Відгук

Купив 23.12.18р Народного Дробовика і 30.12.18 поїхав постріляти!Набої купив дріб н 6/32гр 25 шт в магазині ! Після чого при чиденні було виявлено раковину на столі зі сторони вікна викидача
 

12х76

ветеран форуму
надійна команда
Это НЕ РАКОВИНА ))))
На хвостовике ствола, плохая полировка.
Вот хром и полез ....
т.к. это НЕ СТВОЛ, вышеописанное на БОЙ
не влияет )))
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Да не какая не фигня,а обычная закономерность.Просто не когда не нужно покупать,и пользоваться некачественными вещами.Правильно написал Олег Грабарский по поводу ухи.И эта поговорка,качается не только оружия,а могих и других вещей,и предметов.
Це точно
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Народ який володіє такою "зброєю" приречений на фіаско.
це ти як власник Кобальт Семіавто?:D:D:D
не розчаровуйтесь. віднесіть ружо в магазин, покажіть що сталось - гарантію то ж якусь давали... якщо ствол не номерний (у турків таке буває для змоги докупити короткий\довгий ствол) хай поміняють, а ні - то рекламація і все таке.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
як на мене - якщо недалеко до магазину (у мому випадку 85 км) то хай завезе мізки потрахає, а як нічого не вийде - вчиться стріляти на цьому, всяким способом товче це ружо - я так зрозумів, що то для пострілух і самозахисту, надоїсть чи зламає, купить нове уже з розумом. от думаю чого не купив хатсан Ескорт аймгард - все ж таки дорожче на 1500 грн. але вже всі болячки враховані, модель обкатана... я особисто вибрав його
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
По трахать мозги магазину,с их юристами,мало кому удается.Вот себе мозги по трахать,по тратить в пустую время,может скорее получится.Читал в истории с меркелем,хозяину мозги выносили долго.
то тема з Борисичем з Саврані (то від мене 25 км)
 
Зверху