З днем волонтера

INTER

ветеран форуму
надійна команда
image.jpeg
Вітаю всіх волонтерів, які допомагають нашим хлопцям під час війни, а також волонтерів, які допомагають хвором і людям, які потребують допомоги у наш скрутний час! Зі святом, друзі! Здоров'я вам усім і усіляких гараздів!
П.С. Діма (Mony), тобі окремо вітання! Щасти!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Парни всех кто помогает фронту и Хлопцам стоящим за нашу землю,всех своих побратимов с праздником!!!Силы здоровья и веры в наше дело!!!Всех с праздником!!!
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Хлопці!Вітаю усіх причетних до цього дуже важливого дня!Бажаю усім міцного здоров'я,терпіння та витривалості!
З повагою до усіх причетних та не байдужих!
1575295042-9350.jpg
 

kef

Зброяр
Вітаю тих хто не зігнувся і не розчарувався у своїх діяннях ,та пліч опліч і надалі тягне важку ношу волонтера ! ВИ і є ті, хто тримає живий зв'язок між нами та захисниками ,які дарують нам мирне небо власною ціною життя та здоров'я !
Дай Боже нам усім єдності та порозуміння !
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Хлопці, всіх хто допомагає фронту,хто не дивлячись ні на що їде на передову і везе те без чого нашим Воякам не обійтись.
Зі святом Вас Хлопці, нехай Господь допомагає і береже Вас.
 

kef

Зброяр
Після однієї "ситуації" знаю .що наші волонтери це потужна сила на плечах яких тримається не тільки фінансово - матеріальна підтримка але і духовно - моральна,яка не дає падати духом у самих важких ситуаціях !
FB_IMG_16387315813125859.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Мої щирі вітання З Днем волонтера усім причетним до цього величного свята, та усім тим, хто не втомився допомагати нашій Армії!
Бережи Вас Боже!
З повагою!
загружено.jpg
 
Зверху