Вибір зброї

Посмотрите Таргет и Хатсан Триопат. Я продавал такие. То нареканий не было. Правда Хатсан более строгий к патронам.
Узкон хорошее ружье. Тоже нареканий не было. Кобальт раз на раз не приходилось. Раз автоматика работала отлично другой утыкание патрона и хоть застрелись... к мастеру... Ата Армс у товарища. Проблем нет.
 

kef

Зброяр
Для чого має бути придбана рушниця? ?? Полювання. ..чи так для пальби. ..Якщо в рік сто пострілів то це не страшно...і її вистачить на десятки років....
 

kef

Зброяр
Хочете мати надійну перевірену зброю...вихід самий простий...її і варто купляти...Турки вже самі напевно не знають які назви-моделі випустили...Їхні рушниці є для широкого вибору користувачів ,що по ціні відомих європейських брендів,що бюджетні одноразові кобальти.таргети. кори.і.т.д...
Але радити можна багато чого-всерівно вибір за покупцем
 

kef

Зброяр
А чим гірша класична горизонталка чи вертикалка....

За 15 т.грн.можна придбати в добротному стані Іжа чи тоза...або стару іномарку типу Зауера чи Зімсона..Всерівно третій постріл раз у рік...Якщо першим не взяв.чи другим..
 

Panters

Снайпер
Якщо все ж таки дуже хочеться турка, то варіант Хатсан Ескорт Магнум за 10800 в пластику(нове) більш менш підходящий, відгуки в основі позитивні.
Хоча моя думка краще знайдіть в гарному збереженому стані совдеп. модель, навіть після 5-10-ти років полювання Ви зможете при необхідності продати
як мінімум за тіж гроші що й купили (при умові гарного догляду), а за турка на слідуючий день після купівлі хоч би половину дали:)!
Втім думка в кожного своя, як і досвід, вибір Вам робити, так що бажаю зробити вірний вибір і насолоджуватись полюванням сповна !
 

KFoR

Зброяр
Ну тут що потрібно, якщо зберегти кошти то б/у совдеп (наш феномен жигулів, взяти покататися і продати за ті самі гроші) якщо хочеться сучасну зброю то ата, стоеджер, армсан, хуглу. Ну тут вже при продажі будуть фінансові втрати, в принципі як і з будь якою річчю яка з нової переходить в статус б/у.
 

CheshireCat

Мисливець
Якщо брати б/в турка, то його ж теж можна продати майже за ті ж самі гроші, за які і купив.

Якщо я вирішу продавати свого турка, якого купив за 800 USD, то за 550 USD вона улетить просто, дивлячись на її стан зараз.
Так само вже і новий власник, якщо купить за 550 USD і буде доглядати рушницю, а потім вирішить продати, то її цілком реально продати за ті ж 500-550 USD. Хіба ні?

А тут же ж пишуть, що бери совдеп, бо його можна продати за тіж самі гроші.
Так і все інше теж можна продати майже за ті ж самі гроші, чому ні, якщо це б/в, якщо воно буде в гарному стані.

Подвійні стандарти.
 

Trigal

Снайпер
Підкажіть шось з турків хороше і недорого ....))) Дякую
Huglu RENOVA
https://stvol.ua/catalog/poluavtomaticheskoe/365722/
Как раз укладывается в Ваш бюджет. Причем абсолютно новое ружьё, от нормального турецкого производителя:
Есть и в пластике, и со стволом 760мм.
Подробнее тут: https://forum.guns.ru/forummessage/1/2175917.html
 
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Сучасна зброя зроблена з допомогою новітніх технологій і матеріалів а не простого штампування під фірму.Буде коштувати не дешево....І совдепія тут ні до чого...Хотя у власності в багатьох відомих форумчан вона ще є і досі.І напевно займає не останнє місце на полюванні як і старі іномарки відомих виробників.
Радити можна все що заманеться.Особливо це видно хто є власником "туркопрому."Але вибір за покупцем.І ще раз кажу -варто самому побачити,постріляти з різних рушниць, навіть тих же "турків" щоб зрозуміти,що тобі потрібно.
 

Trigal

Снайпер
Запчастин до Хуглу в Україні немає. Зовсім НЕМАЄ!
Huglu официально зашла на украинский рынок только в этом году, причем зашла серьезно - полным ассортиментом. Вероятно и сервис подтянется.
 

CheshireCat

Мисливець

stvime

Мисливець
я не могу понять только одного, почему все сразу начали советовать П/А?
Думаю за 15к можно бу взять норм вариант двудулку, которая по надежности явно будет поярче, плюс никакого гемороя с патронами, будет стреять всем что воткнешь, да и в целом для охоты, если 2мя выстрелами не попал, то смысла больше гатить не вижу.
 

KFoR

Зброяр
я не могу понять только одного, почему все сразу начали советовать П/А?
Думаю за 15к можно бу взять норм вариант двудулку, которая по надежности явно будет поярче, плюс никакого гемороя с патронами, будет стреять всем что воткнешь, да и в целом для охоты, если 2мя выстрелами не попал, то смысла больше гатить не вижу.
Бо двохстволка при однаковій якості з п/а буде дорожче
 

andryx1

Снайпер
Якщо я вирішу продавати свого турка, якого купив за 800 USD, то за 550 USD вона улетить
А чому не за 850 USD ? А хороший совдепівский ствол,можна продати і дорожче як брав.Це тому,що в наших магазинах,ціни силно завишені на ходовий товар.
 
Зверху