Взуття для зимової ходової охоти

ЛЕШШИЙ

Мисливець
Danьka;175744 сказав(ла):
так от вони не шкіряні,а кірзові,а кірза це далеко не шкіра.
Скорее всего Вы правы. Буду думать о покупке качественной зимней обуви, которую Вы рекомендуете. Спасибо за разъяснения.
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Лєший, рицинова олія продається в аптеці в бутилочках.
Данька, я думаю (навіть впевнений) що після того яви два рази з вечора і раз з ранку напастуєте чоботи Салтоном а потім станете на номер, то від ваших чобіт буде такий запах що на вас не вийде ніодин кабан чи олень.
Не спорю що ваші берци відслужили довше, просто я більшість полюю в горах, а там умови експлуатації зовсім інші.
Як що хочете то ось вам ідеальний захист для ваших чобіт чи одягу
Успіхів на полюванні.
 

ЛЕШШИЙ

Мисливець
Класс! Был бы он в индивидуальном баллончике, как лаки и краски. На всех сайтах цена "договорная" или "уточняйте", сколько приблизительно стоит это чудо?
 

Danьka

Мисливець
Шановний Gutsul дякую за хороший рекламний ролик,та нажаль покищо це для мене дорогувате задоволення,300 президентів за намазку для взуття.А на рахунок виходу кабана на мій номер,то я,в загонному полюванні,в цьому проблеми небачу,тому що,коли за кабаном в прихватку ідуть кілька лайок,я думаю що йому ніколи принюхуватись чим і скільки разів були намащені чиїсь чоботи,можливо хтось має іншу думку,але мій маленький досвід показує саме так.З пов.
 

Миколай

Мисливець
Хлопці, доброго вечора усім. Розкажу вам те, в чому я хожу на ходову охоту вже років десь з 10. І чесно скажу кращого і дешевшого немає і бути не може. Мої друзі, яких я "підсадив" на цю екіпіровку, признали і задоволені, слово даю. ---- Це легкі (можна не утеплені) черевики і чулки від хім-защити по коліна, на ринку вони коштують десь 30-50 грн. і люба погода, любі умови охоти-мороз, камиш з водою, роса для вас будуть в кайф. Там є розміри-1, 2, 3. Попробуйте і переконаєтесь. Цих чулків мені хватає при бережному використанні на 2 сезони зимового полювання.
 

Копатыч

Зброяр
Эти чулки от химзащиты, никуда не годятся. По камышу, пробиваются сразу, или у нас не тот камыш. Ходить в них не удобно (нет каблука), ноги потеют (резина воздух не пропускает). А как ходить по мерзлой похоте в них? Я раз попробовал-больше не хочу. Как по мне-термоноски, шерстяные носки, резиновые сапоги(короткие). Так сказать - эконом вариант.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
А я купую раз на сезон з піни китайські високі і з завязкою на халяві щоб сніг і вода не попадали! + Теплі і легкі під час ходьби ногі не змучуються, + ціна 150 грн купив сезон відходив і з чистою душею викинув !
Імхо.
 

Вкладення

трудяга

Мисливець
AndriyJaremko;179589 сказав(ла):
А я купую раз на сезон з піни китайські високі і з завязкою на халяві щоб сніг і вода не попадали! + Теплі і легкі під час ходьби ногі не змучуються, + ціна 150 грн купив сезон відходив і з чистою душею викинув !
Імхо.
100 процентів - тільки в мене уже два сезони - ну правде трохи дорожчі - 290 гр.+ термоноски - дві пари - одні на ноги - другі в рюкзаку - тому що до обіду походиш - а після обіду уже ноги вогкі - а так поміняв носки і - вперед далі. перевірено при мінус 15 на номері не замерз в ноги зовсім.
 

viktor.mc2112

Мисливець
Берци это класно, но вышел с утра мокро, после обеда можно, а если на зайчика, ноябрь- декабрь погода переменчивая, задень может несколько раз поменятся- вобщем ребята сапоги это сила- супер универсальная обувь :) Делаю так; обычный тонкий носок под ступню ложу детский памперс номер пять на 44розмер хорошо, в зависимости от погоды еще можно в вокруг голени под галегищем сапога, довечера на ногах, когда сниманшь ноги сухие и приятно пахнут от памперса :) -15 беспроблем ноги не мерзут, перввй раз сам был удивлен :)
 

zoomer11

Новачок
Я с большим удовольствием использую LEMIGO - 30С, сапоги очень классные, купил за 350 грн, очень легкие, на ноге вообще не чувствуются, а главное очень тепло даже когда стоишь на номере, использую уже 3 год, всем советую!
 

Nikolaj

Новачок
Прикупил себе на эту зиму(планирую стать пингвином в этом году:cold:) Норфин Хаски. Как только опробую-сразу отпишусь о результатах.

Прикупил себе недавно водонепроницаемые носки Dexshell Coolvent-new
http://hotrestart.com/tourism-campi...f_breathable_socks_dexshell_coolvent_new.html
по рекомендации друзей. Говорят незаменимая вещь как на охоте так и на рыбалке. Как только опробую-сразу отпишусь о результатах.
Также еще советовали водонепроницаемую шапку Dexshell
http://hotrestart.com/tourism-campi...breathable_beanie_dexshell_blue_gradient.html
Вот думаю... Если кто то имел возможность опробовать данную марку поделитесь впечатлениями!
 
Зверху