Заборона полювання в Україні на час проведення АТО

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Виставлю тему поки сюди далі перенесу її і більш підходящу гілку!


М.Гаврилюк запропонував заборонити полювання в Україні на період проведення АТО

Фанатам-мисливцям нардеп порадив відправитися у зону АТО на передову і там полювати

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Президент Петро Порошенко має тимчасово заборонити полювання в Україні, адже люди лякаються пострілів. Таку думку в коментарі УНН висловив народний депутат України від “Народного Фронту” Михайло Гаврилюк.

Нардеп зауважив, що на сході України досі тривають військові дії, тож полювання на мирних територіях є недоречним.

“Думаю, у зв’язку із тим, що на території України тривають військові дії, полювання на птахів та тварин у мирних місцевостях треба тимчасово заборонити. В цьому році бажано не лякати наших людей”, — наголосив він.

М.Гаврилюк порадив опонентам цієї ідеї та фанатам-мисливцям відправитися у зону АТО.

“Якщо у нас так багато мисливців, то для них є дуже „інтересна охота“ — у нас на Сході. Нехай йдуть на передову і там полюють. Там багато місць, де це можна робити. А у мирних місцях полювання таки треба тимчасово заборонити”, — наголосив він.

Нардеп додав, що подібну заборону задля забезпечення спокою громадян має ввести особисто Президент України Петро Порошенко.

“У нас повинен Президент віддати наказ: „В цьому році полювання не буде“. Оскільки мисливці отримують дозволи на відстріли, то потрібно зробити так, щоб ці дозволи цьогоріч не видавали взагалі”, — підкреслив М.Гаврилюк.

Нагадаємо, 1 серпня на території України відкрився мисливський сезон—2015-2016. Полювати можна в суботу та неділю, у середу і четвер.

Раніше Юрій Береза звернувся до керівництва Дніпропетровськї ОДА з вимогою “заборонити на всій території області усі мисливські сезони до завершення АТО на сході країни”.

Як розповів глава українського Товариства мисливців і рибалок у Дніпропетровській області Василь Тибан, на даний момент не можна полювати тільки в тих районах, які безпосередньо межують із зоною бойових дій.


c66648d48b575a456700913a67dd7669f43c14cf.jpg


Джерело УНН
 

Russ

Мисливець
І не смішно:(. Це, напеве максимум на що його хватило.
 
  • Like
Reactions: crp

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Я так зрозумів, що настала черга Мішки Гаврилюка пропіаритись. Ляпнув язиком, як кобила хвостом. Про життєвий рівень українського народу думати не треба. Чоловік, мабуть, не розуміє, скільки мільйонів людей-мисливців настроїв проти себе.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
У мене до нього було би два простих запитання!

1) Що робити з грошами які люди заплатили за відстрілки?
2) І за який кошт будуть утримуватись мисливські угіддя і жити Єгері. Якщо введуть заборону полювання.

Напевно п.Гавррилюк вкусив трохи депутатського життя і щоб всидіти на кріслі піариться як може.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
М.Гаврилюк запропонував заборонити полювання в Україні на період проведення АТО
або мізки перемерзли коли голим під автобусом стояв, або лишній раз ПР-75 по голові дали.
вже бачимо кого привів майдан до влади (таких спеців половина). Ющ все збирався бджіл розвести та полювання закрити, деякі регіАнали теж мали врятувати всх зайців, тепер цей герой
 

Копатыч

Зброяр
http://dosye.info/Гаврилюк,_Михаил_Витальевич
Я думаю, что с такими "депутатами", мы в Европу не прийдем.
А это комент, по ссылке:
Є межа маразму. Я розумію, що козак Гаврилюк - це вже історична постать. Неодноразово з ним спілкувалась. На жаль, мушу сказати, рівень інтелекту в нього дуже низький. Я б про це тактовно промовчала, якби на його розкрученому фейсі не спекулювали політики.

Він скоро буде давати коментарі, як депутат ВР, і ганьбити той образ, який увійшов в історію. І тут маю вже конкретну претензію до «Народного Фронту». Якого біса? Невже ви зовсім від жадоби влади втратили здоровий глузд? Ви ж маєте розуміти наслідки таких експериментів. Що скажете, панство?, - Богдана Бабич[2]
 

Russ

Мисливець
Думаю, там ще по тексту було дозволити полювання в голому вигляді, але цензор не пропустив))))
 

crp

Мисливець
думаю декотрі єгері тільки зрадіють від цієї постанови :D
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Кнуренко оправдує своє прізвище, вибачайте, але довбойоб є довбойоб. це видать перед виборами лишня галочка в Піар-заходах.
 

samuraj

Новачок
пропоную почати збір підписів проди масових вбивств курей на птахофабриках і свиней на фермах а ще споживання яєць курячих бо це є вбивство ще ненароджених
 
  • Like
Reactions: crp

Копатыч

Зброяр
Не понятно, что подразумевается под словом "развлечение", фразой "нормальная страна". Если мы держим курс на Европу, то тогда напрашивается вопрос - зачем? Ведь там, так же как и здесь, люди занимаются охотой. Значит там "не нормальные" страны?
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Вместо того чтоб вытягивать нашу страну из дерьма эти придурки придумывают всякую х..ню типа всех этих законопроектов,ведь на что то умное и действительно нужное в данный момент для нашей страны попросту не хватает мозгов.В стране война,гибнут наши ребята,экономика развалена.............Осталось думать только про всю эту хрень.:mad::mad::mad:
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Ті самі граблі! Чомусь депутатам здається що достатньо сраної бумажини з їх підписом -і буде так як вони забажають.
 
Зверху