Результати пошуку

  1. D

    Куплю "нарізний" ствол під кулі для Winchester 1300, з ціликом/мушкою або планкою пікантіні.

    Доброго всім дня! Оскільки моя попередня тема вже не актуальна, тільки частково правда, у зв'язку з придбанням Дефендера, шукаю тепер "нарізний" слаговий ствол для нього. Можливо у когось лежить без діла?
  2. D

    Winchester 1300 combo куплю

    Всім дякую! Тему можна закривати, Winch 1300 Defender придбано, правда без "нарізного" ствол у, але у відмінному стані, навіть тяги ще повністю чорні не затерті. Тепер шукаю "нарізний" слаговий ствол для нього. Може комусь не потрібен?
  3. D

    Winchester 1300 combo куплю

    Доброго дня! А у вас в магазині це де? Який саме ствол? Фото можна? Дякую.
  4. D

    Продам Winchester 1300

    Добрый день. Уже продали?
  5. D

    Winchester 1300 combo куплю

    Шкода, що раніше не наважився придбати, так би купив..
  6. D

    Winchester 1300 combo куплю

    На тяги треба подивитись, або краще відразу проварити у аргонщика. Потім на направляючі місця у ск, шоб не сильно потерті були. Корозія в ударно-спусковій групі та на упорах в стволі, ну і звісно ж стан каналу ствола та місце його посадки у ск. якось так, гадаю, буде правильно. Поправте або...
  7. D

    Winchester 1300 combo куплю

    Нажаль продали вже його :(
  8. D

    Winchester 1300 combo куплю

    В Польше.. Хотел давно помпу, так для души и бабахинга. И, прочитав все америкосовские форумы + немного наших остановил выбор на Винче 1300, а когда подержал в руках, то выбор только подтвердился. Есть в Киеве одно 1300-ое, но без "нарезного" ствола и дорого очень хотят.
  9. D

    Winchester 1300 combo куплю

    Доброго дня всім! Шукаю для офіційного придбання Winchester 1300 combo, з "нарізним" стволом із мушкою/ціликом під слаги та довгим під різні чоки. Або розгляну ваші пропозиції.
Зверху