Результати пошуку

  1. pashamykytyn

    Давайте розділимо теми по порохах NobelSport, та Maxam(Тахо)

    Давайте розділимо теми по порохах NobelSport, та Maxam(Тахо) по лінійками хотяби, а то каша повна, хто за лайкаємо, чи ставим плюси, чи відповідаємо, відміни прошу створити окремі теми, думаю мисливці підтримають! Дякую!
  2. pashamykytyn

    Король та мазило полювання

    Всім добрий вечір, хотів запитати,на полюванні є король полювання, якщо щось добуто і є той що промазав, які правила чи як, знаю на того що промазав одягають шорти червоні чи щось таке? Хтось пояснить?
  3. pashamykytyn

    Продам МР-18М-М

    Продам МР-18М-М, одноствольна рушниця, нова, стріляла максимум 100 раз. Приклад та цивйо дерево, шату немає, стволи дзеркало. Продається через дозвільну. Ціна 5000 грн. Територіально м. Рівне. 097-89-86-841 Павло.
  4. pashamykytyn

    Правила полювання в колективі

    Доброго дня. Товариш запитав у мене, чий наприклад буде заєць, чи то качка, чи то кабан, якщо стріляли обоє, перший наприклад зробив підранка, другий добив? Я сказав сам не знаю. В кого які правила в колективі?
  5. pashamykytyn

    Патрон для стрільби по тарілкам 12 калибр

    Підкажіть, який порох використовувати для спортивного патрона для 12 калибр. Навіки дроту 24 чи 28. Бажаю навчитися стріляти по рухомій цілі. Треба зробити дешевий, нормальний патрон, схожий по швидкості для охоти. Дякую.
  6. pashamykytyn

    Стрільба по тарілкам в міжсезоння

    Скажіть будь-ласка чи можна стріляти по тарілкам в міжсезонння на території свого мисливського господарства. кого треба повідомити про тренування, знаю що егеря цього обходу.? Дякую.
  7. pashamykytyn

    Продам Winchester model 1300 ствол 66 см.

    Продам Winchester model 1300 ствол 66 см. 12 калібр. циліндр, настріл 50 набоїв, паспорт є. ствол ідеальний, механізм також. Ціна 650 у.є. торг. Помпа не моя, попросили виложити. Всы деталі за Тел. 097-250-98-26 Олександр
  8. pashamykytyn

    Кольцевой охотничий прицел ПОК-1

    Хто користувався таким прицілом. Яка ефективність.
  9. pashamykytyn

    Продам ТОЗ БМ 16 калибр 1959 року

    Продам ТОЗ БМ 16 калибр 1959 року. Чок п/чок. Зареєстроване м. Корець Рівненської області. Шату немає. В стволає є трохи сипі. Продається церез дозвільну. Рушниця вже декілька років не стріляла. Лежить в сейві. Рушниця не моя, знайомий попросив виставити. Телефон для контактів 098-643-33-48...
  10. pashamykytyn

    Виготовлення приклада і цевя на тоз-54

    Підскажіть, скільки орієнтовно буде коштувати виготовити приклад і цевйо під себе для тоз-54
  11. pashamykytyn

    Куплю курки на ТОЗ-54

    Куплю курки на ТОЗ-54, пропозиції в приват.
  12. pashamykytyn

    Патрон для ТОЗ-54 (усилені чоки)

    Я новачок, стріляю ще не так мітко і бистро. В мене тоз-54 чоки не міряв, але багато де читав, що тут усилені чоки. пробував стріляти кучність на висоті. Тому і питання. На короткій дистанції даже безконтейнерні луплять кучно. Що можна зробити, а то близько як куля, в зайця навскидку попасти важко)
  13. pashamykytyn

    Допоможіть, ТОЗ 54 робить сам дуплет?

    Допоможіть. Взвожу два курки, при натисканні на перший спуск (правий ствол) іде постріл і через 0,5 секудни вистрілює лівий ствол. В чому може бути причина. Боєва пружина?
Зверху