Продам Налобный фонарь линзовый фокусируемый диод XML-T6 аккумулятор 18650

Статус
Закрита.

Ryslan Rubak

Мисливець
Повний комплект 280грн. Налобный фонарь Линзовый фокусируемый диод CREE XML-T6 ,аккумулятор Li-on 18650*2шт. 4,2вольта
Повний комплект, нетреба нічого докупляти.Особливістю ліхтаря є можливість фокусування променя - дальність світіння становить до 150 м в режимі вузькоспрямованого променя. Фокусована лінза ліхтаря дозволяє легко змінювати світло від широкої засвітки (висвітлює все навколо) до вузького і яскравого променя (що дозволяє висвітлювати предмети на значній відстані). Фокусування плавне і досить туге що б не збиватися від вібрацій. Фокусування променя проводиться переміщенням головної частини "від себе". Якщо головна частина засунута, то промінь набуває широкої засвітки, що зручно, наприклад, для піших або велопрогулянок. Чудово підходить для відпочинку, туризму, нічної риболовлі, кемпінгу, полювання, також для рятувальників спелеологів, стане до роботи електрикам і сантехнікам. т.д. Кількість режимів: 3 Максимальний,середній, стробоскоп. Переключаються послідовно. Живлення від 2-х 18650 Li-ion 3.7V акумуляторів. У зарядному пристрої з індикатором статусу зарядки: якщо горить червоний - проводиться зарядка, якщо зелений - зарядка завершена.
--Комплектація :(все що на фото) Фонарь,кріплення на голову,акуммулятор 4,2v Li-on 18650 (2шт), зарядне 220v, зарядний пристрій автомобільний 12V.
--Під час зарядки ЗАБОРОНЕНО вмикати ліхтар.
--Зараджається по принципу моб. телефона невиймаючи аккумулятор з ліхтаря, автозарядка допоможе зарядити ліхтар по дорозі на відпочинок.

моб.. 099-322-50-47, 097-651-31-40 . , м.Івано-Франківськ. Висилаю любим перевізником. В кого немає можливості оплатити на карту ПриватБанка, висилаю наложеним (оплата при отриманні у відділенні Нової пошти).
==Фото, як світить в повній темноті:
 

Вкладення

Alego

Слідопит
Интересен
Если есть ещё в продаже то прошу резерв и дать инфо в личку
 

Ryslan Rubak

Мисливець
Актуально тільки така модель: комплект 300 грн.

Мощний Налобний фонарь на три діода XML-T6 и 2 Q5
Мощный Налобный фонарь на три диода, 1- XML-T6 и 2- Q5.
Повний комплект 300 грн. нетреба нічого докупляти. Кому потрібні вільні руки. Чудово підходить для відпочинку, туризму, нічної риболовлі, кемпінгу, полювання, також для рятувальників спелеологів, стане до роботи електрикам і сантехнікам. Кнопка з верху має 4 режими: один діод центральний, два діода бокових, три діода разом, і стробоскоп. Режими переключаються послідовно. Заряджається по принципу мобільного телефона, невиймаючи аккумулятор з ліхтаря. Автозарядка допоможе зарядити ліхтар по дорозі на відпочинок. У зарядному пристрої на 220в, з індикатором статусу зарядки: якщо горить червоний - проводиться зарядка, якщо зелений - зарядка завершена. Комплектація, все що на фото: Фонарь, 2 аккумулятора, зарядка 220в, автомобільна зарядка від прикурювача. Два акумулятора Li-on 18650 паралельно- збільшує час роботи. Фонарь НЕ лінзовий, БЕЗ фокусіровки, у фонарі вже стоїть рефлектор, який фокусує світло приблизно на 100 метрів, така відстань як для налобного фонаря не є маленькою.
моб 099-322-50-47 , 097-651-31-40 . м.Івано-Франківськ. Висилаю любим перевізником. В кого немає можливості оплатити на карту ПриватБанка, висилаю наложеним (оплата при отриманні у відділенні Нової Пошти).
-- Парочка реальних фоток, зроблених мною, як світить фонарь в повній темноті:
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху