Головні убори для полювання

Статус
Закрита.

Матфей

Снайпер
160. Панама в лісовому камуфляжі Seclusion 3D американської марки Cabela's® World's Foremost Outfitter. Якісна котонова тканина з водонепроникною дихаючою мембраною Gore-Tex®, має обідок у вигляді нейлонової стропи типу molle та оснащена підборідньою шнурковою утяжкою, б/у в хорошому стані, розмір XL (59-60 см), ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Матфей

Снайпер
161. Шкіряний капелюх з водовідштовхувальною обробкою/treated with a water repellent, 100% натуральна замша зеленого відтінку з коричневим шкіряним плетеним ремінцем та обкантовкою полів, в якій вмонтована формувальна дротина. Стан фактично не ношений, без дефектів. Розмір 57-58 см. Ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Матфей

Снайпер
162. Шкіряний капелюх австралійського виробника Walkabout Hats, Made in Australia, 100% натуральна замша, колір Coyote Brown, має м'яку тулію, оздоблену шкіряним ремінцем, поля обкантовані з вмонтованою формувальною дротина. Стан фактично не ношений, без дефектів. Розмір Large (вільно 58 см, в натяжку 59 см). Ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Матфей

Снайпер
163. Шкіряний капелюх австралійського виробника Jacaru Australia в стилі Swagman (Бродяга), 100% натуральна замша, колір Light Brown, шкіра тонка і м'яка, тому у вільному стані не тримається форми, що й відповідає заявленому стилю (бродяга, волоцюга), тулія оздоблена шкіряним плетеним ремінцем з латунним фірмовим значком, поля обкантовані з вмонтованою формувальною дротиною. Стан фактично не ношений. Розмір М/57 см. Ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:

Tvereziy

Мисливець
Доброго вечора. Лот 162 класний, шкода шо великий. Хороших торгів і покупців.
З повагою.
 

Матфей

Снайпер
164. Оригінальний американський капелюх Outback Trading моделі Grizzly, виготовлений з щільної котонової сіро-зеленої тканини з водовідштовхувальною обробкою/Waterproof oilskin та захистом від УФ-випромінювання (UPF50), має комфортне облягання/sweatbands, вентиляційні люверси та люверси для кріплення підборідньої утяжки, тулія оздоблена шкіряним плетеним ремінцем з латунним фірмовим значком, поля обкантовані з вмонтованою формувальною дротиною, б/у в доброму стані, фактичний розмір 59 см, ціна Продано!
 

Вкладення

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху