Засоби від комарів

Дядя Вася

Слідопит
слон;75079 сказав(ла):
"Спрашивала ?!?!" А моя сразу грозится ружье положить на дрыветню и порубить топором .Хорошо что за 45 лет супружеской жизни (мне год за три идет ) только угрозы ,наверно топора жалко )
А "Слониха" то строга:)))
 

Дядя Вася

Слідопит
Яковлев В.А.;75203 сказав(ла):
слон писал:
Почем зря Васе досталось !Вася ! Алексеевич нас спутал

Леша, извини: сегодня первый день на работе после так называемого отпуска, работой сразу завалили!.. Посему отвечал в спешке и с трудом (даже шрифт не сменил)
Закусывай, Алексеич:)))
 

Змееносец

Мисливець
На крайнем выезде на природу испробовал отечественносе средство "Стоп-комар". Не буду сравнивать с аналогами, но работает неплохо. Да и временные рамки-более 2-х часов.
 

Svyatone

Новачок
На день конституции были в лесу, отлично справился крем москитол за 10 рублей, просто намазали открытые части тела и ни кто не докучал.
 

айболит

Мисливець
Никогда не пользовалься никакой гадостью от комаров,на днях попшикал спрэем Оff на ноги.Или не так пшикал,или спрей не тот,но хватило минут на 20 хотя написано защита на 3 часа.

Щас вон по телеку можна на телефон закачать как мелодию звук,от которого комары дохнут как мухи)))))))
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Я коли ще дітлахом бігав біля хати, то памятаю що біля стайні завжди ріс кущ любистку, бабуся його завжди оберігала і огороджувала, а коли ми ішли в ліс збирати малину або гриби то завжди брали з собою листя любистку і натирали ним відкриті ділянки тіла від комарів та кліщів. Комарі не кусали, екологічно чисто та й завжди під рукою.
А садили любисток біля стайні тому що він і змій відлякує.
Такий от простий народний метод від комарів, кліщів та змій.
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Я ,вчера,ночевал возле комбайнов в поле -думал сожрут .Откуда в степи сколько комаров ?Дома до воды 10 метров и то их меньше ! Спал на животе с капюшоном на голове -гудели так что до сих пор голова болит -хотелось взорвать их вместе с комбайнами .Буду в городе -куплю какой нибудь "оф"если не поможет -дам на форуме объявление "куплю 300 гр тротила " )
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Мужики, а рыбе чего тогда кушать?
Вот дважды брал ОФФы и один выбросил целый после окончания срока, а второй пока (целый) лежит. Для жены...
Правда, два раза мазался: один раз давно на открытии в устье Сулы на острове чужим (комары - звери были и в ТАКОМ количестве!..), а второй - недавно, для пробы: протер себя анисовым маслом из рыболовного кармана. Действует. Но недолго...
А сегодня ночью напал один. Так, честно, вреда от него - гудет, сука!.. спать мешал. Так я его пришиб при очередной посадке на собственное тело, с четвертой попытки...
Из-за жены ставил дома рапторовские вонючки на ночь раньше. Так они сами - вреднее и опаснее комаров!
 

Юра 28

Мисливець
Всім привіт.Перевірено на власній шкурі ось такі спіралі реально працює не тільки відлякує а щей убиває (дзюбриків) їх можна використовувати тільки в рибацьких цілях,на полюванні не катіт дим(є бездимні),ароматизатор зроблять своє діло не на нашу користь.Всім ні комарів ні москітів.
 

Вкладення

Юра 28

Мисливець
Ось ще інфи
Кращим захисником на природі вважається дим від вогнища. Особливо нестерпним для комарів він стане, якщо в багаття кинути мох або деревну кору. На дачі можна зробити щось у вигляді димокурніци зі старого відра, пробивши в ньому багато дірочок по типу друшляка. На третину відро наповнюють гарячим вугіллям, а зверху навішують ялинову або соснову смолу.
На своїй ділянці добре посадити бузину. Її не люблять практично всі шкідливі комахи. Не люблять комарі і листя волоського горіха. Не тішить їхнє сусідство з томатами, пасльоном.
Якщо посадити біля будинку базилік звичайний , то ви не тільки здобудете вітамінну зелень, а й відлякаєте комарів. Запах базиліка ці комахи на дух не переносять.
З базиліка роблять корисний відвар. Для цього беруть 500 г трави на 1 літр води, 3 години наполягають, 3 години кип'ятять під кришкою на слабкому вогні, потім відвар проціджують, додають 2 краплі рідкого мила і, розливши в неглибокі миски, розставляють по кімнатах.
Не подобаються комарам плоди цитрусових - мандаринів, апельсинів, лимонів, а також ефірні олії з них. Відлякає комах квітуча і суха герань, лаванда, хвоя ялиці. Якщо на ніч обкурити кімнату ладаном, то комарі теж не з'являться.
У кімнатах можна розбризкати і таку суміш : 2 ст. ложки спирту, по 5-6 крапель олії евкаліпта, гвоздики, анісової олії, 40 крапель мигдалевої олії. Склад потрібно розбавити водою або потрійним одеколоном в пропорції 1:1.
Дитину на ніч можна змастити дитячим кремом, в який додані 2-3 краплі олії гвоздики. Дорослим можна застосовувати масло евкаліпта, будь хвойне масло. Добре допомагає така суміш : ? склянки рослинного масла, ? чайної ложки олії чайного дерева, 5 крапель гвоздикового масла. Суміш переливається в темний бульбашка, наприклад, з-під корвалолу. Перед вживанням її струшують і наносять на шкіру.
Але потрібно пам'ятати, що застосовувати масла не можна при виході на сонці. Може статися опік. Вранці, ввечері, в похмуру погоду та на ніч, будь ласка.
Оригінальний спосіб захисту від комарів пропонують шведські фахівці. Вони стверджують, що прийняття всередину великої дози вітаміну В відлякає комарів - продукти його обміну, виділяючись через шкіру разом з потом, змусять забратися кровососів геть.
Якщо комар все-таки вкусив, зняти неприємні відчуття допоможе той же корвалол, якщо змочити їм місце укусу. Полегшить стан лист м'яти перцевої або настоянка з неї. Можна обробити місце укусу цибульним соком. Швидко знімає роздратування розчин чайної соди і крапля потрійного одеколону. Послаблює свербіж суміш нашатирного спирту з водою. У будь-якому випадку місце укусу не можна розчісувати.
І ще найпростіший спосіб - змастити припухлість власною слиною.
 

Svyatone

Новачок
Айболит, мог попасца бракованый, у меня такое бывало. Но вот последний раз взял, как говорил уже, всё отлично.
 

Ivan85

Новачок
Но с другой стороны, если пшыкалок не будет, то не всегда есть возможность народными методами воспользоваться!
 

Svyatone

Новачок
Ага, особенно про витамин В...жене прочитал, так она (она врач у меня), говорит, что помимо отпугивания комаров, его избыток в организме вредит организму..я бы не рисковал..ааа, я ж купил себе мосикитол, с красной крышкой как раз для рыбалки, буду теперь его испытывать)
 

Ivan85

Новачок
еще как варинат я вычитал, что можно полынью обложиться и кусать не будут))))))хаха...кто то так делает?
 

Svyatone

Новачок
Я еще прочитал такую интересную информацию, что в ветрянную погоду комаров не бывает, а как мы все знаем, рыбалка в ветрянную погоду самое то! И ешё, оказывается кусаются только Комарихи!!!
 
Зверху