Результати пошуку

  1. Hovarf

    Облік звірів 2024

    Щорічний облік звірів в мисливських угіддях є важливим і потрібним. Але наші чиновники від мисливства зводять це до абсурдів. Так наказом від 22.01.2024 року № 7 Західне міжрегіональне управління лісового і мисливського господарства зобов'язало користувачів мисливських угідь Львівської області...
  2. Hovarf

    Зимовий облік звірів

    Всім добрий вечір. Цікавить питання, як проводиться цьогоріч облік звірів. За винятком прифронтових областей , звичайно ж. Якщо в когось є накази чи розпорядження обласних управлінь лісового господарства стосовно цього , скиньте будь ласка. Буду вдячний за інформацію.
  3. Hovarf

    Перевірки контролюючих органів під час військового стану

    В державі йде війна. Мисливські господарства та громадські організації на межі виживання. Полювання тимчасово заборонено. Для більшості користувачів угідь єдина стаття доходу - членські внески свідомих мисливців. З працівників єгерської служби багато людей мобілізовано на фронт, в територіальну...
  4. Hovarf

    Упор для стрільби з нарізної зброї

    В інтернеті знайшов ось таке відео. Скажіть чи хтось користувався чимось подібним. І наскільки це ефективно у використанні.
  5. Hovarf

    Фестиваль "Мисливська ватра"

    22 серпня в м. Миколаїв Львівської області відбувся ІІІ міжнародний фестиваль "Мисливська ватра" , присвячений 100 річчю утворення УТМР. Участь у фестивалі прийняли понад 50 колективів з Львівської області та інших регіонів України.
  6. Hovarf

    Водяна курочка

    Всім добрий день. Вже декілька років полювання в Україні на водяну курочку заборонено. Шановні форумчани, може хтось дасть зсилку на нормативний документ, який встановив цю заборону. Сомостійно знайти у відкритому доступі не зміг. Наперед всім вдячний.
  7. Hovarf

    Де можна купити зайця.

    Добрий вечір. Шановні колеги, підкажіть де можна купити поголів'я зайця. Цікавить придбання як молодняка, так і дорослих особин в межах України. Наперед вдячний. З пов.
  8. Hovarf

    Трофей ікла кабана

    Всім добрий день Підкажіть будь ласка, як правильно прикріпити ікла кабана до підставки.
  9. Hovarf

    Чисельність лисиці в угіддях

    Добрий вечір . Шановні форумчани, можливо ця тема не всіх зацікавить, але думаю, що для єгерів, мисливствознавців, керівників мисливських господарств та всіх, хто професійно пов'язаний з мисливством, дискусія може бути цікавою. Отож , як ви відноситесь до встановленої в Україні санітарної...
  10. Hovarf

    Куди зникає ондатра

    Всім форумчанам доброго дня. Останніми роками в багатьох водоймах Львівської області значно поменьшало ондатри. Подекуди вона взагалі зникла. Хотів би почути, що діється з ондатрою в інших регіонах і в чому можлива причина зменшення її кількості. Буду вдячний за відповіді.
  11. Hovarf

    Куди зникають теми?

    Агов, шановні адміністратори форуму. Вчора вів дискусію в темі , створеній форумчанином Механіком стосовно перезакріплення мисливських угідь. Сьогодні ця тема якось зникла. Механік каже, що він тут ні до чого. Я створив нову тему стосовно цього питання. І вона також зникла. Що відбувається?
  12. Hovarf

    Чи потрібно мати при собі квиток УТМР на полюванні

    Виникло таке запитання - чи обов'язково мати при собі членський квиток УТМР під час полювання , коли є всі інші документи (державне посвідчення мисливця, контрольна картка обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрілочна картка УТМР, дозвіл на зброю).
  13. Hovarf

    Що таке цівка рушниці

    Запитання до знавців української мови. Що таке цівка. Чи правильно вважати цівкою рушниці - її ствол?
  14. Hovarf

    Ціна бланку ліцензії

    Всім добрий день. Може хтось підкаже, з чого формується ціна бланку ліцензій на ліцензійні види тварин. Або де можна знайти цю інформацію.
  15. Hovarf

    Щодо полювання на борсука.

    Всім добрий день. В мене таке запитання. Згідно Закону України "Про мисливське господарство та полювання" , борсук відноситься до ліцензійних мисливських видів. На нього дозволено полювати в жовтні - листопаді. В 2014 році в Україні було затверджено ліміти на добування борсука в кількості 80...
  16. Hovarf

    Виставка мисливських трофеїв

    Всім добрий день. Шановні форумчани, виникло таке запитання, чи проводяться в нас в Україні виставки мисливських трофеїв. Маю на увазі не просто показові виставки, а з проведенням фахової оцінки трофеїв відповідно до міжнародної системи оцінки СІС , нарахуванням балів і присвоєння відповідної...
  17. Hovarf

    Колективні та облавні полювання на копитних

    Всім добрий вечір. Чи може хтось пояснити , чим конкретно відрізняються колективні полювання на копитних від облавних полювань на копитних.
  18. Hovarf

    Інформація про добуту дичину ліцензійних видів

    Добрий вечір. Може хтось знає, чи є у вільному доступі інформація про те, скільки дичини і якої саме добувається в Україні впродовж року (сезону полювання).
  19. Hovarf

    Оптичний приціл для загінного полювання

    Всім доброго дня. Прошу сказати, яка максимальна кратність рекомендована для "загонника". Хотів би почути рекомендації мисливців з власного досвіду.
  20. Hovarf

    Два сейфи для зброї в одному будинку

    Всім доброго дня. Мій знайомий планує переписати одну з своїх рушниць своєму синові. Вони прописані за одною адресою та проживають в одному будинку. Син повинен зберігати свою рушницю в окремому сейфі чи можна зберігати зброю обом в одному?
Зверху