ЗАБАЛА ГЕРМАНОС ???

vasyok12

Слідопит
Зараз в пошуку вертикалки. Надибав забулу 12 калібру зі сталими дульними звуженнями, і спусковий, селектор, ежектори, огляд показав, що зтріляли з неї дуже мало, якщо взагалі стріляли, стан як в нової. Ціна до 6,5 тис. грн.

Жаль, що з одним спусковим, беру в основному для лісу... селектор вашко ходить, видно нерозроблений.

Сумніви є оскільки багато негативної інформації про цю модель проблеми судячи з відгуків стосуються в основному в ежекторах та імовірності дуплетів, або не вистрілу другого ствола.

Баланс та прикладисть для мене підходить .
Мучать сумніви чи варто звязуватись з Забалою.Чи є запчастини, як дійсно часто ламається, відгукніться власники та хто в темі будь-ласка!!!!

Р.S. Судячи з клейм рушниця іспанського виробництва, не Шмайсера.
 

SVD9

Мисливець
Хорошие сапоги надо брать!!!!
В любом случае забала интереснее ижа и тоза и турков. Будут проблемы отремонтируете, ну или продадите за те же деньги если не дороже! Брать однозначно!!!
 

kozak_1975

Слідопит
обычное испанское рядовое ружье среднее по качеству и ценовой политике по кучности и резкости ближе к тозу такую цену они имели 2005-2007г (ТЕСТИРОВАЛИ ТАКОЕ РУЖЬЕ С ТОЗОМ так как редко встречается с некоторых логических соображений купили тоз)вообще нормальное ружье за такую цену брать можно именно сейчас я бы купил.с ув
 

babur

Слідопит
Хороша рушниця,маю таку,але на стволах стоіть клеймо фірми Вішо мабуть зібрана в Іспаніі,а продана в Германіі.
 
Зверху