Звіти з риболовлі 2017 рік

Статус
Закрита.

kef

Зброяр
В жовтні 2015 року зарибнив невелику водойму мальком карпа ,амура,товстолоба .Величина рибки була від 5 до 10 см.,загальною вагою біля 10 кг.,. В липні 2016 року окрім карася, почали клювати вже такі екземпляри як на фото.,хоча невеликі, але саме клювання на тонку снасть адреналіну добавляє.Правда з високою літньою температурою джерела почали чахнути і з,явилась (кропивка,ряска) та інші водяні рослини разом із очеретом.Для водойми вже 10-ть років і напевно пора зайнятись на осінь її розчищенням.А так все люкс ,булоб лише бажання та фінанси.Також зарибнив міліоративний канал, який облюбували бобри та набудували там дамб.Чому так зробив.Відповідь дуже проста .Згадав як в дитинстві там здобував навики рибальства .І місцевій дітворі є вже чим зайнятись.
 

Вкладення

igrok

Мисливець
29.03.2017г. Речка Десна.Плотва этой весной радует ,погода тоже,правда уже предпочитает ловится больше на шарики PUFFI с медовым и чесночным запахом на червя мелкая плотва ,чаще берёт ёрш.


Вот так на островке и ловим.

 
Останнє редагування:

INTER

ветеран форуму
надійна команда
31.03.2017 спробував новий для себе спосіб лову - на кивок. Цікава вийшла рибалка. Вдалось піймати ось таких от 4-х красенів-карасів. Поки згадав про фото, одного вде встиг почистити:). Сьогодні приготував з 2-х карася в сметані.
 

Вкладення

INTER

ветеран форуму
надійна команда

kef

Зброяр
На яку наживку клювали, і судячи із розмірів окуня, риболовля була досить цікава!
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Дуже цікава рибалка. Клював окунь на зелену перламутрову силіконову рибку. Коли відкусив окунь хвостика рибки, то вчіпив помаранчеву рибку. Результат, тільки три окуня. Поки дійшла черга чистити рибу, то всі окуні з ікрою віднерестилися в відрі.
 

kef

Зброяр
З історії однієї водойми.На початку 90-х .,перестав діяти кар,єр,його поступово почало затоплювати водою.Приблизно що року рівень води піднімався більше метра.Глибина на даний час становить від 0,5 до 15 метрів,можливо на ямах і більше.Так,з початку з,явився карась,кількість його з кожним роком була вражаюча.Через деякий час запустили більше десятка дорослих щук, вагою від 1,5 до 3 кг.,.Щука присутність свою не проявляла майже 5 років.В основному клював карась розмірами з долоню та окунь.,який дуже жадно клював на живця (тюльку).Коли тюльки майже не стало,і в продажі з,явився силікон (сріблясті твістера),то окунь активно на них клював.З часом почала проявляти себе щука,яка клювала на живця і будь які штучні приманки.Карась не клює зовсім.Ще років 10 назад весною на черв,яка попадались екземпляри від 500 до 1000 грам.Сазан є ,але в невеликій кількості,хотя нерестится в кінці червня,після теплих дощів.На даний час основний об,єкт риболовлі,це-плотва,червонопірка,окунь,верховодка,щука.Також з,явився підлящик та щось схоже на гірчака.Шість років назад, запустили товстолоба.Вода досить таки чиста, і дно видно до 2-х метрів.
Плотва в основному клює на картоплю та кукурудзу.На цю наживку також попадається червонопірка.Рибу принаджую параною макухою в пермішку з товчею та піском ,часом приміняю різні ароматизатори.В цьому році риболовлею ,ще не займався.Ось фото з минулорічної риболовлі.
 

Вкладення

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Вчора вдень виїхав на Чапаївські городи половити рибку. Спробував на попла-попер, але дуже сильний вітер. Днями зробив чергову блешню-коливалку, вирішив обкатати її. Спочатку зірвалася щучка грамів на 700, а потім витягнув окуня сантиметрів на 23-24. Потім поїхав додому.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху