюре...
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Толя привет!!! Ты готовишь много ,а выставляешь в своей теме в последнее время очень редко.Не переставай радовать нас своими рецептами.
Часу обмаль! Робота, біготня...
А повторюватись не хочеться! )))
 
Зверху