Результати пошуку

  1. Небраконьер

    Біман Тетон

  2. Небраконьер

    Гільзи 28 калібр.

    Латунки в користуванні не були. Пластик однострій. Барклаї 20 калібр з перехідником під 28-й. Пижі. Закрутки, навойнік 20 калібру. За все 1000 грн.
  3. Небраконьер

    Відстріл(відгуки) куль для пневматики.

    Вітаю любителів пневматики. З Вашого дозволу розпочну дану тему, кращі чи гірші кулі на слуху то таке. Реальний відстріл та фото кучок). Звісно що не панацея, адже в пневматиці різні кулі з різних стволів по різному летять. Гвинтівка ПСП(самопал)+ОП, погода штіль, лежачи з упору, 50 метрів...
  4. Небраконьер

    Пічки "щепочниці".

    Розмір В20хШ15хД15. Розбірна, компактна, нержавійка. Робота справжнього майстра, не китайський потік). Ціна 300 грн. за шт. Є кількість. Вилучені кошти збираються на потреби ЗСУ.
  5. Небраконьер

    З Новим 2024...

    Вітаю!
  6. Небраконьер

    По 16-му калібру.

    У продажу: патронташ, закрутка настільна, закрутка ручна, барклай, шомпол, навойник. Ціна 800 грн. Поїде НП.
  7. Небраконьер

    Гільзи латунь 16 к.

    У продажу, 40 штук під ЦБ. + 5 штук 20-го калібру, під ЦБ. За все 600 грн.
  8. Небраконьер

    Подарую кивки з холки кабана

    Вітаю шановних любителів зимової риболовлі. Робили кивки з холки кабана, трохи є зайвих, віддам в добрі руки. Зроблені якісно, як кріпити до хлистика/вудилища, способів більше ніж достатньо).
  9. Небраконьер

    Ваги і набір гирьок.

    У використанні не були, стан відмінний, комплект повний. Місце знаходження місто Валки, Харківська область. Поїде НП. Ціна 300 грн.
  10. Небраконьер

    Гільзи латуні 12 калібр

    У використанні не були, можна сказати нові. В рідній коробці, 50 шт. Під ЦБ. Відправка НП. Територіально місто Валки, Харківська область. Ціна за всі 1000 грн.
  11. Небраконьер

    Куплю голки для випічки ЦБ.

    Доброго дня. Власне все в назві теми. Пропозиції з фото прошу в приватні.
  12. Небраконьер

    Рушниці 24 калібру

    Міцного всім здоров'я. В розмові зі знайомим, він сказав що в нього була рушниця 24-го калібру, продав. Ще каже трохи набоїв лишилися. Ось і питання, хто таким калібром користується, і взагалі бачив/знає щось про такі рушниці.
  13. Небраконьер

    Мисливська пора - осінь...

    Ну що колеги, продовжуємо сезонну тематику, звіти з полювання без полювання). Отже традиційно спостереження за природою та ділимось інформацією і світлинами.
  14. Небраконьер

    Хатсан ескорт 22 лр обмін на гладкоствол

    Гвинтівка у відмінному стані, Хатсан ескорт калібр 22LR, ствол 460, вага 2,5 кг. Загальна довжина 955. Гільзи викидає чітко. Ствол дзеркало. Я перший господар, настріл близько 400 патронів. Шат, люфт, корозія(ржавчина) раковини и інші, навіть найменші несправності відсутні. Хром та вороніння в...
  15. Небраконьер

    Мисливський капелюх.

    Подарую. Розмір 52-54. Не ношений, для мене малуватий.
  16. Небраконьер

    Оптичний приціл Арсенал

    В продажу, Арсенал ПО 3-9 з якісними кріпленнями, в гарному стані, регулювання працюють. Картинка ясна та чітка. Знаходиться Харківська область місто Валки. Поїде НП за рахунок покупця. 2000 грн. Додаткові фото
  17. Небраконьер

    Корабель для завоза прикормки

    Все працює, легке б/в. Пливе швидко, прикормка вичерпається добре. АКБ та зарядне внаявності. Пульт працює від 4 АА. Функція єхолот відсутня. Поїде НП за рахунок покупця. Будь які фото зроблю. Знаходиться м.Валки, Харківської області. 10000 грн.
  18. Небраконьер

    Фотоконкурс зимова риболовля 2023

    Всім доброго здоров"я! Йдуть морози, та трохи для розрядки дозвольте оголосити конкурс. Конкурсна програма "Краще фото зимової рибаловлі 2023". Спосіб визначення кращого фото - найбільша кількість лайків. Тривалість конкурсу з 08/01/2023 року по 28/02/2023 року. Кількість фото та повідомлень від...
  19. Небраконьер

    Колекціонування та інше на тему риболовлі

    Про полювання така тема є... А риболовля. Отже пропоную розпочати. Ділимося(НЕ з нету).
  20. Небраконьер

    Куплю/шукаю прокладку регулювання

    Вітаю. Треба прокладку для регулювання преклада, право-ліво.
Зверху