Авто 5 еще постреляет

vitmah

ветеран форуму
надійна команда

jurij

Мисливець
Ось такий дідусь.Кал.16/65/Дякуючи Genosse-Husky-,уточнив приблизний рік випуску-можливо кінець 1910 року.Якщо я помиляюсь-поправте.Мушка не оригінальна-можливо хтось скине фото оригінальної мушки,буду радий любій інформації.З повагою.
 

Вкладення

Останнє редагування:

Franch

Новачок
Доброго времени суток, уважаемые форумчане.У моего напарника по охоте Браунинг авто-5 16/65.У него возникла с ним проблема,после выстрела патрон не подаётся с магазина,затвор в боевом положении,причём взвод бойка происходит потом ,клац ,а патрона в стволе нет:( но эта проблема через раз,то все нормально то не подаёт.Друзья, кто в курсе подскажите что делать,заранее благодарен!
 

jurij

Мисливець
Більще всього причина в лотку подавача-він приклинює,або в пружині лотка подавача є тріщина.Ще ,однією з причин. може бути приклинювання пружини магазина.Звівсно,визначити причину на відстані важко-треба зозбирати і ретельно оглянути всі деталі,задіяні в подаванні патрона.Насамперед,я б порекомендував,спорядити рушницю набоями і передьоргуючи затвор подивитись ,як працює система подавання-думаю причина відразу знайдеться-чи патрон з магазина не подається,чи лоток не подає в патронник.
 

jurij

Мисливець
Після пострілу,коли затвор викинув гільзу і закрився без патрона-де знаходиться наступний патрон?Можливо пороховий заряд недостатньо потужний і затвор не відходить в задню крайню точку,щоб захватити наступний патрон.Зверніть увагу на дульний тормоз-латунна шайба з підпружинюючим кільцем-можливо він не правильно зібраний і приторможує рух ствола разом з затвором.
 

стріла

Мисливець
Доброго дня! Можливо хтось знає, хто продає Remington Model 11 або Browning Auto-5 16х70 за адекватну ціну, повідомте БУДЬ ЛАСКА.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Зверху