Дробокатки

aleks_321

Новачок
Шановні форумчани підскажіть + і - таких видів дробокатки як "шайтан-машинка" (з двох півсфер) та просто круглого барабана.
загруженное.jpg
загруженное (1).jpg
Наперед дякую.
 

aleks_321

Новачок
Хочаб скажіть в якій можна одночасно катати дріб різних номерів?
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда

*pathfinder*

Мисливець
Когда начинал лить дробь, сперва собрал (шайтан машину),а уже потом сделал примитивнинькую, дроболейку. Машина творила чудеса, обкатывала то, что на дробь вообще не похоже и в принципе получалось вполне круглая дробь.
 
Останнє редагування:

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
в такій машинці можна катати різного розміру дріб?
на фото в ній кіло овального дробу № 4, № 5, № 6, обкатався до прийнятних розмірів, графітувався, а потім з нормальними розмірами вже просіявся.
 

aleks_321

Новачок
Шановні форумчани а хто якими ситами користується для просіювання дробу? точніше які діаметри отворів для яких номерів. я наприклад парюсь і шукаю сердла 2,3-2,6 що проходить через сито 2,3 всторону, потім просіваю через сито 2,6 то є №7, 2,8-3,1 для №5 так само два сита що проміжне то №6, і т.д.
 

*pathfinder*

Мисливець
Тоже поначалу мучался, пробовал разные эксперементы с сеточками от дку (зернодробилка), потом купил себе набор лабораторных сит для зерновых по немерам дроби, от 1 до 6, меньше 7 не стреляю и теперь просеевую обкатаную, обграфиченную дробь без проблем, себе в удовольствие.
 

baa

Мисливець
Шановні форумчани а хто якими ситами користується для просіювання дробу? точніше які діаметри отворів для яких номерів. я наприклад парюсь і шукаю сердла 2,3-2,6 що проходить через сито 2,3 всторону, потім просіваю через сито 2,6 то є №7, 2,8-3,1 для №5 так само два сита що проміжне то №6, і т.д. http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/сито-для-дробі.48097/
 
Зверху