Заряжать или покупать?

Грищенко

Снайпер
спеціальний дозвіл на купівлю пороху та капсулів,і що це в загалі таке?
Думаю,что и сами составители еще не имеют об этом четкого понимания.Но то,что они хотят привести состояние дел к подобному,-вне сомнений.Будем все хвалить ТАХО и радоваться:cool:.
 

Копатыч

Зброяр
нет специального разрешения на покупку пороха и капсюлей,-дальше по тексту.
А зачем "специальное" разрешение?
Если читать по тексту ...."без передбаченого Законом дозволу", т.е. " .... без "предусмотренного" Законом разрешения", но имеющееся у меня "разрешение" на Право хранения и ношения оружия, разрешает ( дает мне ПРАВО) покупать в магазине (специализированном) как порох, капсюля так и готовые (заряженные) патроны (в некоторых магазинах, даже отказываются продавать "не калиберные" патроны и комплектующие), ведь без "разрешения", шиш продадут .....
 

KFoR

Зброяр
ок. і саме цікаве питання хлопці. на основі якого закону ми отримали зброю? І на основі якого закону нам видали дозволи?
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
:)
ок. і саме цікаве питання хлопці. на основі якого закону ми отримали зброю? І на основі якого закону нам видали дозволи?
Вопрос риторический. Вопрос на вопрос - а что такое оружие ВООБЩЕ? Почему мощная рогатка или пневматическое ружье для подводной охоты (как пример) не требует разрешения? Почему 50-60 лет назад оружие, в том числе и нарезное, продавалось без всякого разрешения в скобяном магазине, прямо рядом с гвоздями и оцинкованными ведрами? Почему, почему, почему... Можно продолжать. И самое банальное - почему пацану в 18 лет можно иметь автомат (в армии) и стрелять из пушки, а на охоту тому же пацану можно будет только в 21 год???
 

Грищенко

Снайпер
Почему 50-60 лет назад оружие, в том числе и нарезное, продавалось без всякого разрешения в скобяном магазине, прямо рядом с гвоздями и оцинкованными ведрами?...И самое банальное - почему пацану в 18 лет можно иметь автомат (в армии) и стрелять из пушки, а на охоту тому же пацану можно будет только в 21 год???
Справедливость?o_O
 

nikson-2

Мисливець
Почему, почему, почему... Можно продолжать. И самое банальное - почему пацану в 18 лет можно иметь автомат (в армии) и стрелять из пушки, а на охоту тому же пацану можно будет только в 21 год???
Таке буде тривати до тих пір, доки при владі будуть так звані "патріоти-горлодери", які згадують про державу та її нарід тоді, коли потрібно щось "роздерибанити", в черговий раз підняти тарифи і, обов'язково-перед виборами. До тих пір, доки влада буду панічно боятися свого народу-до тих пір будуть усілякі необгрунтовані утиски, "дозволи" та "ліцензії".
Якщо слідувати "логіці" наших дебілкуватих "законотворців-буквоїдів" то дозвіл на право носіння і зберігання не дає права на придбання готових набоїв та комплектуючих для їх спорядження-нема навіть відповідної сторіночки, яка була колись у "Дозволах" старого зразка.
А слідуючи здоровому глузду: як це я не можу із придбаних мною офіційно у ліцензованих точках продажу складових виготовити набій для використання його в подальшому за прямим призначенням (полювання або спорт)? Тоді виходить, що я не маю права приготувати собі із куплених хліба, масла, ковбаси та сиру бутерброд-адже ліцензії на його виготовлення я не маю!? Забудьте самостійно заміняти автопокришки відповідно до сезону-де ваша ліцензія на подібний рід діяльності?!
П.С. Одним словом-"страна непуганих ідіотов", якось так виходить.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Таке буде тривати до тих пір, доки при владі будуть так звані "патріоти-горлодери"...
:) 2,5 роки назад у влади були "бандюки". При "бандюках" я хоча б "не жебрав" і не звертався за субсидіями. :) Далі продовжувати дискусію не буду. Кожен хай сам для себе домислює, якщо є на те бажання.
 
Зверху