Антимисливці, хто вони і за скільки.

Mykola STARyy

Снайпер
Популізм? За $ 1,2 млн? Це свідома підривна діяльність.
 

stvime

Мисливець
везде есть люди которым нечем занятся - эти из таких. Всегда поражался борцам с "ветряными мельницами" вместо того чтобы просирать эти деньги на никому ненужную агитацию и пропаганду, лучше бы вложили их в уборку мусора в лесах и вокруг водоемов, животные им как раз это спасибо бы и сказали.
 

Mykola STARyy

Снайпер
Стаття давня, але прекрасно ілюструє хто є ху.
Екологічна група "Печеніги"
25 березень 2016 р. ·


Припинити цькування Ігоря Акімова! "Ековата" тероризує 79-річного науковця. #Акімов
5 жовтня минулого року Київський еколого-культурний центр (КЕКЦ), Форум порятунку Києва й ін. пікетували Національну Академію Наук України. Під час цієї акції один з її спікерів (від Форуму порятунку Києва), Віталій Черняхівський, вдарив в обличчя директора Інституту зоології, члена-кореспондента НАН України, 79-річного Ігоря Акімова (сюжет телеканалу ZIK про цей пікет – із сценою побиття: https://www.youtube.com/watch?v=tIan5OmFChY).

Із Вікіпедії: "Ігор Андрійович Акімов - автор понад 200 наукових публікацій, серед яких 5 монографій… Очолюючи загальноінститутські проекти з проблем охорони біорізноманіття і заповідної справи, Ігор Андрійович висунув низку важливих ідей щодо включення режимних територій до мережі заповідних земель, природоохоронної конверсії військових полігонів. Як фахівець і експерт з цієї справи він бере активну участь у створенні відповідних проектів законів України.
Багато років очолював Київське товариство охорони природи. Він - член Бюро Відділення загальної біології НАН України, заступник голови Національної комісії з питань Червоної книги України, Голова Наукової ради з проблем заповідної справи і діяльності заповідників при ВЗБ НАН України…
І. А. Акімов - головний редактор журналу "Вестник зоологии", входить до складу багатьох наукових рад і товариств, неодноразово брав участь у роботі оргкомітетів і комісій Національної академії наук і міжнародних наукових організацій. Учений відзначений почесним званням "Заслужений діяч науки і техніки України".

Брутальні акції - за визначенням директора КЕКЦа Володимира Борейка, "жорсткі пікети", – стали звичайними для цієї організації. Відсутність для своїх природоруйнуючих ідей суспільної підтримки (http://pechenegy.org.ua/ru/taxonomy/term/87) вона намагається компенсувати скандальною відомістю.
З побиття похилого науковця КЕКЦ також намагається вичавити максимум піара. За його версією (http://ecoethics.ru/i-na-staruhu-byivaet-proruha-direktor-…/), 79-річний академік бійку організував сам (саме "організував"!). Причому, "з метою зриву екологічного пікету", - у КЕКЦа, мабуть, є якесь магічне дзеркало, інакше, звідки б йому сталі відомі наміри цього злісного хулігана? Незрозуміло, як кияни досі жили поруч із таким злодієм, але тепер, завдяки пильному КЕКЦу із поплічниками, вони, як і суспільство в цілому, можуть не турбуватися: "По обращению киевских общественных организаций, Киевская городская прокуратура открыла на Акимова дослужебное [насправді, "досудове" – але то таке…] расследование по признакам уголовного правонарушения, предусмотренного ст. 340 УК Украины за нападение на участников экологического пикета (срок до 5 лет)".

Стаття 340 Кримінального кодексу України
Незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій
Незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій, якщо це діяння було вчинене службовою особою або із застосуванням фізичного насильства, -
карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Про які "київські організації" при цьому йдеться, незрозуміло – в кекцівському пості наведений тільки лист "Громадської організації "Захист Українського Народу", яка в Інтернеті фігурує майже виключно на своїй ФБ-сторінці, і, судячи з якої, займається проблемами банківських вкладників. Про суть її звернення - побудованого на домислах й відвертій брехні - дивіться в кінці нашого поста.
Для повноти картинки слід згадати особисте відношення В. Борейка до І. Акімова. У відповідь на критику Ігорем Андрійовичем його шкідливих фантазій (наприклад, http://gazeta.zn.ua/…/absolyutnaya-zapovednost-vs-chelovek-…), той в Інтернет-просторі вибухав ярликами на зразок "генерала" от зоологии", "сталиниста", "лысенковца", - при цьому загадково натякаючи, що очолювати інститут І. Акімову лишилося недовго...

Можна дискутувати, хто був правий - організатори "жорсткого пікету" з їх обвинуваченням Академії наук, або сама Академія. Зараз мова не про те. ПОБИТТЯ ПОХИЛОЇ ЛЮДИНИ, "ПРИТЯГНУТЕ ЗА ВУХА" ЗВИНУВАЧЕННЯ ЇЇ В КРИМІНАЛЬНОМУ ЗЛОЧИНІ, ТА ЩЕ Й ПІАР НА ЦЬОМУ, - НЕ МОЖУТЬ БУТИ ХОЧ ЯКОСЬ ПРИЙНЯТНИМИ В БУДЬ-ЯКОМУ ЦИВІЛІЗОВАНОМУ СУСПІЛЬСТВІ!
Тому ми просимо вас підтримати відкрите звернення до Шевченківського УП ГУНП України в м. Києві із сподіванням на об’єктивність дорученого йому досудового розслідування "справи Акімова".
Ваші підписи (прізвище, ініціали, організація - якщо є, населений пункт) чекаємо до 20-00 2 квітня 2016 року, за адресою pe4enegy@gmail.com, з темою "за Акімова".

З повагою і надією на вашу підтримку,
Голова Ради ЕкГ "Печеніги" С.О. Шапаренко
 

Mykola STARyy

Снайпер
Всеукраїнська мисливська спілкаВподобати сторінку
10 год ·
Увага-увага❗
Сьогодні Шостий апеляційний суд розглядав апеляцію Мінприроди (і його «армії найманців») на рішення Адміністративного суду скасувати наказ про внесення лося до Червоної книги.

В той час як Мінприроди підтримала заявами ціла армія громадськості - БФ «КЕКЦ», ГО «Відкриті клітки Україна», полтавський адвокат В.М. Гайдарі аж три! його представники, і навіть професор С.В. Межжерін як фізична особа! чиновники від мисливства досі сплять. Представник Держлісагентства в суд не з’явився, представник Мінагрополітики повністю підтримував приєднання до апеляції «зелених». Представників мисливських організацій, окрім «Всеукраїнської мисливської спілки» та «Асоціації користувачів мисливських та рибальських господарств», в залі суду не було!
Тож поки чиновники чекають, доки за долю лося і законні права мисливців буде боротися громадськість без їх участі, мисливські громадські організації або мовчать, або епізодично піаряться перед телекамерами, уникаючи практичних дій, ми за допомогою небайдужих друзів забезпечили юридичну підтримку позивачу і приймаємо активну участь у двох судових процесах.
Шановні ❗Держлісагентство, УТМР, «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь», «Всеукраїнська асоціація охорони та відтворення тваринного світу», де ви є?! Ми розраховуємо на Вашу підтримку! Суд переніс розгляд апеляції на 25 березня, і в цей день мисливська спільнота має продемонструвати, що їй не байдуже! Адже це резонансний випадок порушення вимог законодавства і прав мисливців, тож досить спати!
Шановні мисливці, запрошуємо приєднуватись! Просимо максимальний репост!
 

KFoR

Зброяр
Володимир Олексійович прокоментуєте статтю постом вище? УТМР ж вам не чужий, чому на суді не було представників нашої організації
 

Mykola STARyy

Снайпер
Володимир Олексійович прокоментуєте статтю постом вище? УТМР ж вам не чужий, чому на суді не було представників нашої організації
Представники організації в якій зараз працює пан Яковлєв, якраз були.
 

Genry

Снайпер
Долгая такая эпопея с лосями...
Почему Борейко так борется всеми правдами и не правдами за внесение "лесной коровы" в ККУ?
Должна быть какая то причина. Не верю, что попросту работает на рекламу себя же.
 

Genry

Снайпер
Помимо зоны отчуждения зубра не встретить в Украине(те что привезены от соседей). Уверен, что не так сложно поднять документы и просмотреть кто вносил это животное в ККУ.
Вопрос реально ли призвать вносивших его в ККУ к ответственности? Было бы резонансно и достойный ответ.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Долгая такая эпопея с лосями...
Почему Борейко так борется всеми правдами и не правдами за внесение "лесной коровы" в ККУ?
Должна быть какая то причина. Не верю, что попросту работает на рекламу себя же.
Мабуть, гроші, якими "підтримують" цю "боротьбу"!..
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Останнє редагування:

Genry

Снайпер
Активная деятельность в Украине Почётного члена Московского общества исследователей природы, которым он стал в 2015 году. Совпадение?
Контент на его сайте так же часто упоминает события в РФ, не думаю, что лично заливает его Борейко...
Кому выгодно что бы внимание жителей Украины было приковано к борьбе за "спасение лося", а не к более важным событиям?
Кто же делает лосей с населения страны?
 

Genry

Снайпер
Вторым Почётным членом МОИР является Патон(тот самый) так же избран в 2015году(других представителей страны нет).
О поддержке Патоном Януковича можно видеть из "письма десяти":https://www.pravda.com.ua/news/2011/08/4/6448873/
 

mulyavchik

Снайпер
Почему Борейко так борется всеми правдами и не правдами за внесение "лесной коровы" в ККУ?
Да на лося ему ему глубоко насрать,так же как и на других животных.Просто на лосе можно бабла срубить побольше.ИМХО.Я бы таких проплаченых пидаров."больших защитников природы"резал бы тупым ножом.
 
Зверху