Результати пошуку

  1. zвіталій

    Куплю фазан!!!

    Колеги, не знаю чи правильний розділ обрав для оголошення!!!! Але, все ж таки....наш низовий колектив хоче придбати молодняк фазана для випуску в угіддя (штук +- 50). Локація бажано Західна Україна!!! Порадьте, порекомендуйте!!!
  2. zвіталій

    А що б вибрав я.....

    Друзі, вітаю!!! Допоможіть, підкажіть....от коли ви б мали дозвіл на придбання рушниці, бюджет в районі 50000 грн., на чому ви б зупинились, що б ви придбали з гладкоствола? Справа в тому, що планую на тижні з'їздити у Львів, пробігтись по мисливських магазинах, та й щось купити....перевагу...
  3. zвіталій

    Куплю вертикалку

    Всім добра!!! Куплю вертикальну, в 12 калібрі, гладкоствольну рушницю.... бюджет до 1000 американських. !!!!ТОЗ 34 не цікавить!!!!
  4. zвіталій

    Яка ціна?????

    Доброго дня!!! Чи може хтось, орієнтовно, сказати яка ціна даного екземпляра? Або де можна взнати ціну. Матеріал - срібло.
  5. zвіталій

    Заміна контрольної картки

    Доброго дня! Хочу запитати, чи обмінював вже хтось контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання після помякшення карантину? Був в себе цього тижня в обласному управлінні, так сказали шо ше немає вказівки з Києва.
  6. zвіталій

    CIFSAN csp.555

    Доброго всім дня! може когось цікавить турецька гладкостволка чіфсан csp.555, 12 к. Полюю з нею з 2005 року. Продаю, оскільки хочу щось новіше, можливо з горизонтальним розміщенням стволів. Оцінюю в 450 доларів. В верхньому стволі незначна сип біля патронника. приклад з цівкою роблені...
  7. zвіталій

    Значки

    Доброго дня. Хто може знає де можна купити ось такий значок як на капелюсі
  8. zвіталій

    Мисливський горн

    Вітання друзям Мисливцям. Хочу придбати мисливський горн для підзиву гончих собак. Собаки молоді, однак беруть собі за привичку губитись.
  9. zвіталій

    наклейки стикхант

    Доброго дня, може хто знає де можна купити через інтернет наклайки стикхант, щось не можу ніде найти.
  10. zвіталій

    потрібен ножик

    доброго дня, потрібен терміново хороший ножик з ручкою з ноги кози. Ножик буде відправлятись за кордон в подарок.
  11. zвіталій

    куплю щенка англоруса

    куплю щенка англоруса з документами або без документів від роблчих батьків. бажано десь в районі Львівської області або прилеглих областей.
Зверху