Результати пошуку

  1. Ruyhov

    Продам ТОЗ 34 ЕР, к 12/70

    Рік випуску 2000. Жодних дифектів. Все через дозвільну.Ціна 9000 грн м.Вінниця. Тел. 097-141-70-87.
  2. Ruyhov

    Полювання в угіддях рибгоспу

    Вітаю! Два роки тому мав конфлікт на полюванні на озерах колишнього рибгоспу. Вчора телефонував в УТМР м.Віннці де мені сказали, що в рибгоспі завжди продавались свої відстрільні картки. Мисливствознавець сказав, що в області 47 користувачів угідь де кожен може реалізовувати свої відстрільні...
  3. Ruyhov

    Підкажіть які звуження каналів стволів у мого ТОЗ 34?

    Допоможіть розшифрувати надписи. Дякую!!!!
  4. Ruyhov

    Дерево

    Всіх вітаю та дякую за вчасні відповіді на запитання!) Друзі, купив ТОЗ 34, хочу сам підрехтувати дерево (косметично), скажіть що для того потрібно зробити? Знаю батьківський спосіб розчину парафіну в керосині, в такому стані дідова рушниця 15 років: текстура дерева рідна + вологи і зношеня не...
  5. Ruyhov

    Вибір рушниці...

    Всім привіт! ПІдкажіть як вибрати рушницю з нашого форуму щоб придбати в іншій області та вберегтись від "лохотрону"?. Яка процедура покупки з іншої області, і чи зможу я відіслати рушницю назад якщо вона мені не сподобається? Дякую!
  6. Ruyhov

    Про модель ТОЗ 25

    Нещодавно мене відговорили від покупки ТОЗ 25 к 16 (за ціну 2000 грн). Відговорити було не важко адже шукаю 12к.. Сильно здивувався як побачив в яку ціну ці рушниці.... В чому їх цінність??? Дякую!
  7. Ruyhov

    ТОЗ 25

    В чому цінність цієї зброї? Адже значно дороща за ІЖ 58?...Мене нещодавно відмовили від цієї рушниці (ц. 2000 грн. стан 4+). На форумі зовсім інша справа. То в чому ж річ і де правда? Дякую!
Зверху