ІЖ-58 58М 58МА 58МАЕ ПРОПОНУЮ ОБГОВОРИТИ ПОКАЗАТИ ФОТО

kostik911

ветеран форуму
надійна команда
Попався мені тут в Канаді такий екземпляр
ІЖ-58М,придбав по об'яві у італянця,котрий сказав,що його батько купив його років 40 тому і мало що з нього стріляв,а йому дістався у спадщину...купив чисто з-за солодкої ціни і ностальгічноі радянської пам'яті,майже моя ровесниця,як ніяк
Але хотілося б встановити точний рік випуску,хто підкаже?
фото не дуже якісні,з телефона,фотограф з мене не ахті
 

Вкладення

IZHik

Новачок
Доброго дня шанувальники 58-х. Маю два ІЖика 58 у 20-му та 12-му калібрах. 20-ка 1958 р.в. 12 М - 1971 р.в. Нічого особливого, але на полюваннях ні разу не підводили. Спека, мороз, дощ, а вони вірно добувають дичину. Трохи потерті, сколи на дереві, на 12-ці невеликі прогари на колодці. Та я ніколи не поміняю їх.
 

Вкладення

Slavic

Мисливець
Доброго дня шанувальники 58-х. Маю два ІЖика 58 у 20-му та 12-му калібрах. 20-ка 1958 р.в. 12 М - 1971 р.в. Нічого особливого, але на полюваннях ні разу не підводили. Спека, мороз, дощ, а вони вірно добувають дичину. Трохи потерті, сколи на дереві, на 12-ці невеликі прогари на колодці. Та я ніколи не поміняю їх.
Расскажите пожалуйста на какие охоты вы каждую из них предпочитаете брать?
 

IZHik

Новачок
Добого дня. На качку з 12-м калібром їжджу. Також, 12-й беру з собою у складні умови (на дніпровські угіддя в очерет, на загон у кукурудзі, в болота у гущину) де може трапитись крупна дичина. Більше з 20-м полюю. Переважно кулями стріляю (звісно не по птиці) та нулики на зайчика чи патрикеєвну. Якось так
 

IZHik

Новачок
3, 5. Шо в кармані буде, тим і стрельну. А взагалі у нас качки дуже мало. Свято коли перелітна заверне.
Давайте не будемо тему забивати стороннім. Якщо шось не по 58-м, пишіть у лічку. Дякую.
Віка й здоров'я
 

kef

Зброяр
Я також являюся власником даної моделі.Користувався ІЖ-58-МА .,штучного виробництва,12 калібру,але його дуже захотів товариш ,який ним і користується,правда замінив ложу на пряму.Рушниця була кінця 70-х років випуску.Також полював з нею качку та зайця.Залишилась МАЄ в 16 калібрі.Результати полювання виклав в своїй темі (Рівненщина).Рушниця 1978 року випуску,патронники досить таки масивні в товщині.Ежектор ні разу не підвів.Має досить таки цікаву гравіровку (напевно хімічне травлення малюнка).Дерево підганяв для себе сам .З початку (болгаркою) шліфовальним кругом,вибираючи деревину під зручність тримання кисті руки.Робив зхожим під (німця).Вийшло непогано.Покриття восковою сумішю та інші дрібниці обійшлися і 200 грн.За бажання здоровя ,щиро вдячний.,так як я (полювальник) тихохідний і більшість часу полюю (самотопом).А качки і в моїй стороні не дуже багато,але при бажанні цю справу можна покращити.Не полінуйтеся і знайдіть весною-літом ,де годується качка.а якщо,ще гніздится то це дуже добре.Візьміть сокиру,косу в залежності від місцини ,біля водойми підготуйте площадку.,щоб незмивало водою,насипте відходів зерна,тобто створіть кормову базу.Місце вибирати так,щоб обовязково була наявність кущів,трави,очерету і.т.д.,та вода.Коли починається полювання на пернату дичину, я завжди шукаю такі потаємні місця на міліоративних каналах,калюжі на полях.Перевіряю на наявність слідів качки,її пір,я,після чого висипаю різне зерно.На слідуючий день перевіряю,якщо качка годувалася то все люкс Ви будете з трофеєм.Тільки завжди дотримуйтесь ліміту відстрілу.Якщо все вийде вдало -то літньо-осінній сезон у Вас буде досить таки цікавий.Успіхів!
 

Роман ЗСЛ

Снайпер
У сім привіт. У мого друга иж 58 у 16 к. Хочемо знати якого вона року. Її номер В18782 . Хто допоможе?
 

Алтагир

Мисливець
Вопрос к владельцам ИЖ 58 в 20 калибре - стволы 670мм резанные? Фото сразу скажу нет.
 

Серг-Кл

Слідопит
Я вот то же стал владельцем Иж 58-20 к.1958 г.в.
Все в нем замечательно, но вот бы ему показатели взведенных курков, цены бы не было. Есть опасение, после такой ляльки 12й уже в руки не взять))
 
Зверху