Головні убори для полювання

Статус
Закрита.

Матфей

Снайпер
142. Тепла котонова кепка з флісовим утепленням голови та утепленням із штучного хутра для вух і потилиці, колір темно-синій, розмір XL (59-60 см), стан відмінний (дуже легке б/у), ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Матфей

Снайпер
143. Тепла котонова кепка німецької марки Crane з флісовим утепленням голови, вух та потилиці, колір сіро-зелений/хакі, на дашку має 5-ламповий ліхтарик/LED Laser та кнопку для вмикання/вимикання, всередині спеціальна кишенька для 2-х батарейок CR, розмір регулюється утяжкою/one size (56-59 см), стан відмінний (не ношений), ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Матфей

Снайпер
143. Тепла котонова кепка німецької марки Crane з флісовим утепленням голови, вух та потилиці, колір сіро-зелений/хакі, на дашку має 5-ламповий ліхтарик/LED Laser та кнопку для вмикання/вимикання, всередині спеціальна кишенька для 2-х батарейок CR, розмір регулюється утяжкою/one size (56-59 см), стан відмінний (не ношений), ціна 150 грн.
Продано!
 

Матфей

Снайпер
87. Шерстяна кепка американського бренду Timberland®Weathergear, тканина: 65% шерсть/35% поліестер, шкіряний дашок та задній ремінець для регулювання розміру (56-59 см), містить нашиву "Back Country Ski Patrol", мінімальне б/у в хорошому стані, ціна 150 грн.
Продано!
 

sen222

Мисливець
119. Шапка-вушанка камуфляжна, тканина котонова із поліестерним хутром для утеплення вух та потилиці, б/у в доброму стані, розмір 58 см.
Ціна 100 грн.
це ще є
якщо так то резерв будь-ласка до 31.01.2017р. до 21,00
 

Матфей

Снайпер
144. Флісова чорна кепка британської марки Petroleum з теплоізоляцією Thinsulate™ Insulation, 100% поліестер, має утеплення для потилиці та вух, яке фіксується липучкою, розмір 58, але підійде й на 59 (ззаду має еластичну резинку), б/у в хорошому стані, ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Stas nadzor

Новачок
Привіт, лот № 88. Флісова шапка британської марки TOG 24®Technical, виготовлена за патентованою американською технологією Polartec®, ця флісова тканина по здатності зберігання тепла не поступається натуральній шерсті і на дотик така ж м’яка та приємна, вона не мнеться, швидко сохне і легко переться. Колір червоний, що надає хороші сигнальні якості в надзвичайних ситуаціях. Має еластичну утяжку з фіксатором. Стан новий. Розмір 59-61 см. Ціна 100 грн. Реквізити для оплати в л\с. Дякую. З повагою.
 

Матфей

Снайпер
145. Шапка флісова французької марки TSL Outdoor (Thônes Sports Loisirs), 100% поліестер, колір чорний, мінімальне б/у без дефектів, розмір 58-60 см,
ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Матфей

Снайпер
146. Двостороння/реверсивна камуфляжна шапка з дашком типу "Jeep Cap", розмір one size (56-59 см), легке б/у в хорошому стані, ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху