Хашлама- єто брытва,а не еда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тока после тарелки хашламы ,я бы уже никуда не пошел....просто не смог бы ходить
Тоже слышал про такую канистру, даже байка про нее есть, когда жена говорит подруге, вот твой, ходит в гараж каждую пятницу и пьет, а вот мой берет канистру идет на заправку заливает, потом в гараж и на дачу работать, и так пол года, когда жена убиралась на балконе случайно зацепила, вот это был скандал.
А вообще-то коллеги, есть у меня такая штука, девчонки на работе подарили. Жена думает что это книга про охоту
С недавних пор беру на охоту,а полюбляю в основном ходовую,чебуреки домашнего приготовления. И хлеб и мясо(или сыр)все в одном. Не крошиться,калорийно и не мнеться в рюкзаке даже если просто в пакете. Попробуйте. Ну а после охоты все традиционно...
В літньо-осінній період полювання з освіжаючих напоїв: беру в термосі ємкістю 1-л.,слабогазовану або просту криничну воду розведену соком 1-го великого лимону з добавленням цукру або глюкози за смаком.Часом охолоджений напій з м"яти та меду.Коли приходить похолодання та морози ,то чай зелений або чорний з довавленням меду або цукру та лимону ,щоб чуть був з кислинкою.Інколи 250 грм.,коньяку в металевій "баклажці".Каву не беру,бо є на то вагома причина. -З солодощів,цукерки різні,печиво.або яблука.,чи цитрисові.,але обов"язково щось із перерахованого повинне бути. -Основна їжа яка завжди доступна-це хліб,сало,цибуля ,огірок,помідор.Часом бутерброд з маслом та малосоленим оселедцем.Буває що і свіже домашнє м"ясо чи сало свинки.,завчасно замариноване., -Також із старих алюмінієвих каструль ємкістю 3 та 5 л.,зробив похідний столовий інвентар.Замінивши бокові ручки на металеві пластини з отворами для застібок типу "карабін",досить таки зручно прикріплювати дужку з дроту або мет.тросу,чи дрібного ланцюга.В каструлі поміщуються тарілки (пластмасові харчові товстостінні рад. виробництва ),алюмінієві вилки,ложки,гачки ,шматок ланцюга,приправи та інше.Місця багато не займає і вага не велика.В цьому сезоні зроблю обкатку.Бо якось смакував зимою "чай" з гілок дикої малини та смородини.,приготовлений на багатті-смак люксовий.,а перед цим були приготовлені домашні пельмені .....словами цього всього не передати.
Нинішні погодні умови внесуть свої корективи в кількість (обмеження) різних мисливських смаколиків на відкриття та саме полювання пернатої дичини.Тут вже без "холодильника" не обійтись......
не рекомендуют мед нагревать свыше 60 градусов. Образуются канцерогены. А эт серьезно. в теплое время беру больше воды, пару плиток черного шоколада и копченую шинку, с хлебом и большим помидором. Иногда поллитра кофе, хоть и запрещено "по закону".
Втому то і річ,що мед додається не в кипяток, а не зовсім в гарячу воду.....Так і медовуха вариться.,коли мед не доводиться до кипіння....Та різні напої на основі меду.....
Некоторые настаивают на том, что температура априори выше 60 вызывает проблему. А 70 или 100 без разницы. Хотя... Есть еще вопрос такого рода... Спортсмены в залах, там, качки, бодики, руконожники, да и остальные часто-густо используют различные энергетики - моментального или пролонгированного свойства. Есть ли, кто использует их в марафонах по пашням?
Наблюдал на нескольких охотах кадра с таким баловством,зачем? Не помню кто сказал:"Охота не спешное коллективное занятие." --Природа,воздух,компания,собакен и радуйся душа!
Свого часу коли тiльки вливався в охотколектив був унас такий старий -мудрий ходив рiвно до обiду , за обiднiм перекусом '' 100гр-рушiйноi сили'' i бiгом додому - поки не накрило.
и нуна было спросить у парня - зачем балуется или всерьез увлекается. в коллективе не видишь природы, а природа требует внимания, которое отбирает коллектив... имхо, поэтому и душа радуется, когда она наедине с природой. моя бы воля запретил бы собак, коллективки-загонки, вышки и автивки. Ведь ща охотники с одного угодья на другое - на машинках, собственно, как и за грибами. ну, почти пошутил.