Дозвіл на придбання зброї після 07.11?

Ігор Вас

Мисливець
Довідки і строки - згідно законодавства. Вас всього навсього нагибають, а ви ще і штани самотужки знімаєте. А що таке Держава - це самі люди. Справедливість Держави створюють сам
і люди. Далі краще вже не писати коментарі. Бо це вже схоже на садомахо.
Маю знайомого лікаря, який говорить, залежить від настрою можу запустити пацієнта по великому колу (хірург, аналізи, геніколог), а можна по малому (аналіз) і все. Звідси висновок, прав той у кого більше прав.
Справедливість? В Україні? Де?
Все рішається по дзвінку, по знайомствах. Сам так рішав, хоча хабарів не давав.
 

Черниговский

Слідопит
29.02,16 забрал зеленку, сдавал все доки 04,02,16 и до этого, справку о не судимости еще ждал 10 дней:mad::confused: и того больше месяца
 

Снусмумрік

Новачок
Вітаю, в Полтаві бланки відсутні, чекаю місяць даже, не приймають документи(годують завтраками).
 

Ігор Вас

Мисливець

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю вас дорогі друзі,ось і прийшов той час, коли минуло три роки з того дня, як я в перше відчув ласкаві обійми дозвільної системи))))) І тут знову починаються веселощі. Бо сезон на зайчика починається а дозвіл треба здати для продовження (хоча сам дозвіл ще дійсний більше місяця) ,і от ми підійшли до суті питання: чи є законним вихід на полювання з нотаріально завіреною копією дозволу на право носіння зброї? Сам нотаріус пояснив,що завірена нотаріально копія має таку ж юридичну силу до терміну дії дозволу,але хочеться почути всі можливі варіанти!
 

markiv-bogdan

Мисливець
Є Закон про мисливське господарство та полювання,є стаття 14 цього закону,є абзац в якому сказано
(відповідний дозвіл на право користування вогнепальною
мисливською зброєю у разі її використання). Про копії не сказано нічого.
 

crp

Мисливець
але завірена копія в нотаріуса для того робиться щоб підтвердити що копія вірна оригіналу...
 

Mykola STARyy

Снайпер
Нотаріус не завіряє копії документів, право на які може бути втрачене - посвідчення водія, дозвіл на зброю, техпаспорт, перепустка, службове посвідчення і т.п.
 
Останнє редагування:

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
А каковы сроки по нормативным документам, в течении которых проходит процедура перерегистрации? Например у меня, державной крысы, есть четкие рамки и сроки, в течении которых я могу и должен сделать то-то и то-то, конкретно - надання разного роду послуг. И если я не управился, то меня могут и на кол. У ментов-полициянтов тоже есть такие сроки и рамки. И если не хочется (не можется, не желается или еще чего) договорится полюбовно и быстро с копом-разрешителем, а есть желание включить "бычка" и сделать все четко по-закону, то нужно знать хотя бы нормативную составляющую.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
...договорится полюбовно и быстро с копом-разрешителем...
Ну, как вариант...
Я обычно сдаю пакет документов (платежки, за страховку, заявление с просьбой о перерегистрации) и жду звонка "когда все готово и шеф (начальник) на месте". Т.е. самое главное и сложное - подпись шефа полиции (в моем случае, правда у меня разрешение "книжечкой").
 

PinchukMP

ветеран форуму
надійна команда
Нотаріус не завіряє копії документів, право на які може бути втрачене - посвідчення водія
Саме так. Сьогодні був у державного нотаріуса. Документи правна які може бути втрачено чи обмежено не завіряються.
 
Зверху